2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burcu tekrar gittiğinde SSK doğum fiyatlarını öğrenirmisin?

Kısmet Geçmiş olsun...dün havuzda yoruldun heralde...Dikkat et kendine

selamlar herkese,
temmuzu 1 doğumla atlattık :) bakalım ağustos nasıl bir ay olacak, kimleri sürpriz bekliyor. eylül annelerinden kaç tanesi bu ay doğum yapacak :)

haftasonu nihayet denize gittim. açıkçası istanbul sıcaklarından bunalan psikolojime çoook iyi geldi. toplamda 2-3 saat kaldım deniz kenarında ama yetti zaten. yüzdüm, yoruldum, denizde yürüdüm yoruldum, ama egzersiz yapmış olmak nedeniyle vicdanım çok iyi hissediyor. ayrıca doğumu kolaylaştırdığı için bundan sonra fırsat buldukça ve doktorum müsade ettikçe haftasonlarını yüzerek geçirmeyi düşünüyorum.

bu haftadan itibaren doktorumu her hafta ziyaret edeceğiz. her cumartesiye randevu yazdırdı, nst'ye gireceksin, randevudan 1 saat önce ve tok karnına gel dedi. bu nst nasıl birşey, karnına aletler falan mı bağlıyorlar?
ayrıca sizlerde de her hafta gitmeye başlayan var değil mi?

ben de nst ye çarşamba günü giricem ilk kez karnına kemer gibi bişey takıyorlar galiba
bana geçen gittiğimde 2 haftada 1 gel dedi bakalım bu sefer ne diycek

O zaman nst dönüşü bilgileri paylaşırsan sevinirim. Ama içimizde mutlaka nst'ye giren olmalı, hafta olarak ileride olanlar var ama belki de şu an forumda değillerdir.

ben daha hiç nst çekilmedim nasıl bişi bilmiorum benimde yarın kontrolüm var bakalım belki yarın der nst fln çekileceksin die:):):) benim ikiz olmasına rağmen daha yeni 15 gğne düşürdü kontrollerimi. ama sen benimkine bakma bende bi anormallik var galiba valla bi çok eylül ansının ara ara sancısı geliomuş bende sancı mancı yok benimkilerin gelesi yok yerleri rahat galibaaakaydirigubbakcemile3

O zaman nst dönüşü bilgileri paylaşırsan sevinirim. Ama içimizde mutlaka nst'ye giren olmalı, hafta olarak ileride olanlar var ama belki de şu an forumda değillerdir.

cnm ben bugün girdim nts'ye
önceden de girmiştim 15dk sürmüstü bugünkü 35dk sürdü. baya bekledim. kızım cok hareketli oldugu için kalp atıslarını takip etmekte zorlandım. kasılmalarımda var. 2 hafta sonta tekrar gidecem. aslında benimle aynı zamanda olanlar haftada 1 gitmeye basladı benim doktorum niye böyle bisey yaptı anlamadım

evet kızların çoğu nst ye girdi
sancı var mı diye bakıcak dr

ben de nst ye çarşamba günü giricem ilk kez karnına kemer gibi bişey takıyorlar galiba
bana geçen gittiğimde 2 haftada 1 gel dedi bakalım bu sefer ne diycek

Geçen hafta Acile çağırdı beni dr
Kasılmam var diye

NTS ye girdim
Sadece yatağa uzanıyorsun
Karnına 2 tane emniyet kemeri gibi bişi bağlıyor hemşire
20-25 dk yatıyorsun...bu arada makinadan bebeğin kalp sesini duyuyosun
Makinadan kağıt çıkıyor...sanırım bebişin kalp atış grafiği

Dr ona bakıp (yatış vermişti odadaki başka bi kıza) sancına vs karar veriyo

kızım cok büyümemiş 2.730gr olmus. ben 2800-2900 olur diye bekliyordum.
bozo doktor bana yine 2 hafta sonra gel dedi.
38. haftada olacam. aslında bu haftadan sonra her hafta cagırması gerekmiyor mu?
diğer gidişimde kan testleri yapacakmıs birde alttan muayene edecez. eger catın darsa 38-39. haftadan sınra sezeryan olacaksın dedi.

bence hiç acele etme zaten , çünkü biz 1 tanesiyle uğraşırken sen 2 taneyle uğraşacaksın :) Allah şimdiden yardımcın olsun , ama senin de harika bir avantajın var, bir kerede 2 bebiş sahibi olacaksın. doğum acısı bir kere, meyvesi 2 tane :)

canım sen hangi dra gidiosunn??
Gamze ben seni eski iş yerinden arkadaş zannetim...resimlerini benzetmiştim....Değilmiş...O da hamile değilmiş zaten kaydirigubbakcemile3

Ben Metro hastanesi...Ferhat Erola gidiyorum..Ama doğum nerde olacak belli değil
Ben epidural istiyorum Normal...Epidurale herkes karşı ama bizden :1no2:
Sen nereye gidiyorsun..

Adanada nerde epidural var? SSK ücretleri ne artık araştırsam iyi olacak

bebeğinin kilosu gayet iyi maşallah
ben de çarşamba gidicem bakalım bana ne zaman gel diycek
ben sezeryan olucağım için sanırım bu gidişte bana gün verir sezeryan için
senin bebek doğum kanalına girmiş mi?

sağol canım , demek ki rahat bir kontrol oluyor, telaş yapacak, tedirgin edecek bir durum değil.

Maaşallahhh
Doğacak kiloya gelmiş güzel kızın annesi...ne üzülüyosun

İyi bak dr uyarmış seni Muayene yapılacak diye..hazırlıklı gidersin...
Bu arada..Geçmişi okumadın sanırım butter...

Tekrar tebrik ederim

yok canım okumadım ne oldu. uzun zamandır giremedim baya birikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…