öğlen hareket ediyordu şimdi çok az dürtüklüyorum ozaman hareket ediyorkorkma birşey olmamıştır bende hareketlerinde azalma hissediyorum bu günlerde yerleri dar geliyor herhalde cimcimelere :ecrin_bebek:
kızlaaarr çok sancım var eyvahedigeldismile
hem belimden hemde kasıklarımdan feci sancı giriyor.
yalancı sancı olup olmadıgını da bilemiyorum. ama okudugum kadarıyla en az 45 sn. sürmeliymiş sancılar. benimki 5 dk geçmeden geliyor ama 45 dk sürmüyor. birde bebiş kendini çok kasıyor. göbegim semsert oluyor. sanırım sıcaklardan da olabilir...
kızlaaarr çok sancım var eyvahedigeldismile
yalancı sancı olup olmadıgını da bilemiyorum. ama okudugum kadarıyla en az 45 sn. sürmeliymiş sancılar. benimki 5 dk geçmeden geliyor ama 45 dk sürmüyor. birde bebiş kendini çok kasıyor. göbegim semsert oluyor. sanırım sıcaklardan da olabilir...
öğlen hareket ediyordu şimdi çok az dürtüklüyorum ozaman hareket ediyor
bide çok yürüdüm yoruldu galiba
yanlız değilsen bi acile git istersen
canım bi doktorunu arayıp danış ,stersen her ihtimale karşı,dikkat et kendine uzan dinlen biraz...
bencede dr görün derim dikkat et inşallah doğum sancısı değildir benim ilk doğumumda aralıklarla geliyordu sancım sonra sıklaştı bacaklarıma vurmuştu sancı ay geçmişi hatırladım mafoldumbenkızlaaarr çok sancım var eyvahedigeldismile
yalnızlık zor bende bazen yalnız kalıyorum bebeğin doğunca sana yoldaş olurkızlar eşim gececi yalmızım çok sıkıcı gece nasıl geçecek:2:
yalnızlık zor bende bazen yalnız kalıyorum bebeğin doğunca sana yoldaş olur
gözün aydın canım bende o gün çok gezdim çarşıda gelince çok rahatsızlandım yattım hareket etmesini bekledim gezme deyince kendimizi kaybediyoruz sonunda da ah vah ediyoruz bu benim değil eşimin sözü sempatiksalakcinniayy benim kız hareketlendi içim rahatladı
teşekkürler sanada hayırlı doğumlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin rabbim :Saruboceq:merhaba ben agustos annesıyım sızın bebişlerden gelen var nekadar erkencı oyle yaramaz sey...
hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum
yorulunca bendede oluyor hiç hareket etmiyor gezince farketmiyorum ama geçen hafta temizlik yapmıştım sonra çok korktum hereket edene kadar yarım saat bekledim yattım su içtim dikkat ediyorum artık yormuyorum kendimide meleğimide
ipekcım korkma panık yaparsan doğumu bıle başlatırsın allah korusun..pazartesi gunune kadar bekle tabii sertlık kısa suruyorsa muhtemelen doğuma hazırlama kasılmalarıdır bende daha fazlası olduğu halde nstde sancım çıkmıyor rahatla..telaslandım bende sımdı sagolasın ıpekcım
ptesı gıtsem gec olurmukı dr hastanede yoktur zaten
nobetcı dr da kımbılır kımdır o surecı yasamak ıstemıyorum kafam karmakarısık oldu hay Allah
Geçmiş olsun canım..Veee hayırlı olsun odanın resmenı kkya ve facebook grubumuza ekle bekluyoruz gule gule buyusunselam kızlar nasıl keyifler...ben malum sıcaklardan çok dertliyim bide bir haftadır boğazlarım şişti sanırım klima çarptı feci haldeyim anlıycağınız..ama oğluşumun odası geldi silindi havalanıyor gelip geçip bakıyorum çok heyecan verici orda yatıcak inanamıyorum bazen...
Dıkkat et kuzum çikolata ye ve sola yatıp dınle hareketleri böylece artarmışben bugün alışveriş merkezindeyken çamaşırımda ıslaklık hissedince wc ye gidiyim bakıyım dedim wc ye girdim kapının kilitleme yerine karnımı çarptım bişey olmamıştır dimi kızlar bebekte az hareket ediyor korktum ama karnımda yer değiştirdiği zaman hissediyorum
kızlar yanıyorum yaa çok sıcak bugun tansıyonum 8.4 -4.5 tu az daha bayılıyordum nefes alamadım resmen bu hafta geçer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?