ya kızlar bişey sorucam dün maskodan bebeğin takımını beeğendim ama nezaman alayım ona karar veremedim malum hani erken almayın uğursuzluk derler ya ben 20 gün kala getireyim diyorum mobilya kokusu filan anca çkar sizce ne yapsam dahamı erken alsam acaba bilmiyorumkismile[/QU
bende bu hafta siparişini vericem.bizimki çilek cicibebe ellerinde yoksa biraz gecikiyomuş eve getirmeleri.anca artık canım.gelsin artık eve kokusu çıksın havalandıralım bi silelim temizleyelim.eşyalarını yerleştirelim bende uğursuzluk olduğunu düşünmüyorum.Allah korusun yavrularımızı.artık zamanı zaten çok erken değil.heran gelebilirler.
saadetcim ne şanslısın.keşke bizim hastanelerde bu kadar donanımlı ve ilgili olsa.
bebegim kanala yerlesmeye baslamis ayrica daha cok sut yumurta ve balik yemeliymisim yiyorum zaten yanlizca balik haftada 15 gudne bir pek sevmiyorum ama sut iciyorum :)
nefes darligi cekebilirmisim gerci masallah diyim cekmiyorum benim cektigim agrilar farkli :)
süt ve muzu beraber tüketirseniz kabız yapmıyormuş kızlar
Canım Benim hadi hayırlı olsun kanala yerleştiyse normal doğumun kolay olur KAlsiyum alımına dikkat etmeliyizde süt şişkinlik yapıyor çok fena :kedi:Bende peynir yoğurttan alıyorum kızlar balık yiyemiyorsanız ceviz yiyin
hergün bi bardak süt ve haşlanmış yumurta yiyorum.hiç sevmezdim ama hiçbırakmadım.hamileliğim boyunca sadece 2-3 kere kahvaltıda çay içimişimdir onun dışında hep süt.hiç de kabız olmadım daha.ama neredeyse hep ishalim:)neden korkuyorum biliyormusunuz hamileliğin son dönemlerinde zaten ishal olunuyormuş.ben normal doğum yapıcam.burda okumuştum biri doğururken kakasını yapmışdelikafadulden
ya bende tutamazsam:roflol:
Bizim odamız hazır son rütüşler aldı hiçbir uğursuzlukta olmadı allaha emanet kuzum yerimsenibenHem erken kurulması iyi çünkü mobilya kokusu gitmiş olur gamyoncuiremsuya kızlar bişey sorucam dün maskodan bebeğin takımını beeğendim ama nezaman alayım ona karar veremedim malum hani erken almayın uğursuzluk derler ya ben 20 gün kala getireyim diyorum mobilya kokusu filan anca çkar sizce ne yapsam dahamı erken alsam acaba bilmiyorumkismile
cektigim aciyi azaltmiyorkiama benim hastane evime 5 dk sansliyim bu yonden birde kadin dogum ve bebek bolumu sayili buyuk hastanelerdenmis burda gecen bir hemsire ile gorustum cevre hastabnelerden buraya gonderiyorlarmis sorunlu bebekleri cidden buyuk kadin bolumu 3 bina halinde ama bina bembeyaz sanki olum binasi gibi onu hic sevmiyorum :) bebek bezlemeyi zaten bilmiyordum ogrenmem iyi olucak oyuncak bebek bile olsa :)
hergün bi bardak süt ve haşlanmış yumurta yiyorum.hiç sevmezdim ama hiçbırakmadım.hamileliğim boyunca sadece 2-3 kere kahvaltıda çay içimişimdir onun dışında hep süt.hiç de kabız olmadım daha.ama neredeyse hep ishalim:)neden korkuyorum biliyormusunuz hamileliğin son dönemlerinde zaten ishal olunuyormuş.ben normal doğum yapıcam.burda okumuştum biri doğururken kakasını yapmışdelikafadulden
Canım doğuma hazırlık kasılmalarımız hepimizde arttı Allaha emanetiz Amin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinlerslm kızlar herkes iyidir umarım dün akşam bende bi sancılandım ki anlatamam doğuruyorum sandım yarım saat sonra geçti ama çok korktum.Ve zormuş bu sancılar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Bebeğimin ninni beşiğini aldım ctesi günü. Ciciler bölümüner koydum resmini.Çok beğenerek aldım.Ve fiyatıda çok uygundu.Ohh çok rahatladım.Oğlumun hiç bir eksiği kalmadı artık sadece bekliycem.
ay bende bi sorun var diyodum günde kaç defa wcye gidiyorm hemde isal tarzında bazande ,isal oluyorm acaba erken doğummu olur 5haftam var daha:1no2:hergün bi bardak süt ve haşlanmış yumurta yiyorum.hiç sevmezdim ama hiçbırakmadım.hamileliğim boyunca sadece 2-3 kere kahvaltıda çay içimişimdir onun dışında hep süt.hiç de kabız olmadım daha.ama neredeyse hep ishalim:)neden korkuyorum biliyormusunuz hamileliğin son dönemlerinde zaten ishal olunuyormuş.ben normal doğum yapıcam.burda okumuştum biri doğururken kakasını yapmışdelikafadulden
canım bu yüzden sancılar başladıktan sonra hiç bişey yiyip içmemek gerekiyor, zaten lavman da yapıyorlar.. doğum esnasında onu kesinlikle düşünmemeliymişiz.. nolursa olsun diyip ıkınmak gerekicek.. tutmaya çalışırsan zaten dogum yapamazsın.. inşallah böyle şeylerle karşılaşmayız, çok utanc verici olur :S :1no2:
canım bu yüzden sancılar başladıktan sonra hiç bişey yiyip içmemek gerekiyor, zaten lavman da yapıyorlar.. doğum esnasında onu kesinlikle düşünmemeliymişiz.. nolursa olsun diyip ıkınmak gerekicek.. tutmaya çalışırsan zaten dogum yapamazsın.. inşallah böyle şeylerle karşılaşmayız, çok utanc verici olur :S :1no2:
ay bende bi sorun var diyodum günde kaç defa wcye gidiyorm hemde isal tarzında bazande ,isal oluyorm acaba erken doğummu olur 5haftam var daha:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?