2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle canım.. annem geldi geçen hafta evi sildi camları sildi ama yine battı bende bugün mutfaktan başlıyım dolapları indirip siliyim napıyım yoksa böyle akşama kadar oturuyorum başlamak lazım bir yerden ay bebek oluncada böyle mi olucaz biz öf hamile olmadan önce nasıldım unuttum valla kaydirigubbakcemile3

ben yapabiliyorum hic sorun olmuyo hemde zaman geciyo bana iyi geliyo esim kiziyo hamile oldugnu farkina vara rtik diyo :) ama bazen cok abartiyorum camasir suyu falan eism almiyo olanalrida sakaldi gecen kustum camasir suyundan oldurucen zehirlicen bebegi diyo :) tek sorunum hamilelitke batma ya ama bununda temziklikle falan ilgisi yok bebegin durusyla ilgili dyor herkes

canim yavrun hickirmis :)) benimkisi de gunde en az bi defa oyle hickiryo. yavrularimiz suyu yutarken bazen hickirik tutyomus.. cok tatlilar yaaa :asigim:

ay nebilim bende dedim noluyo :asigim:
çok saol canımcım. içim rahatladı.
korkmuştum bişimi oldu die.
arada oluyodu böle ama çok dikkate almamıştım.
yaramazlarada bakın heleee

çok saol canım.yordum uğraştırdım senide.bakalım şimdi gidicez dr ne diyecek.

ama kendinide yorma herkesin bünyesi farklıdır..sağlıgın daha önemli

merhaba kizlar nasilsiniz
umarim gorusmeyeli iyisinizdir,
umarim dogum yapanda yoktur:=))ben cok sancili bir gece gecirdim oysa iki gun hep disaridaydim ve dinlendim ayakta bile kalkmadim:=)sadece 10dk yuzdim odanda birsey olmaz,
gece yuzum bem beyazdi:=( dr,geldi normal deid hastaneye ytamalisniz dedi aman allah korusun hic istemiyorum:=((bzden haberler boyle,,
sabhatan beri agamak tuttu snaki resmen depresyondayim esim destek oldu halde agliyasim geliyor moraim hicde iyi deil kizlar ,

ben de dün banyoyu felan ciflerken eşim kızdı ne çok uğraşıyordun deterjanlarla dedi o kadar çamaşır suyu kullanmadım az kullandım normalde su gibi çamaşır suyu kullanırdım
önceden bi günde 3 odayı birden dip köşe emizlerdim şimdi nerdeee

ben geçen banyoyu porçözle temizledim..napım fayansların rengi değişmişti..benimde miğdem bulandı o gun korkuma eşime söyliyemedim..

opuyorumnanaktangemze kelebek hosgelmissin ay uzun zaman gormedim seni cok merak ettim ikizleirmizin iyi olduna sevindim,masallah kilonda yerinde aman daha fazla almasin zaten son ay,hayirlisiyla saglikli dogumlar canim optm,

kizlar hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin,
ciksam iyi olacak hic halim yok:=((kendimi mutsuz yorgun halsiz hisediyorum esimde ise gitmedi benim icin ama yinede moralim sifin altinda sanirsam normal ols agerek:=)gecmise goz atamadim anlayis gosterecenize eminim,
byby

kızlar rüyamda bebeklerimi doğuruyodum çoookk tatlıydılarr:):):):) hemşireler emzirmem gerektiğini söl
yordu ben gögsümü bi sıkıorum hemen bisürü süt geliodu çoookk mutlu oldum :):):):) sonrada bebeklerimi emziriodum:):):) çoookk güzel bi duyguydu hayırdır inşallah rüya yorumlayabilen varsa bana yorumlasın ltf:):):):)

merhaba kızlar dün akşam düğüne gittim sanırım bebişim korktu gürültüden gece bişeyim yoktu ama bu sabah çok sancılandım kasıklarım ağırdı korktum doğum yapcam diye ama çok şükür geçti aman doğmasın daha temizliğe başlamadım temizlik yapabilenlere helal olsun vallahi benim hiçbirşey yapıcak halim yok sıcakkkkk

kismetcigim ne oldu sana canim bende yeni geldimm kahvalti yaptim bu hormonalr boyle degisiyo psikolojimiz hemen cik bir disari hava al iyi gelir bende daraliyorum bazen bu arada benim esimde evde bu gun resmi tatil cork a gidicez turk marketine yo uzun uyurum gece boyu uyumadim zaten sancimdan skain sikma canini sne en neseli eylul anneleridnendin ne oldu sana cani arkadasim ..

camasir suyu kullaninca temzi hissediyorum detol kullaniyorum onunda kokusu camasir suyundan beter geliyo esim kzidi almiyo artik ama tum kiyafetelrimde ufak lekeler oldu gecen t shirt almistim cokta begenmistim bir cok leke olmus cok uzuldum bebegi zehirlicem diye korkuyo benimki evde kalmaktan kafayi temizlikle bozdun diyo alsinda hakli evd eolunca insan daha cok takiyo anneme kizardim anneme benzemeye basladim :)

kismetcim ne oldu sana! lutfen moralini bozma. ama eminim bu gecici bi durumdur . cunku seni cok iyimser ve neseli biri olarak biliyorum. insallah morelin duzelmis olarak geri donersin bize! opuyorum canim olumunekankayizsmile

kizlar ben cikiyorum sacimi basimi yapiyimda cikiyim gec kalmayalim bu gun resmi tatil market kapanmadan gidiyim bulgur bulmak icin de 2 saat arabayla yol cekilirmi derseniz bulunamiyorsa cekiliyo haha :) hepinize cok gecmis olsun kizlar gecicek bu gunelrimiz insallah az sabir hepiniz kendinize iyi bakin kismet sende bozma moralini gul arkadasim gulunce daha guzle oluyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…