2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu bahsedilen PDA polikarbon ve plastik biberonlar için geçerli imiş..
CAm biberonlarda sorun yok... Gönül rahatlığıyla cam biberon alabiliriz meleklerimize...

CAm biberonlarda sorun yok... Gönül rahatlığıyla cam biberon alabiliriz meleklerimize...

ben bi tane chicco nun aldım şu ağzı yamuk olanlardan oda cam değildi sanırım

evet tatlım bende cam biberon almayı düşünüyorum
yanlız bizim minnoşlar biraz büyüyünce pat diye atacaklar işte cam biberonda kullanmak bu açıdan zor

merhaba arkadaşlar bende 33+1 hamileyim:CüvCüv: 2 gün önce kilosu 1915 gr dı doktor 5 gün sonra gel nts ye bağlıycaz dedi daha hiç bağlanmadım nasıl bişey yahukafamçokkarıştı e ultrasonda bakmıcak mı artıkyasakkelime nts de bakarız dedi banaCADIARZU

pardon yanlış yazmışım nst olcaktı hiç girmedim demiştim:roflol::dance: birde 15 gün sonra dedi:roflol:

Ya çok yoruldum, kuaförden geldim, bişeyler yedik. Kocişin gözünde arpacık çıktı, o kadar stresi kaldıramadı heralde gözüne vurdu. Ne iyi gelir acabaa?? Bu arada saçları kestirdim, epilasyon derdinden kurtuldum. Kaş bıyık tertemiz. Hafifledim kısacakaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar biz geldik. eşim bu akşam geç gelecek bi bakayım dedim bizim kızlar ne alemde bi yaramzlık yoktur inşallah. aramızda doğuma giden varmı ?

Melekciğim nasılsın uzun zamandır görüşemedik. eşine önerim çay pansumanı yapmanız. cocukken bende çok cıkardı çok sinir olurdum :)

evet tatlım bende cam biberon almayı düşünüyorum
yanlız bizim minnoşlar biraz büyüyünce pat diye atacaklar işte cam biberonda kullanmak bu açıdan zor

Yok canım yaa... teyzem iki çocuğuna da cam biberon kullanlı.. Onlarda çok fırlattı ama hiç kırılan olmadı... KOlay kolay kırılmıyorlar....

Bu arada biz bugün doktora gittik kontrole değil ama, rapor almak için.... 35e kadar verdi iş görebilir raporunu.. 37 istedim ama vermedi... Asında hiç vermeyecekti ama ben çok yalvardım... İşte işyerim rahat, yakın, servisim var yormuyorlar beni falan dedim öylelikle verdi.... Ama en ufak bişeyde haber vereceksin dedi... Ev hapsinden ŞArtlı tahliye oldum anlayacağınız

Deniz ciğim valla maşallah sana ben 32. haftamda çıktım izne iyi kide ayrılmışım işimde rahatım ama benim ayak tabanlarım çok ağrıyor daha fazla dayanamazdım sanırım.

Kızlar bu doğum öncesini ben kullanabilecekmiyim acaba, ben hiç doktordan rapor falan almadım, artemissa bişieyler anlatıyodu ama, ufff ihmalkarım yaa...

merhaba kizlar :) ben iyiyim merak etmeyin doktora gittim beni geri godnerdi yok bir sey simdilik dedi bende baktim agrim gecti gittim alisveris emrkezine bebk giysisi aldim ufacik ufacik cok tatli melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen en oncelerimizsin sanada aldim simdi yemek yiyim resmini koyucam annelr cicisine kiz olarak birde buteterfly hatirladim onada elbise aldim kendi kizimada aldim yemek yiyim koyucam :)

Kız niye öyle zahmetlere giriyosun delüüüm, ben de kendine aldın sanıyorum. Sağol teyzesiii. Oyy heyecanlandım yaa, gelsinler artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…