2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim ben yanlış anlamışım,hemen gel demediyse önemli bir şey yoktur.
Ayrıca bende yazmıştım sana en fazla cır cır olursun diye bencede önemli bir şey yoktur.

günayyydddııınnnnn..........ooo herkes burda mı ne... çikolatam geçmiş olsun. görünmez kaza işte... inşallah bir problem yoktur..doktora gitmeyi ihmal etme sakın.

tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...

tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...

sana da geçmiş olsun canımcım...
evet benim de o kısımlarda ağrım oluyor zaten. bazen de belimden başlıyor sancı.
anne olmak zor. ama deger bebişlerimize dimi opuyorumnanaktan

günaydın kuşummmm hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım bebişle?

canım benim ben de oğlum da iyiyiz çok şükür. oğlumu en son 3 hafta önce gördüm. çarşamba günü tekrardan gidicez bakalım nasıl olmuş paşam... canım seninle günlerimiz aynı. aynı gün mü doğuracağız acaba.. hayırlısıyla inşallah. 3 hafta önce gittiğimde bebeğim doğum pozisyonu almamıştı. inşallah döner de normal doğurmak istiyorum çünkü.. kısmet artık... senin bebiş ne alemde canım.....

kızlar 'lansinoh lanolin göğüs ucu kremi' dimi başka adı yok?
tubiloshh canım geçmiş olsun benımde rahimim de oluyor sancılar

melek canım uzun zamandır görünmüyordun. sen de hoşgeldin.... en erken sen doğuracksın aramızda hayırlısıyla inşallahhhhh....

bende 3 hafta önce gitmiştim canım :)
bebişim dönmüş doğum pozisyonunu almıştı bile.
dr artık dönmez böyle kalır demişti...
sancıların da artması normal doğum ihtimalini kuvvetlendiriyor bence...
şükür paşam da çok iyi. ha bire tepiniyor :)
o da sıkıldı artık çıkmak istiyor ama ben onu tutabildiğim kadar tutmaya kararlıyım göbüşümde zemuszemus

inşallah seninki de dönmüştür de istediğin gibi normal doğum olur. bellimi olur belki aynı gün gelir paşalar delikafadulden

kızlar 'lansinoh lanolin göğüs ucu kremi' dimi başka adı yok?
tubiloshh canım geçmiş olsun benımde rahimim de oluyor sancılar

teşekkürler canımcım sana da geçmiş olsun. zor bir dönem bizim için. ama bu günler de geçicek bebişlerimizi yakında kucagımıza alıcaz inşallah :Saruboceq:
bu arada aynı kabarcıklar bende de var göğüs kenar kısımlarında.ayrıca kaşıntı da felaket. ama bepanthen azaltıyor gibime geldi.elini sürünce eline sıvı geliyor. süt gibi bişi. ama bence normaldir. sadece bephantene kullanıyorum ben. zaten erkenden inek gibi hissetmeye başladım kendimi kaydirigubbakcemile3

nolucak bizim bu halimiz ya... sıcaklarda ayrı bir dert gece
ağlıycaktım valla kaşıntıdan hamaten verdi doktor göbeğim için göğüslerimede sürdüm

Aynen canım benimde o bölgede ağrılarım oluyor,özellikle çok yürüdüğüm zamanlarda artıyor

nolucak bizim bu halimiz ya... sıcaklarda ayrı bir dert gece
ağlıycaktım valla kaşıntıdan hamaten verdi doktor göbeğim için göğüslerimede sürdüm

sür canım bişey olmaz...
ben okadar kaşımışım ki göğüslerimi,inan göbeğimdeki çatlaklar yanında hiç kalır
kırmızı kırmızı çizikler oldu. nebiliym, ben çatlamaz sandım. göbeği korumaya çalışırken göğüsler patlak verdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…