saddetcim ben söylemeye utanıyorum ama 20kg aldım....80 kg olmuşumdelikafadulden
biraz boyumdan ötürü çok hantal durmuyorum .yani görenler fazla almamışsın falan diyor ...yok aldım 20 kg diyorum ozaman çok zayıftn herhalde diyorla...ben 60-62 hep bu aralardaydım yani çok zayıfta değildim ama 38 beden yani klasik normaldim işte....
şimdi doğmdan sonra ben 75 lere düşsem diyorum tam 15 kg vermem lazım ....bu kiloyuda ben 7-8 ayda kesin veririm...
gostermiyorsun merak etme bebekelrden sonra bir topik acarsin veririz tum kilolari birlikte sakin takma kafana ye ic rahat ol bende saldim iyice dikkat etticke daha kotu oluyo komsumuz var dun baktim camdan uc cocugu var ufacik kadin tas gibi mini giyinmis bunalrda hamileyken kesin aliyor yani demekki vermek kolay cokta zor olmasa gerek :)
normal normal bana doktor normal diyo simdilik son anda sorun cikmazsa diyelim cikti ne olcak hem sanci cekicem o kadar hemde kesicekelr beni ne anladim bu isten..
doktor insan ureme sekli normal dogumdur sezeryanb ir ameliyattir gerekmedikce yapilmaz diyor ben insan ureme seklini bilmiyodum bundan ogrenmis oldum hadi canim dedim ciddimisin ben insan gibi uremesemde olur kolay olsun yeter benim icin :)[/QUOTE]
ay saadettçimm alemsin yaa geçmişe bakıyodum takıldımm yaa lafınaa :roflol:
kızlar sizlere sorum var,
dün oğlumun odasını boyattık, mobilyası da kısmetse 2 hafta sonra geliyor. biraz da alışveriş yaptık, doğarsa çıplak kalmayacak kadar :)
şimdi sıra yatak odamıza koyacağımız park yatak almaya geldi.
beşik çok kısa süreli dedikleri için park yatak mantığımıza uydu. fakkkkat biraz araştırınca şöyle rakamlar duyduk. hepsi içine alacağımız yataklar hariç fiyatlar yazıyorum.
greco amerikan markası 360 milyon,
kraft 240-260 milyon,
diğer markalarda 150'ye de var.
rakamlar biribinden o kadar farklı ki, şaşırdım kaldım. tamam kiminde müzik var, titreşim var ama benim derdim onlar değil. alırım bir radyo odasına koyarım :) kumaşlar mı farklı, silinmesi açısından mı fark var, başka bakınca ben bir fark göremiyorum.
sizler park yatak konusunda ne yaptınız, neyi tercih ettiniz ve neden, lütfen fikir verin çünkü muhtemelen bu haftasonu almayı düşünüyoruz.
canim ben graco marka muzikli titresimli aldim ama 100 euro odedim resminide ekliyim bence gayet guzel en aizndan kullanisli ben yatak odasi takimi almadim yeni eve gecicegiz mortgage tasiyacagiz o ev zaten sifir esyali alip kalabalik etmek istemedim bence graco cok iyi ben mama sandalyemi bebek arabamida graco aldim ..
canim katlaniyo zaten cok kolay ben kurmadim bile daha dur resmini cekiyim katlanmis halinin istersen yani kapidan gecmez ama katlanmasi iki dakika surmuyo kurulmasida katlar diger odaya alirsin cok kolay ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?