benim göğüs ucum çatlak oldu nasıl diyim minik kesikler gibi ucu
bide süt gelmiş galiba sarı kurumuş bişeyler var oynamak istemiyorum ellemiyorum
günaydın kızlaaar...
ne berbat bir geceydi sabaha kadar uyuyamadım sıcaktan rahatımda yoktu.
sürekli sola yatmak ızdırap yaa
eşimi geçirip yattım biraz uyumuşum şimdi kalktım.
melekcim hoşgeldin canım aman artık gitme özledik muhabbetini :)
her hafta gel dediler çok iyi oldu yaa :)
iiym canım geçmişi okuyamadım ne içtin sensütümü içtim geldim
bozocum nasılsın
benimkilerde çatladı o zaman
ben oynadım onlarla bırazda sıktım süt geliyor mu diye geldi sarı sarı ondan sonra daha cok kaşındı zaten kenarları su topladı iştedokunmamakla iyi yapıyorsun canım
Maşallah canım,hadi hayırlısı az kalmış bebişine kavuşmaya.
Korkma canım annelik iç güdüsüyle çok güzel bakacaksın bebişine.
Bende korkuyorum üstelik yanımda annemde olacak ama yinede anne olacağım üstesinden gelirim diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun.
bozocum prilli su içtim dün :) anlamadım ne biliyim o kdr susamışımki :) son anda farkettim,
Melek oh canım ne güzel yerinde olmak isterdım az kaldı bebişe kavuşucaksın erkenden hayırlısıyla
ayy geçmiş olsun
kusmaya çalışsaydın
valla ben dün gece ağrıdan uyuyamadım sağa dön sola dön bi hal oldum, yatağa yatmak bi dert kalkmak daha da dert, yuvarlana yuvarlana iniyorum yataktan :)))
kusmaya çalışmadımda, direk afedersin öğürme geldi ama çıkan bişi olmadı, neyseki içine domestos dökmemişim, normalde döküyordum taşınma telaşıyla çamaşır suyunu bulamamıştım allahım korudu diyorum :)))))))))
Melekcim çok az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sezeryan mı olacaksın bu arada çünkü kesin 19 ağustos demişsin.
:))
Evet canım, kavuşacağız yakında, ama yerimden bile kıpırdayamaz haldeyim. Çok ağırlaştım ve şişler çok fazla. Artık belim yükü taşımakta zorlanıyor. Rabbim kurtulmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?