Burcu tekrar gittiğinde SSK doğum fiyatlarını öğrenirmisin?canım walla ben 2 kere metropark hastanesine gittim Rıza beye
1 kez adana tıpa gittim osman beye
metropark hastanesinden memnun kaldım doğumu orda yapmayı düşünüyorumda
sanırım dr değiştirecem bu hafta bi gidecem bakalım ne olalacak
yaa aslında hiç iyi değil zırt pırt dr değiştirmek ama mecburiyetten böyle oldu
kizlar hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin,
ciksam iyi olacak hic halim yok:=((kendimi mutsuz yorgun halsiz hisediyorum esimde ise gitmedi benim icin ama yinede moralim sifin altinda sanirsam normal ols agerek:=)gecmise goz atamadim anlayis gosterecenize eminim,
byby
Burcu tekrar gittiğinde SSK doğum fiyatlarını öğrenirmisin?
bu haftadan itibaren doktorumu her hafta ziyaret edeceğiz. her cumartesiye randevu yazdırdı, nst'ye gireceksin, randevudan 1 saat önce ve tok karnına gel dedi. bu nst nasıl birşey, karnına aletler falan mı bağlıyorlar?
ayrıca sizlerde de her hafta gitmeye başlayan var değil mi?
bu haftadan itibaren doktorumu her hafta ziyaret edeceğiz. her cumartesiye randevu yazdırdı, nst'ye gireceksin, randevudan 1 saat önce ve tok karnına gel dedi. bu nst nasıl birşey, karnına aletler falan mı bağlıyorlar?
O zaman nst dönüşü bilgileri paylaşırsan sevinirim. Ama içimizde mutlaka nst'ye giren olmalı, hafta olarak ileride olanlar var ama belki de şu an forumda değillerdir.
O zaman nst dönüşü bilgileri paylaşırsan sevinirim. Ama içimizde mutlaka nst'ye giren olmalı, hafta olarak ileride olanlar var ama belki de şu an forumda değillerdir.
ben de nst ye çarşamba günü giricem ilk kez karnına kemer gibi bişey takıyorlar galiba
bana geçen gittiğimde 2 haftada 1 gel dedi bakalım bu sefer ne diycek
ben daha hiç nst çekilmedim nasıl bişi bilmiorum benimde yarın kontrolüm var bakalım belki yarın der nst fln çekileceksin die:):):) benim ikiz olmasına rağmen daha yeni 15 gğne düşürdü kontrollerimi. ama sen benimkine bakma bende bi anormallik var galiba valla bi çok eylül ansının ara ara sancısı geliomuş bende sancı mancı yok benimkilerin gelesi yok yerleri rahat galibaaakaydirigubbakcemile3
Gamze ben seni eski iş yerinden arkadaş zannetim...resimlerini benzetmiştim....Değilmiş...O da hamile değilmiş zaten kaydirigubbakcemile3canım sen hangi dra gidiosunn??
kızım cok büyümemiş 2.730gr olmus. ben 2800-2900 olur diye bekliyordum.
bozo doktor bana yine 2 hafta sonra gel dedi.
38. haftada olacam. aslında bu haftadan sonra her hafta cagırması gerekmiyor mu?
diğer gidişimde kan testleri yapacakmıs birde alttan muayene edecez. eger catın darsa 38-39. haftadan sınra sezeryan olacaksın dedi.
Geçen hafta Acile çağırdı beni dr
Kasılmam var diye
NTS ye girdim
Sadece yatağa uzanıyorsun
Karnına 2 tane emniyet kemeri gibi bişi bağlıyor hemşire
20-25 dk yatıyorsun...bu arada makinadan bebeğin kalp sesini duyuyosun
Makinadan kağıt çıkıyor...sanırım bebişin kalp atış grafiği
Dr ona bakıp (yatış vermişti odadaki başka bi kıza) sancına vs karar veriyo
kızım cok büyümemiş 2.730gr olmus. ben 2800-2900 olur diye bekliyordum.
bozo doktor bana yine 2 hafta sonra gel dedi.
38. haftada olacam. aslında bu haftadan sonra her hafta cagırması gerekmiyor mu?
diğer gidişimde kan testleri yapacakmıs birde alttan muayene edecez. eger catın darsa 38-39. haftadan sınra sezeryan olacaksın dedi.
Çikolata ........geçmiş olsun..bişi olmamış şükür ikinizede.. hamilelikte ne bulursanız yiyin diyolar..sen abartmışsın kaydirigubbakcemile3
Züleyha..........seni merak ediyordum...hayırlı uğurlu olsun...tez zamanda kavuşursunz inş bebeğine..rabbim acısını göstermesin
Lil@ .............. Bu salıda güzel geçmesine sevindim...her salı iyi haberlerini bekliyoruz rüzgarımızın..eve gelir gelmez ilk iş bize haber vermek olsun
Butterfly.......Mutlu seneler dilerimm.. bebeğin ve eşinle...Terfinde hayırlı uğurlu olsun...Kızın sana uğur getirmiş a.s.
Melek........Boşver milleti eğlenmene bak......Ben geze geze doğuracam sanırım bu gidişle(düğün mevlütlüydü sanırım )
cornelia35.....sancın vardı en son...umarım iyisindir...
Denizbarış.....odanı göremedim daha ....ama hayırlı uğurlu olsun...annenin ellerine sağlık
Ceylanda ......Dr gitmiş...iyi haberlerle gelsin
Kızlar netim yoktu dün o yüzden ancak yetişebiliyorum size....
(Butterfly geç oldu ama :tomato: )
Maaşallahhh
Doğacak kiloya gelmiş güzel kızın annesi...ne üzülüyosun
İyi bak dr uyarmış seni Muayene yapılacak diye..hazırlıklı gidersin...
Bu arada..Geçmişi okumadın sanırım butter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?