resimdekiyle ayni model aynir enk yani katlaninca bu kadar oluyor ..
bana cok kotu sanci goirmye ebasladi birden taksi cagirdim hastaneye gidiyorum arkadasla rkendinize iyi bakin dua edin bana ..
bana cok kotu sanci goirmye ebasladi birden taksi cagirdim hastaneye gidiyorum arkadasla rkendinize iyi bakin dua edin bana ..
Lila canım çok iyi yapmışsın valla okurken sinir oldum maalesef var öyle denyolar
Çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan.
Banada annem aldı,benden haber bekliyordu bende burada sormuştum sizinde aldığınız görünce hemen aradım alması için oda garibim elinde gezdiriyormuş kalmaz şimdi diye:
Gerçekten öyle olmuş ya kapış kapış gitmiş valla.
Bu arada annem pembesini almış aralarında bi fark yoktur herakde dimi ????
mopshy ben hayatimda balik yapmadim hep annem yapardi yada istanbulda beykozda balikciya goderdim canim cekerse burda eism yapiyo yap deseler yapmam kokusuda olduruyo ben dun yedim esim yapmis zorla yedim midem almiyo artik balik
ama cok yayrli yemek zorundayiz biliyorum afiyet olsun arkadasim bebegine yarasin..
ben balık olayını dün doktora sordum.ben de yiyemiyorum çünkü pek.10 günde bir yesen yeter dedi.ama hergün 2 ceviz 5-6 fındık yemeliyişiz omega 3 için.hoş onu da yemiyorum ben.balık yağı kapsülü alıp içeyim dedim.doktor gerek yok hapa dedi.
ha bu arada 14 günde 400 küsur gram almış bebiş.
şimdi 2670 gram
slm kızlar ben geldim
bu arada geçen gün biberon alacam kaç tane alim falan diyordum
halada almış değilim çünkü kafam iyice karıştı
biberonlarda PDA diye bi madde varmış
PDA maddesinin çeşitli sağlık sorunlarına yol açtığı gelişim çağındaki çocukların ve özellikle bebeklerin gelişimini olumsuz etkilediğini duydum offf her gün bişey çıkıyo her 10 biberondan 9 da bu madde varmış
eee ne yapacaz şimdi biz????
ben de dün alta yazı olarak gördüm tv de
vicdansızlar para için herşeyi yapıyorlar
bebek mamasına bile zehir katıyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?