valla canım bende diyordum doguma yakın temizlik yapıcak biri bulurum,kendimi yormıyım diye düşünmüştüm ama yatmak da iyi gelmiyor..dün dısarı cıktım iyice hantallaşmısım..hareket etmekte iyi geliyor..hergün yavaş yavaş bir yeri yapıyorum.1 saat yapıyoram 2 saat dinleniyorum:) ama hiç deilse içime siniyo kendi yaptıgım..dün misafir odasının camlarını sildim ..yerlerisüpürdüm eşimede sildirdim..bugunde yatak odasını yapıyorum
iyi temizlik yapmaya gücünüz var
benim hiiç halim olmuyor haftada 1 eşimle temizlik yapıyoruz
ben toz alıp siliyorum eşimde evi süpürüyor ve balkon yıkıyor
dün evi silerken bile dakikada 1 dinledim
halim yok artık
büyük temizliğe de annem gelicek
canim yavrun hickirmis :)) benimkisi de gunde en az bi defa oyle hickiryo. yavrularimiz suyu yutarken bazen hickirik tutyomus.. cok tatlilar yaaa :asigim:
kaidnal konustum canim hamilikte kan dolasimi problemi yasiyorsun dedigine gore cogu hamile kadinda oluyormus ama mutlaka doktora gitsin konussun dedi kan dolasimi problemi bebegin durusundan kaynaklanabilir diyor tehlikeli falanmi diye sordum yok cogu hamile kaidn yasiyor bunu ama ihmal etmesin dedi ins yardimci olurs ana kendini strese sokma ama mutlaka doktoruna danissin ihmal etmesin diyede ekledi internetten hamilelerde kan dolasimi problemi diyede baktim kaidnalr klubunde buldum seninle ayni sorunalri yasayan hamile kaidnalri yani ortak yasayabilecegimiz bir sorun cok uzulme lutfen ..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/285755-hamilelikte-el-uyusmasi-2.html
öyle canım.. annem geldi geçen hafta evi sildi camları sildi ama yine battı bende bugün mutfaktan başlıyım dolapları indirip siliyim napıyım yoksa böyle akşama kadar oturuyorum başlamak lazım bir yerden ay bebek oluncada böyle mi olucaz biz öf hamile olmadan önce nasıldım unuttum valla kaydirigubbakcemile3
ben yapabiliyorum hic sorun olmuyo hemde zaman geciyo bana iyi geliyo esim kiziyo hamile oldugnu farkina vara rtik diyo :) ama bazen cok abartiyorum camasir suyu falan eism almiyo olanalrida sakaldi gecen kustum camasir suyundan oldurucen zehirlicen bebegi diyo :) tek sorunum hamilelitke batma ya ama bununda temziklikle falan ilgisi yok bebegin durusyla ilgili dyor herkes
ben yapabiliyorum hic sorun olmuyo hemde zaman geciyo bana iyi geliyo esim kiziyo hamile oldugnu farkina vara rtik diyo :) ama bazen cok abartiyorum camasir suyu falan eism almiyo olanalrida sakaldi gecen kustum camasir suyundan oldurucen zehirlicen bebegi diyo :) tek sorunum hamilelitke batma ya ama bununda temziklikle falan ilgisi yok bebegin durusyla ilgili dyor herkes
tşk ederiz cnmmm:)ikizler ii:) normalde ikizler erken doğar diyolar ama maşallah eylül analarına benden erken doğuracak herkes galiba:):) bizimkilerde tık yok sancı fln da yok bende :):) bi gariplik var ama hayırlısı zaten dr da 37 haftada diyo doğum için yani 25bağustos 1 aylül civarı:):):) ama ağırlaştım iiice toplamda 15 kilo aldım aslında çok ii gidiomuşum dr um öle dio ama nebilim yine fazla gibi kendimi taşıyamıorum:):):)
cnm bende chicconun BPA içermeyen biberonu var ondan aldıımmm. bide chicconun emziğini:)
ama kendinide yorma herkesin bünyesi farklıdır..sağlıgın daha önemli
çok saol canım.yordum uğraştırdım senide.bakalım şimdi gidicez dr ne diyecek.
kizlar hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin,
ciksam iyi olacak hic halim yok:=((kendimi mutsuz yorgun halsiz hisediyorum esimde ise gitmedi benim icin ama yinede moralim sifin altinda sanirsam normal ols agerek:=)gecmise goz atamadim anlayis gosterecenize eminim,
byby
kizlar hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin,
ciksam iyi olacak hic halim yok:=((kendimi mutsuz yorgun halsiz hisediyorum esimde ise gitmedi benim icin ama yinede moralim sifin altinda sanirsam normal ols agerek:=)gecmise goz atamadim anlayis gosterecenize eminim,
byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?