2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceylancığım evet çok sıcak yapış yapış oldum hergün duş alıyorm banamısın demiyo birazdan yine duş alacağım eşimi bekliyom kuaföre gitti yanlızda giremiyorm banyoya

Aman melosum gırme anıden tansıyonun düşer bekle eşini bende sık sık duşa gırıyorum dr.umda tatılde ödum patlıyor duşa gıre gıre bişey olacak dıye allaha emanetler..

kızlar gündüz bi sancım tutsa allh korusun binada bi allhın kulu yok varda yok 10tane daire var hiç komşulu yok bu büyük şehirlerin huyunu sevmyom annemler izmitte oturuyo bi görsniz komşulukları bahçede oturmalar birbirlerine yardm bir gün görmesl birbirlerini hemen sorarlar burda ölsm kocam eve gelene kadar kimsenn haberi olmaz oyüzden allhıma hep dua ediyorum sansım gece gelsin eşim yanında olsun:dilcikar:

Ağustos annesı merhabalar senınde doğmuş sanırım Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsın

yok canım henuz doğmadı ...
ayın 15 ıne kadar beklıycez annesının gobısı rahat geldı benım oğlusuma cıkmak ıstemıyor:roflol::roflol::roflol:

insallah sızdende baska erkencı bebıs cıkmaz

ıyı geceler hepınızeopuyorumnanaktan

kızlar yanıyorum yaa çok sıcak bugun tansıyonum 8.4 -4.5 tu az daha bayılıyordum nefes alamadım resmen bu hafta geçer inşallah..
ceylancım bende aynı durumdayım burası çok fena 50 derece sıcaklık var dışarda ve nemli hava nefes bile alınmıyor terliyorum sürekli soğuk duş alıyorum suda doğuracam bu gidişle kafamçokkarıştı

kızlar benm çamaşırım ıslak oluyu acaba suyum kaçıyo terliyomuyum şişmi kaçırıyom anlamadım gitti hayırlısıla şu 4 haftayı bi atlatsm 5 gün öce gelsin sorun değil bide normal doğum stiyorm baklım benm yaramaz bekleyecemiksılmam oluyo sancımdaşutarafagitti

Canım aman sancın olursa da komşulardan bırıne gıt tanımasanda yardım ederler umarım..Allah hayırlı doğumlar nasip etsın hepimize

lmaz:kuzum aman dsıkkat et zaten eylul bebekleri çok aceleci hepsi sıraya gırmış durumdalar zor tutuyoruz

canım 37 veya 38 haftalarda gelsin inş. çokda geç kalmasınzemuszemusbenim için zor olur kilosu ilerde gidiyor sezryan olmak istiyordum ilk başta ama şimdi epudural normal istiyorum:CüvCüv:

Sen yınede dr.una gıttığınde suyunu sor kontrol eder ALLAH korusun bır yerden sızıntı olur canım

mihriciğim adanada nem oluyomu burda çok fena sıcaktan çok nem var

canım 37 veya 38 haftalarda gelsin inş. çokda geç kalmasınzemuszemusbenim için zor olur kilosu ilerde gidiyor sezryan olmak istiyordum ilk başta ama şimdi epudural normal istiyorum:CüvCüv:

canım benımde kilosu ve gelişimi ilerde gıdıyor akannehirAhh beklesınler tabıı tek temennımız dr.um acelesi var dıyor veletın

Aman aman gelmesınler daha ekmek elden su gölden-keseden-daha ne istıyorlar bılmem dun burada 48 dereceyi gördu Kutahya normalde yazı zor görur bu sene kavruluyor...

mihriciğim adanada nem oluyomu burda çok fena sıcaktan çok nem var
adanda nem olurmuda sorumu buranın havadaki nem oranı hep çok fazla olur oda çok ter yapar şuan 24 saat klima çalışıyor ne yapim klimasız durulmuyor nefes bile alamıyorum mafoldumben

benim uykum geldi geceleri lavobaya gitmekten çok fazla uykum kaçıyor o yüzden şimdi gözüm kapanıyor iyi geceler boshayallersmile

adanda nem olurmuda sorumu buranın havadaki nem oranı hep çok fazla olur oda çok ter yapar şuan 24 saat klima çalışıyor ne yapim klimasız durulmuyor nefes bile alamıyorum mafoldumben
doğrudur canm sıcağını biliyomda nem bilimiyodum burdada öleyiz klmalra açıyom ama fazla cesaret edemiyom bi sernltim kaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…