ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:
geçen dr gittiğimizde artık yasak dedi dr
Ay yok zor falan değil.İsteğine bağlı sadece.Canın istiyorsa GAYETTE İİ OLUYOR. Tam gaz devam yani...
geçen dr gittiğimizde artık yasak dedi dr
saadetcim haberini bekliyorum bu arada.sen haber gelince yaz tamammı
benden uc aydir yok bir sey zaten ben tamam desemde eism istemiyo korkuyo bebege sana bir sey olur olmem bir akc aydanya diyo istemiyo adam ne biliyim bazi doktorlar bazi arkadaslara yasaklamis bazisi iyi gelir diyo kafam karisti iyice yapmasamda sorun yok ama bilgiler karisik :)
tşk ederiz cnmmm:)ikizler ii:) normalde ikizler erken doğar diyolar ama maşallah eylül analarına benden erken doğuracak herkes galiba:):) bizimkilerde tık yok sancı fln da yok bende :):) bi gariplik var ama hayırlısı zaten dr da 37 haftada diyo doğum için yani 25bağustos 1 aylül civarı:):):) ama ağırlaştım iiice toplamda 15 kilo aldım aslında çok ii gidiomuşum dr um öle dio ama nebilim yine fazla gibi kendimi taşıyamıorum:):):)gamze kelebek'mm ikizlerimiz nasıl
klmasm bugün git dr.a bence canım ihmal etme ..
Ulkufuk, makcakara sağolun kızlar, hemen not ediyorum...biberonları cam alın demeye başladı heryer, tvde de izledim geçen gün. emzik vermeyi de düşünmüyorum ama yinede olsun bi tane...
buarada alanlarınız mutlaka olmuştur ama ben de söyliyim emzirme atleti aldım kızlar süper bişey, emzirme sütyeninden daha işlevsel, tavsiye ederim, sütyene gerek kalmıyor ayrıca...
telefondayim kac yaisndasin su anda canim ?
benımde mutfak dolaplarımı silmem lazım ya bir başlasam bitiririmde başlamak mesele hem hareket etmiş olurum
kızlar dün yatarken bebişim kasığımın az alt kısmına tam 161 defa ve hep 2 saniye arayla aynı hızda vurdu. üşenmedim saydım yani opuyorumnanaktan
ama bana normal değil gibi geldi.sanki otomatiğe bağlamış gibi. aynı hızda ve hep 2 snye arayla. aceba kordon felan dolanmış olabilirmi sizce CADIARZU
kızlar dün yatarken bebişim kasığımın az alt kısmına tam 161 defa ve hep 2 saniye arayla aynı hızda vurdu. üşenmedim saydım yani opuyorumnanaktan
ama bana normal değil gibi geldi.sanki otomatiğe bağlamış gibi. aynı hızda ve hep 2 snye arayla. aceba kordon felan dolanmış olabilirmi sizce CADIARZU
Benimde 178 çıkmıştı 116 düştü en son ölçtürdüğümde 107 oldu bakalım haftaya tekrar ölçülür sanırım o zaman ne çıkacak hayırlısıyla akannehirSağlıklı gelsinler de ..
valla canım bende diyordum doguma yakın temizlik yapıcak biri bulurum,kendimi yormıyım diye düşünmüştüm ama yatmak da iyi gelmiyor..dün dısarı cıktım iyice hantallaşmısım..hareket etmekte iyi geliyor..hergün yavaş yavaş bir yeri yapıyorum.1 saat yapıyoram 2 saat dinleniyorum:) ama hiç deilse içime siniyo kendi yaptıgım..dün misafir odasının camlarını sildim ..yerlerisüpürdüm eşimede sildirdim..bugunde yatak odasını yapıyorum
cnm hıçkırıyormuş öle olunca.bende olmuştu sormuştum dr.a
canım benımkıde cok yapıyor onu bende telaşlanmıştım hıçkırıyormuş bebek ...nerdeyse hergün yada iki günde bir mutlaka oluyor
saadetcim haberini bekliyorum bu arada.sen haber gelince yaz tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?