Kızlar bu bahsedilen PDA polikarbon ve plastik biberonlar için geçerli imiş..
CAm biberonlarda sorun yok... Gönül rahatlığıyla cam biberon alabiliriz meleklerimize...
Kızlar bu bahsedilen PDA polikarbon ve plastik biberonlar için geçerli imiş..
CAm biberonlarda sorun yok... Gönül rahatlığıyla cam biberon alabiliriz meleklerimize...
merhaba arkadaşlar bende 33+1 hamileyim:CüvCüv:2 gün önce kilosu 1915 gr dı doktor 5 gün sonra gel nts ye bağlıycaz dedi daha hiç bağlanmadım nasıl bişey yahukafamçokkarıştı e ultrasonda bakmıcak mı artıkyasakkelime nts de bakarız dedi banaCADIARZU
evet tatlım bende cam biberon almayı düşünüyorum
yanlız bizim minnoşlar biraz büyüyünce pat diye atacaklar işte cam biberonda kullanmak bu açıdan zor
melek bebekelr cicisine bir saat falan sonr ayemegimi yiyim elbiseyi eklicem bus enin kizinin elbisesi :)
merhaba kizlar :) ben iyiyim merak etmeyin doktora gittim beni geri godnerdi yok bir sey simdilik dedi bende baktim agrim gecti gittim alisveris emrkezine bebk giysisi aldim ufacik ufacik cok tatli melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen en oncelerimizsin sanada aldim simdi yemek yiyim resmini koyucam annelr cicisine kiz olarak birde buteterfly hatirladim onada elbise aldim kendi kizimada aldim yemek yiyim koyucam :)
Ayy canım benim, o link nerdeydi yaa ilk sayfa mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?