2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kociş çok stres altına girdi heralde, gözünde arpacık bi anda kocaman oldu. Menisküs zaten, bi aydır dizlik takıyor. Kremini bile kendi sürüyor bana kıyamıyor. Bi de son yaşadığı stresler; ailesiyle benim aramda kaldı. Şimdi uyudu canım.

Bakın bugün de 35 günün kaldı diyo tickerım, haahhaaa, Allahtan yarın doktora gidicem. Kızlar pazartesiye kadar nete giremiycem. Aklınız kalmasın. Sağ salim dönücez evimize inşallah...

Ay tv NTV Sporda kaldı bizimki uyuyunca, burayı takip etmekten değiştiremiyorum. Bi saattir futbol yorumu dinliyorum haaaahhhaaaa :))

Sadoşum çok teşekkür ederiz teyzesi, benim çıkmam lazım. Canım meyve istedi. Sonra da uyurum, sabah 9da doktorda olucaz. Kızlar hepiniz Allaha emanet olun. Pazartesi görüşürüz inşallah...

pardon yanlış yazmışım nst olcaktı hiç girmedim demiştim:roflol::dance: birde 15 gün sonra dedi:roflol:

ben de hiç nst ye girmedim
karnına kemer gibi bişey takıyorlar sancı var mı diye bakıyorlar
ultrasnla da bakar dr niye bakmasın

az evvel bitirdim kızlar hastane çantamızı zamanımız daralıyor bir ki parça bişey kaldı ekleyeceğim hepsi okadar. kaçgündür erteliyordum hazırlamayı oh nihayet hallettim. bide odasının boyakokusu çıktıktan sonra eşyalarını yerleştirdinmi herşey tamamdır sanırım :) gelsin bebişler

saadet sen dün çok yoruldun sancın ondan olmuştur
yine dayanamadın alışveriş mi yaptın

bu gece yandık kızlar çok sıcak
dışarı çıktık dışarısıda aynı nefes alınmıyor
bu gece uyku yok gibi
hafta sonu çok sıcak olucakmış dikkat edin 40 derece olucakmış

melek sakın stres yapma oralarda uzat ayaklrını naz yap

önüme çıkan herkez söz birliği etmişcesine doğurabiliyorsan kesinlikle normal doğur diyorlar ayyyy ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile

Bozo cuğum burda hava bugün fena değildi ama dediğin gibi hafta sonu çok sıcak olacakmış (((( Allahım bize yardım etsinnnn.

önüme çıkan herkez söz birliği etmişcesine doğurabiliyorsan kesinlikle normal doğur diyorlar ayyyy ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile

kimseyi dinleme içinden ne geliyorsa onu yap
banada normal doğur diyorlar ama ben kesin sezeryan olucam

kimseyi dinleme içinden ne geliyorsa onu yap
banada normal doğur diyorlar ama ben kesin sezeryan olucam

hadi bakalım hayırlısı canım.

Kızlar benim uykum geldi gideyim biraz uzanayım eşim gelene kadar. herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın.

bebek elbiselerimi ekledim ciciler klubune :) sagol bozocugum teskkurler cok acimisim bulgur pilavi yaptim yedim ama simdide karnim sisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…