geçmişi okuyamıycam üzgünüm nette problem var sürüm çok yawaş nasılsınızkızlar iisiniz umarım züleyha doğurmuş ilk bebeğimiz gelmiş allah sağlık versin inşallah bizimde cumartesi kontrolümüz var bakalım ne olacak tekrar giremeyebilirim nete öpüyorum herkesi
kızlar ben geldim herkese iyi akşamlar çarşıya çıkmıştım gez gez hem 40 numara hemde güzel bir terlik bulamadım üstelik sancın var şu anda alt tarafım feci ağrıyor terlik uğruna doğuracammı ne :bbo:
kızlar ben geldim herkese iyi akşamlar çarşıya çıkmıştım gez gez hem 40 numara hemde güzel bir terlik bulamadım üstelik sancın var şu anda alt tarafım feci ağrıyor terlik uğruna doğuracammı ne :bbo:
iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??
iyi akşamlar kızlar..sabahtan beri kasıklarımda fena ağrı var sanki adet dönemim gelmiş gibi ...offf başı aşağıda demişti doktorumuz acaba başımı baskı yapıyor ondan mı oluyor ki ??
tatlım son haftalarda oluyormuş.hamilelikten sonrada geçmezse ortopediye gitmek gerekiyormuş.hamilelikte tedavi edilemiyor.B vitamini iyi geliyor diyorlar.içinizde B VİTAMİNİ kullanan var mı.varsa adı ne:uhm:
bunları aldım bugün lohusa tacım birde kızımla kapı süsünü biz kendimiz yapmak istedik malzeme aldık sadece elyaf eksik toplam 12 ytl mal oldu yapınca resmine bakarsınız