2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim göğüs ucum çatlak oldu nasıl diyim minik kesikler gibi ucu
bide süt gelmiş galiba sarı kurumuş bişeyler var oynamak istemiyorum ellemiyorum

benimkilerde çatladı o zaman
ben oynadım onlarla bırazda sıktım süt geliyor mu diye geldi sarı sarı ondan sonra daha cok kaşındı zaten kenarları su topladı işte dokunmamakla iyi yapıyorsun canım

Ay evet kızlaaar Kandil bu güüün.
Rabbim hepimizin sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
kandilinizi tebrik ederim....

bende daha çatlak yok 14 kilo aldım şu ana kadar ama karnımın yanları kaşınıyor olcak galiba.
ben hiç yağ falan sürmedim annem geçen gün kızdı zeytinyağ sür diye.
ablamda ve annemde hiç yok ama bende olmayacak anlamına gelmiyo.
kesin harita gibi olurum son ayda.

hee artık üşenmezsem banyodan sonra zeytinyağ sürüyorum...

Lilacım hoşbulduk, artık istesem de bi yere gidemem. Doğum kanalına girmiş bebişim. Doktor gezmeyi yasakladı. Gece uykusuna hasretiz valla

bende çok su içiyorum karnımda minik minik çatlaklar var göbek deliğimin etrafında ama ben hiç bişi sürmüyorum, bi kaç defa hakiki z.yağı sürdüm o kdr. hem üşeniyorum hemde nasılsa yüzmeye yazılcam ve operasyonla düzelttircem diye biraz rahat davranıyorum galba bilmiyorumkismile

sütümü içtim geldim

bozocum nasılsın
iiym canım geçmişi okuyamadım ne içtin sen
evinde hayırlı olsun
benimkilerde çatladı o zaman
ben oynadım onlarla bırazda sıktım süt geliyor mu diye geldi sarı sarı ondan sonra daha cok kaşındı zaten kenarları su topladı işte dokunmamakla iyi yapıyorsun canım

aman sıkma ii değil

Amin canım, haklısın kucağımıza alır almaz içgüdüsel olarak annelik başlayacak...

valla ben dün gece ağrıdan uyuyamadım sağa dön sola dön bi hal oldum, yatağa yatmak bi dert kalkmak daha da dert, yuvarlana yuvarlana iniyorum yataktan :)))

Melek oh canım ne güzel yerinde olmak isterdım az kaldı bebişe kavuşucaksın erkenden hayırlısıyla

Evet canım, kavuşacağız yakında, ama yerimden bile kıpırdayamaz haldeyim. Çok ağırlaştım ve şişler çok fazla. Artık belim yükü taşımakta zorlanıyor. Rabbim kurtulmayı nasip etsin...

evet Allah korumuş çamaşır suyu daha kötü

Melekcim çok az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sezeryan mı olacaksın bu arada çünkü kesin 19 ağustos demişsin.
:))

Teşekkür ederim Sevcan. 19 Ağustos tahmini sadece, sezaryen olarak görünmüyor şimdilik. 20 gün daha karnımda kalması için uğraşıyor doktorumuz. Yatak istirahati verdi. Serviks iyice kısalmış çünkü. Allah korusun erken doğmasını istemiyorum...

Evet canım, kavuşacağız yakında, ama yerimden bile kıpırdayamaz haldeyim. Çok ağırlaştım ve şişler çok fazla. Artık belim yükü taşımakta zorlanıyor. Rabbim kurtulmayı nasip etsin...

inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…