2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simdi cektim fotografi bavul gibi altinda tekerlekleride var icinin yatagida sunger delikli kurmasi cok kolay kaldirmasida 3 dakkikani almiyo kapidan gecirmene gerek yok ben bunu aldim oda icinde evi alirsak esyaliz aten gerek yok diye bosa masraf yapmak istemedim..

Eklentiler

• $P7300666.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 38
yok merak etme cok basit kurmasi eism kuruyo katliyo geri aciyo ben elimi surmedim daha ama bakiyorum adam yapiyo iki dakkada altida tekerlekli cekip goturuyosun odaya ..

sabaa youtubeda videolari var turkiyede hala yasaklimi bilmiyorum youtube ama iki ucundan tutuyosun aciyosun ortasi kendiliginden kitleniyor ustunu falan takiyosun icine yatagini sunger yani koyuyuosun o kadar ama graco turkiyede baya pahaliymis 360 tl ben 100 euroya aldim burdan ..

hosgeldin butterfly sicaklar bunaltmis seni dusnuyorum zavalli hayvancikalr ne yapiyor o sicakta kurkleriyle cok aciyo canim yazik ya

alla alla sona yaklasıoruzz ondanmı bu sancılar hepımızdee saadett dıkkt ett cnm allh yrdımcın olsnn kızna söle gelmesın daha erkenn

yok tatlım içerikleri aynı sadece dış çantası pembe-mavi ayrılmış.
kafana takılmasın hepsinin içeriği aynı.
bu arada 2 saat inceledim paraben yok kızlar....

ben balık olayını dün doktora sordum.ben de yiyemiyorum çünkü pek.10 günde bir yesen yeter dedi.ama hergün 2 ceviz 5-6 fındık yemeliyişiz omega 3 için.hoş onu da yemiyorum ben.balık yağı kapsülü alıp içeyim dedim.doktor gerek yok hapa dedi.
ha bu arada 14 günde 400 küsur gram almış bebiş.
şimdi 2670 gram

slm kızlar ben geldim
bu arada geçen gün biberon alacam kaç tane alim falan diyordum
halada almış değilim çünkü kafam iyice karıştı
biberonlarda PDA diye bi madde varmış
PDA maddesinin çeşitli sağlık sorunlarına yol açtığı gelişim çağındaki çocukların ve özellikle bebeklerin gelişimini olumsuz etkilediğini duydum offf her gün bişey çıkıyo her 10 biberondan 9 da bu madde varmış
eee ne yapacaz şimdi biz????

semizotu ye onda da omega3 var
ben haftada 1 yiyorum semizotunu
maşallah bebişine

ben de dün alta yazı olarak gördüm tv de
vicdansızlar para için herşeyi yapıyorlar
bebek mamasına bile zehir katıyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…