2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaarr çok sancım var eyvahedigeldismile
hem belimden hemde kasıklarımdan feci sancı giriyor.
yalancı sancı olup olmadıgını da bilemiyorum. ama okudugum kadarıyla en az 45 sn. sürmeliymiş sancılar. benimki 5 dk geçmeden geliyor ama 45 dk sürmüyor. birde bebiş kendini çok kasıyor. göbegim semsert oluyor. sanırım sıcaklardan da olabilir...

korkma birşey olmamıştır bende hareketlerinde azalma hissediyorum bu günlerde yerleri dar geliyor herhalde cimcimelere :ecrin_bebek:
öğlen hareket ediyordu şimdi çok az dürtüklüyorum ozaman hareket ediyor
bide çok yürüdüm yoruldu galiba

yanlız değilsen bi acile git istersen

canım bi doktorunu arayıp danış ,stersen her ihtimale karşı,dikkat et kendine uzan dinlen biraz...

öğlen hareket ediyordu şimdi çok az dürtüklüyorum ozaman hareket ediyor
bide çok yürüdüm yoruldu galiba

yanlız değilsen bi acile git istersen

canım bi doktorunu arayıp danış ,stersen her ihtimale karşı,dikkat et kendine uzan dinlen biraz...

ben bi duş alayım. ger geçmezse hemen acile...
teşekkürler kızlar. bişey olursa hebr veririm opuyorumnanaktan

bencede dr görün derim dikkat et inşallah doğum sancısı değildir benim ilk doğumumda aralıklarla geliyordu sancım sonra sıklaştı bacaklarıma vurmuştu sancı ay geçmişi hatırladım mafoldumben

alışveriş yapınca kendimden geçiyorum hamile olduğumu unutuyorum
eşim hep ikaz ediyor

ayy benim kız hareketlendi içim rahatladı
gözün aydın canım bende o gün çok gezdim çarşıda gelince çok rahatsızlandım yattım hareket etmesini bekledim gezme deyince kendimizi kaybediyoruz sonunda da ah vah ediyoruz bu benim değil eşimin sözü sempatiksalakcinni

yorulunca bendede oluyor hiç hareket etmiyor gezince farketmiyorum ama geçen hafta temizlik yapmıştım sonra çok korktum hereket edene kadar yarım saat bekledim yattım su içtim dikkat ediyorum artık yormuyorum kendimide meleğimide

Ağustos annesı merhabalar senınde doğmuş sanırım Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsın

lmaz:kuzum aman dsıkkat et zaten eylul bebekleri çok aceleci hepsi sıraya gırmış durumdalar zor tutuyoruz

kızlar yanıyorum yaa çok sıcak bugun tansıyonum 8.4 -4.5 tu az daha bayılıyordum nefes alamadım resmen bu hafta geçer inşallah..

telaslandım bende sımdı sagolasın ıpekcım
ptesı gıtsem gec olurmukı dr hastanede yoktur zaten
nobetcı dr da kımbılır kımdır o surecı yasamak ıstemıyorum kafam karmakarısık oldu hay Allah
ipekcım korkma panık yaparsan doğumu bıle başlatırsın allah korusun..pazartesi gunune kadar bekle tabii sertlık kısa suruyorsa muhtemelen doğuma hazırlama kasılmalarıdır bende daha fazlası olduğu halde nstde sancım çıkmıyor rahatla..
Geçmiş olsun canım..Veee hayırlı olsun odanın resmenı kkya ve facebook grubumuza ekle bekluyoruz gule gule buyusun
Dıkkat et kuzum çikolata ye ve sola yatıp dınle hareketleri böylece artarmışAhh bu yaramazlar

kızlar yanıyorum yaa çok sıcak bugun tansıyonum 8.4 -4.5 tu az daha bayılıyordum nefes alamadım resmen bu hafta geçer inşallah..

ceylancığım evet çok sıcak yapış yapış oldum hergün duş alıyorm banamısın demiyo birazdan yine duş alacağım eşimi bekliyom kuaföre gitti yanlızda giremiyorm banyoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…