cnm dr hemen gel demedi kızdı dün niye aramadın gelemdin dedi, bugün 18 e kdr burdayım mutlaka gel dedi, bende böyle yazdım size ztn. ben bişi olmadığını düşünüyorum hareketleri gayet normal bi tek cırcır oldum dün haliyle :lepi:
geçmiş olsun canım bu dönemde artık sancılar çok normal, rahim kendini doğuma hazırlıyor
günayyydddııınnnnn..........ooo herkes burda mı ne... çikolatam geçmiş olsun. görünmez kaza işte... inşallah bir problem yoktur..doktora gitmeyi ihmal etme sakın.
günayyydddııınnnnn..........ooo herkes burda mı ne... çikolatam geçmiş olsun. görünmez kaza işte... inşallah bir problem yoktur..doktora gitmeyi ihmal etme sakın.
ysm canım onları sıkmasan daha iyi olur, göğüste süt depolanması hızlandığı için oluyor onlar, bende de oldu
tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...
günaydın kuşummmm hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım bebişle?
canım lansinoh krem alsam geçer mi bunlar? yarında kontrole gidicem zaten bide kendi doktoruma mı göstersem
canım benim ben de oğlum da iyiyiz çok şükür. oğlumu en son 3 hafta önce gördüm. çarşamba günü tekrardan gidicez bakalım nasıl olmuş paşam... canım seninle günlerimiz aynı. aynı gün mü doğuracağız acaba.. hayırlısıyla inşallah. 3 hafta önce gittiğimde bebeğim doğum pozisyonu almamıştı. inşallah döner de normal doğurmak istiyorum çünkü.. kısmet artık... senin bebiş ne alemde canım.....
doktoruna bu durumdan bahset canım egrekli görürse bakacaktır kremide bir sor ama o krem çatlaklara iyi geliyor buna iyi gelirmi bilemiyorum.
kızlar 'lansinoh lanolin göğüs ucu kremi' dimi başka adı yok?
tubiloshh canım geçmiş olsun benımde rahimim de oluyor sancılar
teşekkürler canımcım sana da geçmiş olsun. zor bir dönem bizim için. ama bu günler de geçicek bebişlerimizi yakında kucagımıza alıcaz inşallah :Saruboceq:
bu arada aynı kabarcıklar bende de var göğüs kenar kısımlarında.ayrıca kaşıntı da felaket. ama bepanthen azaltıyor gibime geldi.elini sürünce eline sıvı geliyor. süt gibi bişi. ama bence normaldir. sadece bephantene kullanıyorum ben. zaten erkenden inek gibi hissetmeye başladım kendimi kaydirigubbakcemile3
tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...
nolucak bizim bu halimiz ya... sıcaklarda ayrı bir dert gece
ağlıycaktım valla kaşıntıdan hamaten verdi doktor göbeğim için göğüslerimede sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?