valla kimsenin canı çekmez herhalde herkez zorla yiyor bebişler için bende söyleyeyim rahatça...
eşime dedi akşam balık yemeye çıkalım her hafta 1 kere yemem lazım diye çıkıyoruz işte...
buakşamda maçı var eşimin unutmuşum.hızlı hızlı atıştırıp çıkıyor hemen maça((maç dediysem futbol yani yanlış anlaşılma olmasın))hehehe
sonra oda sen gitbalık al getir öğlen bıraktı eve..off şimdi başıma iş aldım..hiç yapasım yok..
yapmasam olmaz....yanii iş çıktı..negüzel dışarda yeriz bende yemekle uğraşmam diyordum kendikendime
benimkide küçük canım..ama doktor normal diyor...bakalım yarın gidicez kaç kg çıkacak acaba..daha 2 kg bile olmamıştı..şimdiş geçmiştir herhalde.2kg 100 gr falan çıkar sanırım
ben oldum 80 kg bebek 2 kg zor oldu valla...
bide okadar sebze kırmızı eti beyaz eti yumurtası dikkat ediyorum ama anlamadım maşşallah ben yarma gibi oldum:)
aksam esimin teyzesinin kızı gelecek cok tatlı 14 yasında birlikte kalcaz. film fallan seyrederiz alısveris yapayım dısarı cıkmısken biseyler yerim artık. cıkayım bariiiii
hiç bi kuvvet beni balıpa dokunmaya ikna edemzzz
en güzeli
bebek annem beslensin diye fedakarlık yapıyor galiba :)
bende ayıklayamam ama..ayıklanmış allahtan yoksa yapamazdım zaten...
ama fırına atsam kokar..balkonda dumansız ızgaraya atsam.hiç canım istemiyor yaaa
kendim balık yapıp yemekten hiç hoşlanmıyorum
sanırm:)
çok fedakar bebek.....bu hafta bide muz aldım hergün 1 tane yedim. bebeğe yarar falan diye.bakalım bebek kilo aldımı gözle görülür şekilde.yani 2100 falansa bi işe yaramamış demek.yine bana yaradı dicem ozaman:))
arkadaşım 17sinde doğum yaptı 2870 ti bebiş dün konuşttuk 3.200 olmuş büyüycekler üzülmeyelim ve müsaenizle bizim azcık uyuyasımız geldi, hayret verici bi olay hazır gelmişken azcık uyuyalım
valla artık kiloyu düşünmüyorum çünkü düşündükçe moralim bozuluyor..saldım artık.hayatımdaki en yüksek kiloma ulaştım sanırım.yapacak bişey yok.bebekte kilolu lsa rejıme gircem ama bilmşyorum insan napcağını şaşırıyor..artık doğum olsun hemen rejime girerim diyorum kendikendime o bana iyi oluyor...
power plate gidicem ..kışın veririm artık yapıcaz bişeyler başka çaresi yok.ama böyle kalmayacağımı çok iyi biliyırummm yoksa mutsuz olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?