2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hafta sonu geziyorum sadece arabayla gidiyorum ayakalrim sismiyo ama insem az yurusem sisiyo gerci burda hava kotu cokta yurumuyorum cork''limerick sehrine falan gidiyoruz arabyal 2 saat uyuyorum gidince uyaniyorum biraz geziyorum gelirken yine ariyorum benim sofor kocam arabayi kullaniyo :)

canımmm benim bebişde küçükmüş ondan sordum sana ne kadar oluş die seninle aramızda fazla yok ya.. geriden geliyomuşuz ve minyon bi bebek olacak dedi doktorumuz her ne kadar başta çok moralim bozulsa da sağlıklı olsun da dedinm gerisi önemli değil..o kadar da yiyorum dikkat ediyorum bebişim büyümüyo (

saadet bizdfe burda sıcaklardan dısarı cıkamıyoruz. yarın kahvaltıya misafirim gelecek gidip alısveris yapmam lazım ama cok sıcak adım atamıyorum

üstüme basıp geçmeymiş bu...süper ama çokk güzel buda canım.teşkk:lepi:

hmmmm bnde ölee yemeye dıkkt edıom da bzle alakalı deıl sanıırım gec yerleşmıs dıe dusunuoum benn bır hafta gerıde cıktı bacak boyuu kafası satla uyumlu 33+3cıktı ama bacak boyu 32cıkıo kısa boylu olck galıbaa evt mınyom olck galıba bosver sıkma canını saglıkla zamanında dgsunlrda onmlı deıl dr lar satı baz alıo dgum ıçınnn gelışımı deıll küçük bebekler dgumdan snra daha cabuk gelısırlermıs ıns sutumuz yarar..

burda plaj havasi yok soguk halen ne turkiye gibi olsun ne bura gibi hafta sonu gidiyim cliff of moheri geziyim yakin buraya degisiklik olur :)

Eklentiler

• $Ireland1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $irlanda.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $irlnada.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41
yemek yapmadım esim olmayınca hiç bisey yapasım gelmiyor karnım da acıktı ne yapsam ki

valla kimsenin canı çekmez herhalde herkez zorla yiyor bebişler için bende söyleyeyim rahatça...
eşime dedi akşam balık yemeye çıkalım her hafta 1 kere yemem lazım diye çıkıyoruz işte...
buakşamda maçı var eşimin unutmuşum.hızlı hızlı atıştırıp çıkıyor hemen maça((maç dediysem futbol yani yanlış anlaşılma olmasın))hehehe
sonra oda sen gitbalık al getir öğlen bıraktı eve..off şimdi başıma iş aldım..hiç yapasım yok..
yapmasam olmaz....yanii iş çıktı..negüzel dışarda yeriz bende yemekle uğraşmam diyordum kendikendime

benimkide küçük canım..ama doktor normal diyor...bakalım yarın gidicez kaç kg çıkacak acaba..daha 2 kg bile olmamıştı..şimdiş geçmiştir herhalde.2kg 100 gr falan çıkar sanırım
ben oldum 80 kg bebek 2 kg zor oldu valla...
bide okadar sebze kırmızı eti beyaz eti yumurtası dikkat ediyorum ama anlamadım maşşallah ben yarma gibi oldum:)

buda benim en son gittigimde hava cok kotuydu ucarim okyanusa diye oturdum kenara simdi hava daha iyi ucmam artik gobegimde buyuk ruzgar viz gelir bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…