2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydınlar,

dün geç saatte park yatak konusunda ne marka, ne kadara aldığınızı ve neden tercih ettiğinizi sormuştum. sadece saadetten yorum alabildim bakalım bugün bana yorum yapacak olan var mı :)
150 250 350'ye park yatak görünce işin içinden çıkamadım da :)

canım park yatak daha kullanışlı die tercih ettim. normal beişkler hem daha agır kaldırım kondurmak zor hem park yatagı istediğin yere getirebiliyosun tekerlekleri var istediğin odaya getir hem çoçuk yatmadıktan sonra içerisinde park olarak kullanabiliyorsun.fiyatına gelince ben çok ucuza aldım hem tanıdıktan aldım hemde tek kalmıştı bedava gibi bişey oldu bi nevi hedi etmiş oldu 100 tl ye aldım baybcare markasıda tavsiye ederim canım

günaydın kızlar...

saltanat az kalmış senin yaa mutlaka hazırla ...

saba ben park yatak almadığım için yorum yapamıcam tatlım...

biz bi bakalım geçmişte neler kaynamışş

ben park yatak almadığım için bişey diyemiycem
kızlar dün saadet hastaneye gitmişti ne oldu acaba bilgisi olan varmı sancısı gelmişti

önemli bişeyi yokmuş dr eve göndermiş geri

sağol angelcım,
hakikaten ucuz almışsın :) ben 150'den aşağısını pek görmedim. burada graca markası var 360 milyon, saadet ingilterede 100€ vermiş aynı yatağa. kaliteli görünüyor ama ne kadar fark olabilir ki diye düşünüyorum. hepsi yatak işte :) atla deve değil ki :)

bence kalite olarak bi farkları sadece markalı olanlar var onlara da marka parası ödüyosun o kadar yani

günaydın hanımlar dün doktora gittim biliyorsunuz her hafta gidiyodum zaten küçük sancılarımdan dolayı
vee bu sefer nst'de sancı gözüktü bende yoğun olarak hissettim
doktor alttan muayene etti açılma yok ama yumuşama vaar dedi
akıntımda vardı bebek suyu olabilir dedi bir test yaptı çok şükür bebek suyu değilmiş
yatırdılar 2 tane serum taktılar buscopan vurdular ve sancıları durdurması için ağzıma ilaç sıktılar
sürekli nstye baağladılar neyseki sancılar gitti ama heran gelebilir ve ameliyyata alabilirler
doktorr 1 hafta bile ertelesek bizim için iyi olur dedi doğsada küveze gerek kalmaz dedi
şuan 35 haftalığım kilosuda 2,875 dua edin

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun ayşe
senin kızda mı aceleci çıktı
dayansınlar azcık daha yarmazlar

ayşecciğim geçmiş olsun sen sezeryan mı istiyosun açılma yoksa bekler bi 2 hafta daha benmde çok sancım oluyo ama benim dra gitmeme 2 hafta var bende 35 haftadayım bende tedirginim normal doğum istiyorm inş oğlum vaktinden önce gelmez inş senn de vaktinde olur canmyasakkelime

geçmiş olsun ayşe
senin kızda mı aceleci çıktı
dayansınlar azcık daha yarmazlar

evet yaa diğerlerine aceleci derken benimkide onlara uydu :)
neyseki 35 haftadayım çok erken değil ama 36-37 yi beklese iyi olurmuş
şuan 4 saattte bir ilaç içiyorum inşallah gelmez sancım

maşallah ayşecim,

gelse bile kilosu yerinde maşallah. Benim arkadaşım 40.haftada kızını doğurdu ve 2,750 idi. Seninki şimdiden böyle. Umarım biraz daha bekler karnında ama beklemese de kilosu falan yerinde maşallah. Ayyyy demek 35.haftalarda sürprizler olmaya başlayabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…