canim o senin guzelligin:=))Güzeller ben gittim, kafama buz koyup öylemi gitsem. Kısmet çok öpüyorum seni. Anne gibisin yaa, keşke yanımda olsan canım benim. Güzel yüreğin hiç incinmesin...
kizilcik cok tsk ederim allah razi olsun,Canım ne güzel halletmişsin herşeyi.
Boşver böyle hazır olması daha iyi mobilya kokusuda inşallah en kısa zamanda geçer canım.
Hayırlı olsun oğlumuzun odası güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım.
canim merhaba canini sakin sikma:=))normal o ay sancisi evham yapma,iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??
mihri canim ayy bayildim bayildim
bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız
bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız
kismetcigim sagol canim olayim deniz kismini tamamen kardeslerime aldim benim burda denize gittigim mi varki gidersem alirim yine turkiyede para dokmesinelr diye aliyorum aliyorum bavulumda hic bir sey goturmuyorum ne goturduysem oraya bosaltip ordan aldikalrimlada geri donuyorum :)
saadet canim hosgeldin:=))
hayirli ugurlu olsun canim gule gule kullan:=))
ayse 20 canim merhaba nasilsiniz
ben ve oglusum cok iyiyiz:=) optm
kizlar acilen cikmam lazim arkadas aradi ille disari cikalim
cikayim bare degisiklik olur bana burada cok guzel huiras diye bir yer var oraya takilacaz birazcik gorusuz optm kendinize iyi bakin,,
rahimime bazen sancı giriyor sizinde oluyor mu kızlar?
Oluyor tabii, olmaz mı hiç. Bende ne ararsan varalsanaalsanasmile
bende senın kardeşin olabılırmıyım saadet boshayallersmile
nevin ve seni kardeslige kabul ediyorum :):) her alisverise gittigimde kardeisme bir seyelr aliyorum hepsi 36 beden eism diyorki sen 38 bedensin ama diyorumki bana degil kardesime hep cevap ayni resimelrini ceksem koysam varya sok olursunuz annem alma diyo ben yime ucuz buldummu aliyorum o ordan para harcamasin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?