Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslında 37ye kadar almak istiyorum ama korkarım hiç vermeyip direk yarın bana işgöremezlik verip izne çıkarır... Çünkü açılmam ve kasılmalarım var.. Açılmam durdu çok şükür ama kapanmadı...
Şuan bile çok fazla işe gitmemi istemiyor 1 hafta gidiyorum 1 hafta rapor veriyorken bana kesin çalışabilir raporu vermez bu doktor(
Offf doğumdan sonraya fazla zin kalsın diye istiyorum uzatmak ama bi tarfaftan da sıcaklar rahatsız etmiyor değil...
Bakalım yarın ne olacak....
günaydın kızlar tükkanı ben açıyom bu gün :))))
melek üzme canım kendini onların anlayışsızlığı artık karnın burnunda asıl onlar sana demeliler kızım sen dinlen bak son günlerin falan diye...
sıkma canını sen kendini üzüyosun onların umurundamı haberleri bile olmuyor üzüldüğünden kendine ediyosun...
kizlar gunaydin hosgleidniz:=))
melekcigim iyisi kotusu farketmez allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi annesine bile etmesin insan agir olur basina bir sey gelirse allah hepimizi o gunlerden korusun hic sikma canini eisnle kapini kapadinmi hepsi disarda kendini bosa uzme salla de gecsain onalr uzulsun canim arkadasim bosver herkesi inadina gul esinle bebginle :)
Günaydın güzel anneler... Yarın doktora gidicez... İşgörebşlir raporu almak için.... ^5 e kadar mı verir 37ye kadar mı acaba ???