2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy saol canımmmm benim

bugün iş yerine gittim kadro işlerimle ugrastım cok yoruldum. kayınvalidemlerde kaldıgım için internete giremiyordum sizi merak ettim

KİVİ varken yemek derdim yoktu..eşim yemek yiyip geliyodu... :sm_cool:
yine başladı yemek sıkıntısı..
Biber dolması..sarma yaptım...sağlık ocağına gidip ilaçlarımı yazdırayım..sonrada bebişime ciciler bakayım... Nasılsa yemekler hazır...Akşama grşrz kızlar..

merhabalara geçmişi çok okuyamadım ...ama nts ye girenler var sanırım aramızda hangi haftada oluyor nts ?

sabaaa'mm bende her hafta nst'ye gırıyorum
karnına iki tane alet bağlıyorlar 20 dak.kadar uzanıyorsun kalp atışlarını duyuorsun ve diğer tarafta da makineden kalp grafisi gıbı kağıt çıkıyor sancın varsa çixzgiler uzuyor ve dr.un aynı gun görmelıymış nst sonucunu..

canım çok iri bebeği ne yapacaksın doğumda sıkıntı olur Allah korusun bende kilosu önde diye uzuluyorum bence gayet normal 15 gunu bekleme gıt haftaya dr.ların her deddiğine uyarsan işimiz var

:
:):):) ben ortadoğu hastanesine gidiyorum drum selçuk gürbüz . ben de epidural olmayı planlıyorum genel anestezide bebek anesteziden etkileniyomuş ama epiduralde öle bi sorun olmuomuş benim drum da hep epidural yapıo . ben ortadoğuda yapıcam doğumu geçende ortadoğuda doğum yapan bi bayanla konuştum ssk epidural fiyatı özel oda 500 TLmiş. bilgin olsun. metro da ne kadar ??
ama bence zaten ya metropark ya metro ya da ortadoğuda yap doğumu diğerlerinin devlet hastanesinden farkı yok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok sağol ceylancım.

kızlar yorgunluktan ölüyorum gardolapları düzettim hastane çantamızı yeniden hazırladım birkaç eksiğim vardı onları tamamladım hastane çantamız hazır işim kalmadı guclubacismile

canım çok iri bebeği ne yapacaksın doğumda sıkıntı olur Allah korusun bende kilosu önde diye uzuluyorum bence gayet normal 15 gunu bekleme gıt haftaya dr.ların her deddiğine uyarsan işimiz var

bu cuma baska bir doktora gidip catıma baktırmak istiyorum. 2 hafta beklemek zor gelecek

ben özel hastaneye gdiyorum. calıstıgım kurumun hastaneyle anlasması var bendende para almıyorlar ama anlasmadan mı değil mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…