benım bi ayaklar şişiyor oda çok gezmekten...
valla geçen hafta sonuki ayaklarımın şişliği yeni indi günlerdir uzata uzata..yine hafta sonu geldi..bide bu hafta nero beach diye bi plaja gidecektik çok güzel disco gibi plajlardan...
ama arabayla 30 dk falan...ay dedim benim 30dk bile yolculuk yapacak halim yok geçen haftaki yorgunluğu anca attım üzerimden istemiyorum dedim.bitek yazlığa gidicez işte orda havyza girerim pazar günü....
sonrada haftaya perşembe cuma falan yine kayınvalidemdeyim ..orda bişey olmuyor ayaklara:))
şaka maka bu ay bitmiş ayın 30u olmuş.ben iyice tırsmaya başladımdelikafadulden
kızlarr bızmmm kızımızz kuçukk dgcakmışşş bırazz bır hfta gerıdee gelışımıı(üzüldmm ınş saglıkla doğarr sata göre önde gtmesı veya gerıde gtmesı bışıy deılmışş satıı baz alarakk dgum oluomuşş ynıı önde gdıo dıee erkn alınır dıe bişy yokk ırı bebek olurmuş gerı gdıncede küüçük beebek olurmuşş gunumuz degışmıo yanıı 6 eylülde alıczkucagımıza ınşş son 37 gun ınş byur kızım
ay çok teşekkürler saadetcim....canım benimopuyorumnanaktan
biz yemek yiyos kızlar glcez az sonra
canim ikisinide paylastim senin sarkida var :)üstüme basıp geçmeymiş bu...süper ama çokk güzel buda canım.teşkk:lepi:
canımmm benim bebişde küçükmüş ondan sordum sana ne kadar oluş die seninle aramızda fazla yok ya.. geriden geliyomuşuz ve minyon bi bebek olacak dedi doktorumuz her ne kadar başta çok moralim bozulsa da sağlıklı olsun da dedinm gerisi önemli değil..o kadar da yiyorum dikkat ediyorum bebişim büyümüyo(
ben ekledim canim kendine paylas :)
yemek yapmadım esim olmayınca hiç bisey yapasım gelmiyor karnım da acıktı ne yapsam ki
burda plaj havasi yok soguk halen ne turkiye gibi olsun ne bura gibi hafta sonu gidiyim cliff of moheri geziyim yakin buraya degisiklik olur :)
yemek yapmadım esim olmayınca hiç bisey yapasım gelmiyor karnım da acıktı ne yapsam ki
hmmmm bnde ölee yemeye dıkkt edıom da bzle alakalı deıl sanıırım gec yerleşmıs dıe dusunuoum benn bır hafta gerıde cıktı bacak boyuu kafası satla uyumlu 33+3cıktı ama bacak boyu 32cıkıo kısa boylu olck galıbaa evt mınyom olck galıba bosver sıkma canını saglıkla zamanında dgsunlrda onmlı deıl dr lar satı baz alıo dgum ıçınnn gelışımı deıll küçük bebekler dgumdan snra daha cabuk gelısırlermıs ıns sutumuz yarar..
cok güzel bi yer burasıııı
sende aramazlık yap bizim gibi dışardan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?