Ya kociş çok stres altına girdi heralde, gözünde arpacık bi anda kocaman oldu. Menisküs zaten, bi aydır dizlik takıyor. Kremini bile kendi sürüyor bana kıyamıyor. Bi de son yaşadığı stresler; ailesiyle benim aramda kaldı. Şimdi uyudu canım.
Bakın bugün de 35 günün kaldı diyo tickerım, haahhaaa, Allahtan yarın doktora gidicem. Kızlar pazartesiye kadar nete giremiycem. Aklınız kalmasın. Sağ salim dönücez evimize inşallah...
Sadoşum çok teşekkür ederiz teyzesi, benim çıkmam lazım. Canım meyve istedi. Sonra da uyurum, sabah 9da doktorda olucaz. Kızlar hepiniz Allaha emanet olun. Pazartesi görüşürüz inşallah...
az evvel bitirdim kızlar hastane çantamızı zamanımız daralıyor bir ki parça bişey kaldı ekleyeceğim hepsi okadar. kaçgündür erteliyordum hazırlamayı oh nihayet hallettim. bide odasının boyakokusu çıktıktan sonra eşyalarını yerleştirdinmi herşey tamamdır sanırım :) gelsin bebişler
bu gece yandık kızlar çok sıcak
dışarı çıktık dışarısıda aynı nefes alınmıyor
bu gece uyku yok gibi
hafta sonu çok sıcak olucakmış dikkat edin 40 derece olucakmış
melek sakın stres yapma oralarda uzat ayaklrını naz yap
önüme çıkan herkez söz birliği etmişcesine doğurabiliyorsan kesinlikle normal doğur diyorlar ayyyy ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile
önüme çıkan herkez söz birliği etmişcesine doğurabiliyorsan kesinlikle normal doğur diyorlar ayyyy ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile