2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saadetcim ne şanslısın.keşke bizim hastanelerde bu kadar donanımlı ve ilgili olsa.

cektigim aciyi azaltmiyorki ama benim hastane evime 5 dk sansliyim bu yonden birde kadin dogum ve bebek bolumu sayili buyuk hastanelerdenmis burda gecen bir hemsire ile gorustum cevre hastabnelerden buraya gonderiyorlarmis sorunlu bebekleri cidden buyuk kadin bolumu 3 bina halinde ama bina bembeyaz sanki olum binasi gibi onu hic sevmiyorum :) bebek bezlemeyi zaten bilmiyordum ogrenmem iyi olucak oyuncak bebek bile olsa :)

Canım Benim hadi hayırlı olsun kanala yerleştiyse normal doğumun kolay olur KAlsiyum alımına dikkat etmeliyizde süt şişkinlik yapıyor çok fena :kedi:Bende peynir yoğurttan alıyorum kızlar balık yiyemiyorsanız ceviz yiyin

süt ve muzu beraber tüketirseniz kabız yapmıyormuş kızlar

hergün bi bardak süt ve haşlanmış yumurta yiyorum.hiç sevmezdim ama hiçbırakmadım.hamileliğim boyunca sadece 2-3 kere kahvaltıda çay içimişimdir onun dışında hep süt.hiç de kabız olmadım daha.ama neredeyse hep ishalim:)neden korkuyorum biliyormusunuz hamileliğin son dönemlerinde zaten ishal olunuyormuş.ben normal doğum yapıcam.burda okumuştum biri doğururken kakasını yapmışdelikafadulden
ya bende tutamazsam:roflol:

valla gelen haftalik mesajimda yerlesmis diyor tabi doktor soylicek yerlesip yerlesmedigini bilmiyorum daha haftaya gidicem sut siskinlik yapmiyo bende allahtan birde ceviz yiyourum balikta arada sirada :)

onun icin sonda takmiyorlarmi zaten ? valla ben ne yaparim doiye hic dusunmedimde ne cekerim yaparken ne yapicam diye dusnuyorum sonra cevreme bakiyorum burda ehrkesin bebegi var herkes yapiyor masallah bu kadar kadin yaptiysa bende yaparimn diyorum insallah :)

slm kızlar herkes iyidir umarım dün akşam bende bi sancılandım ki anlatamam doğuruyorum sandım yarım saat sonra geçti ama çok korktum.Ve zormuş bu sancılar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

mavi gecmis olsun canim..

kizlar dun gazetede okudum kadinin teki 8 bebek yapmis 8inide bogarak oldurmus kocasi olacak okuz 8 bebegede hamile oldugunu bile anlamamis kadinin kadin iri sisko bir sey belki ondandir doguruyormus evde sonra boguyormus bahceye gomuyormus 8 bebek cikarmislar sok oldum ne manyakalr var ya ..

Bebeğimin ninni beşiğini aldım ctesi günü. Ciciler bölümüner koydum resmini.Çok beğenerek aldım.Ve fiyatıda çok uygundu.Ohh çok rahatladım.Oğlumun hiç bir eksiği kalmadı artık sadece bekliycem.

Bizim odamız hazır son rütüşler aldı hiçbir uğursuzlukta olmadı allaha emanet kuzum yerimsenibenHem erken kurulması iyi çünkü mobilya kokusu gitmiş olur gamyoncuiremsu

ya tatlım psikoloji çok önemliymiş doğumda.nasıl girersek öle çıkıyomuşuz.bende çok korkuyorum ama senin kadar değil.aklıma getirmemeye çalışıyorum.benim çok nazlı ve çelimsiz arkadaşlarım normal doğum yaptılar.onlardan cesaret alıyorum.onlar nasıl doğurmuşlar hergün dünyada yüzlerce kişi doğuruyor diyorum.bu çocuk burdan bi şekilde çıkacak.yeterki sağlıkla gelsinler.9 ayda neler çekiyoruz bi biz biliyoruz.doğum acısı bi günlük bi olay.sonra meleklerimiz kucağımızda.korkma bu kadar.yürekli ol güzel anne:))

canım bu yüzden sancılar başladıktan sonra hiç bişey yiyip içmemek gerekiyor, zaten lavman da yapıyorlar.. doğum esnasında onu kesinlikle düşünmemeliymişiz.. nolursa olsun diyip ıkınmak gerekicek.. tutmaya çalışırsan zaten dogum yapamazsın.. inşallah böyle şeylerle karşılaşmayız, çok utanc verici olur :S :1no2:

slm kızlar herkes iyidir umarım dün akşam bende bi sancılandım ki anlatamam doğuruyorum sandım yarım saat sonra geçti ama çok korktum.Ve zormuş bu sancılar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Canım doğuma hazırlık kasılmalarımız hepimizde arttı Allaha emanetiz Amin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinler

Güle güle uyusun büyüsün paşan zemuszemusCicişler bölümünden bir bakıyım kuzum..

ay bende bi sorun var diyodum günde kaç defa wcye gidiyorm hemde isal tarzında bazande ,isal oluyorm acaba erken doğummu olur 5haftam var daha:1no2:

Kızlar lavmandan korkmayın valla benimde en çok korkum lavman ve sonda takılmasıdır.LAvmanı daha 1.5 aylşık hamileyken düşük tehlikem olduğu için yapıldı artık hemşirelerde yapmıyor eline tüp veriyorlar sıkıyorsun kendin :smiley-cool:

offf ben bağırsak filmi için lavman yaptırmıştım.berbat bişi.inş.gerek kalmaz ona.:bbo:

ay bende bi sorun var diyodum günde kaç defa wcye gidiyorm hemde isal tarzında bazande ,isal oluyorm acaba erken doğummu olur 5haftam var daha:1no2:

canım ne güzel bende kezşke kabızlık çekmesem hamilelikten önce yoktu inş. doğumdan sonra geçer bir de dikiş olursa ki olucaktır Alllah yardımcımız olsuneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…