2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar gezdim gezdim 4 tane plaj elbisesi aldim 2 tane accessorizedan sac bandi aldim 4 bikini aldim 2 saten gecelik aldim 2 elbise aldim biraz makyaj malzemesi aldim inanilmaz ucuzdular :) eve dondum ama canim cikti sonra geldim sac bantlarindan karedeslerime neden almadim diye dusundum bunalri onlara veririm artik banyoya giriyim biraz suya geliyorum simdi bacakalrim sizliyo

hayırlı geceler kızlar nasılsınız....
mihri kapı süsün güzel bişey olcak gibi gözüküyor bendemi kendim yapsam CADIARZU

iyi akşamlar kızlar.doktora gittik bugün.benim sıpam 2670 gr olmuş.14 günde 400 den fazla almış.ben hiç almamışım:) 10 gün sonra nst ye çağırdı.ondan sonraki hafta çatı muayenesi yapacak.sonra daa doğumu bekleyeceğiz inşallah

Güzeller ben gittim, kafama buz koyup öylemi gitsem. Kısmet çok öpüyorum seni. Anne gibisin yaa, keşke yanımda olsan canım benim. Güzel yüreğin hiç incinmesin...
canim o senin guzelligin:=))
kizilcik cok tsk ederim allah razi olsun,
iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??
canim merhaba canini sakin sikma:=))normal o ay sancisi evham yapma,

bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız
mihri canim ayy bayildim bayildim
bayildim canim,,ayy ne akdar guzell gule gule kullan,
ama cok guzel cok seker yaa:=))opuyorumnanaktan

bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız

Mihri elyafla falan ne uğraşıyosun
Deniz sosisleri var

biz hafta sonu aldık mersinden...denizde kullandım...(2tl) onu kapı süsü yapacam..koli bandıyla yuvarlarım...
artık bende başlasam iyi olacak.. oğlan gelmek üzere

saadet canim hosgeldin:=))
hayirli ugurlu olsun canim gule gule kullan:=))

ayse 20 canim merhaba nasilsiniz
ben ve oglusum cok iyiyiz:=) optm

kizlar acilen cikmam lazim arkadas aradi ille disari cikalim
cikayim bare degisiklik olur bana burada cok guzel huiras diye bir yer var oraya takilacaz birazcik gorusuz optm kendinize iyi bakin,,

ben cikiyorum yusem geldi
canim optm cok guzel dusunmussunmusun:=))
ellerine saglik,,gule gule kullan,

kismetcigim sagol canim olayim deniz kismini tamamen kardeslerime aldim benim burda denize gittigim mi varki gidersem alirim yine turkiyede para dokmesinelr diye aliyorum aliyorum bavulumda hic bir sey goturmuyorum ne goturduysem oraya bosaltip ordan aldikalrimlada geri donuyorum :)

mihri bende kapı süsünü kendim yapıcaktım ama vazgeçtim yapmamam diye yapta ekle resmini belkı senden görür bende yaparım

bende senın kardeşin olabılırmıyım saadet boshayallersmile

şükürler olsun canım bizde iyiyiz kızımla bu akşam mideme felaket ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım sıcak şekerli suyla falan geçirdim biras
Allah sizede iyilikler versin

Oluyor tabii, olmaz mı hiç. Bende ne ararsan varalsanaalsanasmile

benim günde 3-4 defa afedersin ordan bişey batıyomuş gibi oluyor çok tuaf 2-3 sn. fln sürüyor anam ne yapıcaz biz ya böyle acaba dogum sancılarıda böyle böyle mı baslıyor bilmiyorumkismile

bende senın kardeşin olabılırmıyım saadet boshayallersmile

nevin ve seni kardeslige kabul ediyorum :):) her alisverise gittigimde kardeisme bir seyelr aliyorum hepsi 36 beden eism diyorki sen 38 bedensin ama diyorumki bana degil kardesime hep cevap ayni resimelrini ceksem koysam varya sok olursunuz annem alma diyo ben yime ucuz buldummu aliyorum o ordan para harcamasin diye :)

hehe ablam oldu bi tane opuyorumnanaktan ... iyi canım valla ne güzel eşin bir şey demiyor bizimkiler olsa kendimize alırken bile laf sokarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…