2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kizlar bisey sorcam... bu donemler cinsel hayatiniz ne durumda? bilmiyorumkismile okudugum kadariyla cinsel iliski, sperm rahimi doguma hazirliyor ve iyi gelyormus.. ama bu karinla artik cok zor yaa.. :smiley-cool:

canım nerdeyse 1 aydır yok bizde bişey.. eşim yaklaşmıyo ben de zaten cok huysuzum bu ara

Ay yok zor falan değil.İsteğine bağlı sadece.Canın istiyorsa GAYETTE İİ OLUYOR. Tam gaz devam yani...

ay istek var ya.. hemde bende hormonlarin etkisinden mi delirmis durumdayim ama aciyor bide nefesim daralyo gecen bayilacak gibi oldum artik tovbe ettim. ne guzel sen zorlanmiyorsan.. tam gaz devam edin o zaman bayanssulusmile

geçen dr gittiğimizde artık yasak dedi dr

Sorun varsa yasaklıyorlar benim bildiğim.Kendine dikkat ettiğin sürece bişey olmaz dedi doktor bana.Ağrı sızı akıntı kaanama olursa hemen kes dedi ama öle bişey yok. Tabi hareketlere ve bebeğe biraz dikkat gerekiyor.Arada onu unutmayın .. kaydirigubbakcemile3

haha :)) valla ben esimi zorluyorum.. yoksa o da tedirgin oluyor .. yerimseniben bazi arkadaslarin erken dogum tehlikesi gibi bazi tibbi durumlari oldugu icin yasaklyo. yoksa bi sorunu olmayanlar devam edebilir. hem de dedigim gibi iyi gelyomus sengözlerimebaksanab

gamze kelebek'mm ikizlerimiz nasıl
klmasm bugün git dr.a bence canım ihmal etme ..
tşk ederiz cnmmm:)ikizler ii:) normalde ikizler erken doğar diyolar ama maşallah eylül analarına benden erken doğuracak herkes galiba:):) bizimkilerde tık yok sancı fln da yok bende :):) bi gariplik var ama hayırlısı zaten dr da 37 haftada diyo doğum için yani 25bağustos 1 aylül civarı:):):) ama ağırlaştım iiice toplamda 15 kilo aldım aslında çok ii gidiomuşum dr um öle dio ama nebilim yine fazla gibi kendimi taşıyamıorum:):):)

cnm bende chicconun BPA içermeyen biberonu var ondan aldıımmm. bide chicconun emziğini:)

kızlar dün yatarken bebişim kasığımın az alt kısmına tam 161 defa ve hep 2 saniye arayla aynı hızda vurdu. üşenmedim saydım yani opuyorumnanaktan
ama bana normal değil gibi geldi.sanki otomatiğe bağlamış gibi. aynı hızda ve hep 2 snye arayla. aceba kordon felan dolanmış olabilirmi sizce CADIARZU

benımde mutfak dolaplarımı silmem lazım ya bir başlasam bitiririmde başlamak mesele hem hareket etmiş olurum

valla canım bende diyordum doguma yakın temizlik yapıcak biri bulurum,kendimi yormıyım diye düşünmüştüm ama yatmak da iyi gelmiyor..dün dısarı cıktım iyice hantallaşmısım..hareket etmekte iyi geliyor..hergün yavaş yavaş bir yeri yapıyorum.1 saat yapıyoram 2 saat dinleniyorum:) ama hiç deilse içime siniyo kendi yaptıgım..dün misafir odasının camlarını sildim ..yerlerisüpürdüm eşimede sildirdim..bugunde yatak odasını yapıyorum

cnm hıçkırıyormuş öle olunca.bende olmuştu sormuştum dr.a

canım benımkıde cok yapıyor onu bende telaşlanmıştım hıçkırıyormuş bebek ...nerdeyse hergün yada iki günde bir mutlaka oluyor

canım doktorum tekrar ölçm,cez diyete devam dedi inş. çıkmıyordur şekerim haftada 1 gün de olsa bazen diyet dışın açıkıyorum malesef:kedi:

canim yavrun hickirmis :)) benimkisi de gunde en az bi defa oyle hickiryo. yavrularimiz suyu yutarken bazen hickirik tutyomus.. cok tatlilar yaaa :asigim:

iyi temizlik yapmaya gücünüz var
benim hiiç halim olmuyor haftada 1 eşimle temizlik yapıyoruz
ben toz alıp siliyorum eşimde evi süpürüyor ve balkon yıkıyor
dün evi silerken bile dakikada 1 dinledim
halim yok artık
büyük temizliğe de annem gelicek

cnm hıçkırıyormuş öle olunca.bende olmuştu sormuştum dr.a

canım benımkıde cok yapıyor onu bende telaşlanmıştım hıçkırıyormuş bebek ...nerdeyse hergün yada iki günde bir mutlaka oluyor

ayyy saolun kızlar yaaa Şeniz
inanın içim çok rahatladı.
demek hıçkırıyo bizim yaramaz kaydirigubbakcemile3
eşim de telaş yapmıştı dün. aslında tam da tekme gibi bişi değildi.
tekrar çok saolun inanın çok rahatladım opuyorumnanaktan

çamaşırları asıyım, kuruyanları kaldırıyım, bişeyler atıştırıp namazımı kılayım geliyorum. gitmeyin bi yere!!!
2 haftadır girmiyorum, özlemişim, daha konuşcak çok şey var....

saadetcim haberini bekliyorum bu arada.sen haber gelince yaz tamammı

kaidnal konustum canim hamilikte kan dolasimi problemi yasiyorsun dedigine gore cogu hamile kadinda oluyormus ama mutlaka doktora gitsin konussun dedi kan dolasimi problemi bebegin durusundan kaynaklanabilir diyor tehlikeli falanmi diye sordum yok cogu hamile kaidn yasiyor bunu ama ihmal etmesin dedi ins yardimci olurs ana kendini strese sokma ama mutlaka doktoruna danissin ihmal etmesin diyede ekledi internetten hamilelerde kan dolasimi problemi diyede baktim kaidnalr klubunde buldum seninle ayni sorunalri yasayan hamile kaidnalri yani ortak yasayabilecegimiz bir sorun cok uzulme lutfen ..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/285755-hamilelikte-el-uyusmasi-2.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…