2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gidip bişiyler yiyim bari.
sabah kocamı geçirirken yemiştim acıktı sıpam gidip doyurayım..
birazdan gelirim kızlar :)

melekcim 36 haftalıksınız artık doğsada kuveze girmeden rahatlıkla yaşar allahın izniyle,

Valla hareketlerini çok sert hissediyorum teyzesi, topuğunu tuttum geçen, hızla çekti. Babası diyor yazık kızıma bırak. O benim canımı nasıl yakıyor falan diyorum. Artık doğsun ısırıcam o ayaklarını. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş.
hg
amin inşllah
Geçmedi canım ya, ama hiçbirşey almıyorum ilaç falan...

peki normal doğum mu düşünüyorsun?
hani bebeğe geçiyor diyor ya dr
ben de krem kullanıyorum bugün son ama hala geçmedi
dr iltihabı geçirmemiz lazım dedi
bakalım haftaya ne diycek

benimde 20 eylül olucak Allah nasip ederse epidural sezeryan olucam hastane çantamı nezaman hazırlasam acaba ?

Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin. Cumartesi annem gelicek. Hastane çantamı anneme hazırlatıcam. Ooooo ev temizlenicek daha. Kızım doğmaya kalkarsa tam rezillik.kaydirigubbakcemile2

Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin. Cumartesi annem gelicek. Hastane çantamı anneme hazırlatıcam. Ooooo ev temizlenicek daha. Kızım doğmaya kalkarsa tam rezillik.kaydirigubbakcemile2

[Banneler olmasa ne yapıcaz
benim de annem gelicek temizlik yapıcak
utanıyorum herkese yük oluyorum diye
[/B]

Allah annelerin yokluğunu vermesin, ele gösteremediğin herşeyi onlar yapıyor. Bu yaşa geldik hala oınlara muhtacız...

guanydin kizalr biz geldik,,
ay gecmisi okuyana kadar ancak geldim:=))
öncelikle hepinizin mubarek beraat kandili kutlu olsun,yureklerinizdeki dilekler kabul olsun,ALLAHIM YAVRULARIMIZI SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP EYLEISN amin,

CIKOLATA canim gecmisler olsun, ucuz atlatmisin ,sanmam bu saaten sonra brisey olsun,cunki detarjanli su genelde sadece ishal eder,insallah brisey olma,
gozun aydin tasinmisin:=)) Allahim yeni yuvanda saglik versn,amin,

melek canim gozun aydin Allhim saglikla kavustursun amin,az kalmis,allahin izniyle brisey olmaz attlatirsin,

lila cigim afiyetler olsun:=)))

mackara canim merhaba
gozun aydin Allahim saglik versin amin,
ama cok erken suanda hazrilama derim,dah bu ayi sayma 6haftan var,zaten sezeryan bence eylul ilk haftasi hazirla,sevgilerle esen kal,,

Allah korusun Melek, İnşallah bekler biraz daha 38 den önce en azından olmaz.

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN KIZLAR. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

aynen kızlar bende de hiç bi hazırlık yok,bebişin kıyafetleri alındığı gibi duıruyo,daha yıkanacak ütülenecek...kendime bi pijama aldım bide emzirme sütyeni başka bişeyim yok,doğum çantası desen allah versin...bu hafta sonu trabzondayım,ondan sonraki hafta bursada,sonrada iki hafta tatile çıkıcam,doğurmadan hazırlarım inşallah:9

made canim gunaydin
nasilsiniz uamrim bu sicakalrda fazla kosturmazzsin ay artik dinlenmene bak,
mubarek beraat kandilin kutlu olsun guzelim,
Allahim saglik sihat evrsin amin,

teşekkürler kızlar...bu arada odamız geldi havalandırıyorum boya kokusu geçsin perdelerini asıcam kıyafetlerini yıkayayıp yerleştiricem en güzel işler beni bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…