2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç bi kuvvet beni balıpa dokunmaya ikna edemzzz

bebek annem beslensin diye fedakarlık yapıyor galiba :)

hiç bi kuvvet beni balıpa dokunmaya ikna edemzzz

bende ayıklayamam ama..ayıklanmış allahtan yoksa yapamazdım zaten...
ama fırına atsam kokar..balkonda dumansız ızgaraya atsam.hiç canım istemiyor yaaa
kendim balık yapıp yemekten hiç hoşlanmıyorum

bebek annem beslensin diye fedakarlık yapıyor galiba :)

sanırm:)
çok fedakar bebek.....bu hafta bide muz aldım hergün 1 tane yedim. bebeğe yarar falan diye.bakalım bebek kilo aldımı gözle görülür şekilde.yani 2100 falansa bi işe yaramamış demek.yine bana yaradı dicem ozaman:))

bende ayıklayamam ama..ayıklanmış allahtan yoksa yapamazdım zaten...
ama fırına atsam kokar..balkonda dumansız ızgaraya atsam.hiç canım istemiyor yaaa
kendim balık yapıp yemekten hiç hoşlanmıyorum

mopshy ben hayatimda balik yapmadim hep annem yapardi yada istanbulda beykozda balikciya goderdim canim cekerse burda eism yapiyo yap deseler yapmam kokusuda olduruyo ben dun yedim esim yapmis zorla yedim midem almiyo artik balik
ama cok yayrli yemek zorundayiz biliyorum afiyet olsun arkadasim bebegine yarasin..

bebek kilolari articak artik hizla merak etmeyin son ay anne almiyormus kiloyu zaten ben bakiyorum bir aydir 65 kiloyum bebekler buyuyo masallah ..

mopyscımm bzle alakalıı dııl vllaa ona ınandmm bnde oldum 71 kılo 59dmm hmılelık öncesıı 12 kılo aldım 10 kılosu bana 2 kılosu anca bebekk(saglıklı olsnlrda kucuk olsnlrr bıraz zoorlncaz ama olsunn alısırız ıns cabuk buyurler 35 gun ıcınde...

bende balığı çok severdim ama hamile kaldığımdan beri her alık yememden sonra midem bulanıyor çok ağır geliyor banada...zor yiyorum bende.
yarasın bebişe inşallah...yarın görcez bakalım kilosunu prensesin

arkadaşım 17sinde doğum yaptı 2870 ti bebiş dün konuşttuk 3.200 olmuş büyüycekler üzülmeyelim ve müsaenizle bizim azcık uyuyasımız geldi, hayret verici bi olay hazır gelmişken azcık uyuyalım

bende pazartesi gidecem 2400gramdı insallah 2700 olmustur

valla artık kiloyu düşünmüyorum çünkü düşündükçe moralim bozuluyor..saldım artık.hayatımdaki en yüksek kiloma ulaştım sanırım.yapacak bişey yok.bebekte kilolu lsa rejıme gircem ama bilmşyorum insan napcağını şaşırıyor..artık doğum olsun hemen rejime girerim diyorum kendikendime o bana iyi oluyor...
power plate gidicem ..kışın veririm artık yapıcaz bişeyler başka çaresi yok.ama böyle kalmayacağımı çok iyi biliyırummm yoksa mutsuz olurum

haa buarada kızla kaynanam bi hoş oldu sormayınn aaa şaştım kaldım ne desem onu yapıo pişirio temizlio ayaaama getirip götürüoo maşallah kaynananma evingelini gibi uraşıo kadın şaştım kaldım

ben dusundumde bebegime hic pembe elbise almaidm henuz niye bilmiyorum ne zaman alisverise ciksam kendime aliyorum kardesime aliyorum bebegime almiyorum gelsin aliriz diyorum cok bencil anne olucam galiba

arkadaşım 17sinde doğum yaptı 2870 ti bebiş dün konuşttuk 3.200 olmuş büyüycekler üzülmeyelim ve müsaenizle bizim azcık uyuyasımız geldi, hayret verici bi olay hazır gelmişken azcık uyuyalım

tatlı uykularrrr

bende hazırlandım cıkıyorum kızlar

bende takmiyorum amannnd edim canim ne isterse yiyorum cok yedigimde soylenemezya iste saat 4 civari cikolata yatmadan dondurmayi gecersek normal ogunelr yani kac kilo aldin sen mopsy cok gorunmuyosun ? bebekten sonra topik acariz veririz kilolari ben 53den 65 ciktim ya hayatimda daha fazla kilo aldigim dopnem olmaz herhalde artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…