2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişi okuyamıycam üzgünüm nette problem var sürüm çok yawaş nasılsınızkızlar iisiniz umarım züleyha doğurmuş ilk bebeğimiz gelmiş allah sağlık versin inşallah bizimde cumartesi kontrolümüz var bakalım ne olacak tekrar giremeyebilirim nete öpüyorum herkesi

şekerpembe canım inş bir sorun yokturda kızımız birazcık daha kalır minik yuvasında cumartesi günü dr dan gelince bilgi verirsin bize

selam kızlar giremedim bi kaç gündür ilk bebeişimiz gelmiş inanılmaz b,iey zaman ne kadar azaldı..umarım durumları iyidir haberi olna varmı?

kızlar ben geldim herkese iyi akşamlar çarşıya çıkmıştım gez gez hem 40 numara hemde güzel bir terlik bulamadım üstelik sancın var şu anda alt tarafım feci ağrıyor terlik uğruna doğuracammı ne :bbo:

elleri uyuşan varmı.sinir sıkışmasıymış ilerde ellerde bişey tutamamaya kadar gidiyomuş.benim inanılmaz uyuşuyor.doğumdan sonra geçermiki.mafoldumben

canım uzan dinlen biraz yorgunluktandır devam ederse doktora haber verirsin artık bilmiyorumkismile

iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??

elleri uyuşan varmı.sinir sıkışmasıymış ilerde ellerde bişey tutamamaya kadar gidiyomuş.benim inanılmaz uyuşuyor.doğumdan sonra geçermiki.mafoldumben

Ya bana da oluyor bu geçenlerde eşimi kaldırdım. Çok korktum ama hareketsiz kalınca uyuşuyor. Eskiden hiç olmazdı....

iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??

Canım yarım uzanma dedikleri yan yat ve dinlen. Fazla oturur durumda kalma....

Ya bana da oluyor bu geçenlerde eşimi kaldırdım. Çok korktum ama hareketsiz kalınca uyuşuyor. Eskiden hiç olmazdı....

tatlım son haftalarda oluyormuş.hamilelikten sonrada geçmezse ortopediye gitmek gerekiyormuş.hamilelikte tedavi edilemiyor.B vitamini iyi geliyor diyorlar.içinizde B VİTAMİNİ kullanan var mı.varsa adı ne:uhm:

canım artık ay sancılarımız başladı normal ama fazlası olurs doktoruna danış bilmiyorumkismile

bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…