ceylancığım evet çok sıcak yapış yapış oldum hergün duş alıyorm banamısın demiyo birazdan yine duş alacağım eşimi bekliyom kuaföre gitti yanlızda giremiyorm banyoya
Ağustos annesı merhabalar senınde doğmuş sanırım Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsın
ceylancım bende aynı durumdayım burası çok fena 50 derece sıcaklık var dışarda ve nemli hava nefes bile alınmıyor terliyorum sürekli soğuk duş alıyorum suda doğuracam bu gidişle kafamçokkarıştıkızlar yanıyorum yaa çok sıcak bugun tansıyonum 8.4 -4.5 tu az daha bayılıyordum nefes alamadım resmen bu hafta geçer inşallah..
kızlar gündüz bi sancım tutsa allh korusun binada bi allhın kulu yok varda yok 10tane daire var hiç komşulu yok bu büyük şehirlerin huyunu sevmyom annemler izmitte oturuyo bi görsniz komşulukları bahçede oturmalar birbirlerine yardm bir gün görmesl birbirlerini hemen sorarlar burda ölsm kocam eve gelene kadar kimsenn haberi olmaz oyüzden allhıma hep dua ediyorum sansım gece gelsin eşim yanında olsun:dilcikar:
lmaz:kuzum aman dsıkkat et zaten eylul bebekleri çok aceleci hepsi sıraya gırmış durumdalar zor tutuyoruz
kızlar benm çamaşırım ıslak oluyu acaba suyum kaçıyo terliyomuyum şişmi kaçırıyom anlamadım gitti hayırlısıla şu 4 haftayı bi atlatsm 5 gün öce gelsin sorun değil bide normal doğum stiyorm baklım benm yaramaz bekleyecemiksılmam oluyo sancımdaşutarafagitti
ceylancım bende aynı durumdayım burası çok fena 50 derece sıcaklık var dışarda ve nemli hava nefes bile alınmıyor terliyorum sürekli soğuk duş alıyorum suda doğuracam bu gidişle kafamçokkarıştı
canım 37 veya 38 haftalarda gelsin inş. çokda geç kalmasınzemuszemusbenim için zor olur kilosu ilerde gidiyor sezryan olmak istiyordum ilk başta ama şimdi epudural normal istiyorum:CüvCüv:
Sen yınede dr.una gıttığınde suyunu sor kontrol eder ALLAH korusun bır yerden sızıntı olur canım
canım 37 veya 38 haftalarda gelsin inş. çokda geç kalmasınzemuszemusbenim için zor olur kilosu ilerde gidiyor sezryan olmak istiyordum ilk başta ama şimdi epudural normal istiyorum:CüvCüv:
ceylancım bende aynı durumdayım burası çok fena 50 derece sıcaklık var dışarda ve nemli hava nefes bile alınmıyor terliyorum sürekli soğuk duş alıyorum suda doğuracam bu gidişle kafamçokkarıştı
ceylanm 1 hafta oldu bugün dra gideli suyumun çok güze olduğunu sölemişti çok su içiyorm 5 lt 2 hafta sonra gideceğim dra allhtan bi aksilşik olmazsa
adanda nem olurmuda sorumu buranın havadaki nem oranı hep çok fazla olur oda çok ter yapar şuan 24 saat klima çalışıyor ne yapim klimasız durulmuyor nefes bile alamıyorum mafoldumbenmihriciğim adanada nem oluyomu burda çok fena sıcaktan çok nem var
canım benımde kilosu ve gelişimi ilerde gıdıyor akannehirAhh beklesınler tabıı tek temennımız dr.um acelesi var dıyor veletın
ozaman rahatla kuzum terdir muhtemelen..
doğrudur canm sıcağını biliyomda nem bilimiyodum burdada öleyiz klmalra açıyom ama fazla cesaret edemiyom bi sernltim kaptımadanda nem olurmuda sorumu buranın havadaki nem oranı hep çok fazla olur oda çok ter yapar şuan 24 saat klima çalışıyor ne yapim klimasız durulmuyor nefes bile alamıyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?