2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek canım uzun zamandır görünmüyordun. sen de hoşgeldin.... en erken sen doğuracksın aramızda hayırlısıyla inşallahhhhh....

20 Ağustosu bekliyoruz. 10 gün önce 2600 gramdı prenses. 36 hafta dört günlük olduk. Şimdilik herşey yolunda, normal doğum olacak bi aksilik olmazsa. Ama evde yalnız olduğum için çok korkuyorum

Aynen canım benimde o bölgede ağrılarım oluyor,özellikle çok yürüdüğüm zamanlarda artıyor

gonyalım naber kuşum?
daha geçen hafta konyadaydım. inan varya okadar güzelleştirmişlerki...
olimpiyat parkını biliyomusun? hiç gittinmi?
yeni açılmış bikaç ay olmuş. ama böyle güzel bir park olamaz ya...
sırf yürüyüş için gittigimi biliyorum oraya.
sen konyanın neresindeydin?

20 Ağustosu bekliyoruz. 10 gün önce 2600 gramdı prenses. 36 hafta dört günlük olduk. Şimdilik herşey yolunda, normal doğum olacak bi aksilik olmazsa. Ama evde yalnız olduğum için çok korkuyorum

Maşallah canım,hadi hayırlısı az kalmış bebişine kavuşmaya.
Korkma canım annelik iç güdüsüyle çok güzel bakacaksın bebişine.
Bende korkuyorum üstelik yanımda annemde olacak ama yinede anne olacağım üstesinden gelirim diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Melek oh canım ne güzel yerinde olmak isterdım az kaldı bebişe kavuşucaksın erkenden hayırlısıyla

günaydın kızlaaar...
ne berbat bir geceydi sabaha kadar uyuyamadım sıcaktan rahatımda yoktu.
sürekli sola yatmak ızdırap yaa
eşimi geçirip yattım biraz uyumuşum şimdi kalktım.
melekcim hoşgeldin canım aman artık gitme özledik muhabbetini :)
çikolatam geçmiş olsun canım denizcim üzme kendini bak ne güzel dinlenmişsin tatil yapmışsın.
tubişiiim sanırım anlattığın hazırlık sancıları ayyy erken gelmesinler yaaa

bende yarın gidiyom doktora artık her salı doktordayım ben :))))))
her hafta gel dediler çok iyi oldu yaa :)

Melekcim çok az kalmış Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sezeryan mı olacaksın bu arada çünkü kesin 19 ağustos demişsin.

Çikolata sen de güle güle otur evinde. Çok yorulmuşsun çok iş yapmışsın pril olayına hiç girmiyorum Allah korumuş gerçekten. Bende eskiden nasılsam aynı öyleyim aslında, hiç işten vs den kaçmıyorum hiç bişey değişmedi benim için de. Ama sanırım doğumdan sonra keşke yatsaymışım yada nazlansaymışım dicem kesin :))

kızlar ben azıcık uzanayım... gece geç uyudum ağrılarım dolayısıyla...
size iyi sohbetler. öptüm sizi ve minnişleri zemuszemus

bozooom sana bişiy sorcam sahi.
sen çok çok fazla su içiyosun ya hani.
derlerki çok su içince vüxut nemlenirmiş doğum çatlakları olmazmış.
sende çatlama oldumu şekerim ?
eğer yoksa bu çatlak olayının suyla alakası olduğuna inanacam..

kızlar ben de lansınoh krem aldım bi işe yaramadı
geçmedi çatlaklar
bugün kağıdı iyice okudum meğersem ıslakken sürmeyin yazıyormuş kurulayıp sürün yazıyor
ben de hep duş sonrası sürüyordum
bide sabun ve duş jeli ile yıkamayın yazıyor göğüs ucunu
hep hata yapmışım

hoşgeldin lilacıım...
evet geceler zor geçiyor artık. sıcaklar iyice zorluyor bizi...
rahim kendini doğuma mı hazırlıyor nedir eyvahedigeldismile gelmesinler erkendeeennn...
daha zamanımız var yaahu ohaoldumsmile

bu arada kandilin mübarek olsun olumunekankayizsmile

canım ben her gece susam ve tatlı badem yağı sürüyorum
benim bi tek popomun kenarında olmuş 3 tane çizgi küçük küçük oraya yağ sürmüyordum
karnım felan çatlamadı henüz şükür inşllh çatlamaz

canım bu göğüs ucunda çatlaklar tam olarak nasıl oluyor benım göğüs kenarlarım ufak ufak su toplar gibi olduda göğüs uçlarımda böyle parça parça bölündü gibi çatlak dediğiniz şey o mu?

benim göğüs ucum çatlak oldu nasıl diyim minik kesikler gibi ucu
bide süt gelmiş galiba sarı kurumuş bişeyler var oynamak istemiyorum ellemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…