merhabalara geçmişi çok okuyamadım ...ama nts ye girenler var sanırım aramızda hangi haftada oluyor nts ?
merhabalara geçmişi çok okuyamadım ...ama nts ye girenler var sanırım aramızda hangi haftada oluyor nts ?
kızım cok büyümemiş 2.730gr olmus. ben 2800-2900 olur diye bekliyordum.
bozo doktor bana yine 2 hafta sonra gel dedi.
38. haftada olacam. aslında bu haftadan sonra her hafta cagırması gerekmiyor mu?
diğer gidişimde kan testleri yapacakmıs birde alttan muayene edecez. eger catın darsa 38-39. haftadan sınra sezeryan olacaksın dedi.
Gamze ben seni eski iş yerinden arkadaş zannetim...resimlerini benzetmiştim....Değilmiş...O da hamile değilmiş zaten kaydirigubbakcemile3
Ben Metro hastanesi...Ferhat Erola gidiyorum..Ama doğum nerde olacak belli değil
Ben epidural istiyorum Normal...Epidurale herkes karşı ama bizden :1no2:
Sen nereye gidiyorsun..
Adanada nerde epidural var? SSK ücretleri ne artık araştırsam iyi olacak
sabaaa'mm bende her hafta nst'ye gırıyorum
karnına iki tane alet bağlıyorlar 20 dak.kadar uzanıyorsun kalp atışlarını duyuorsun ve diğer tarafta da makineden kalp grafisi gıbı kağıt çıkıyor sancın varsa çixzgiler uzuyor ve dr.un aynı gun görmelıymış nst sonucunu..
kızlar nst ye girmek ayrı bir ücretmi?
zeynepcim benım ssk'm var para ödemıyorum
canım çok iri bebeği ne yapacaksın doğumda sıkıntı olur Allah korusun bende kilosu önde diye uzuluyorum bence gayet normal 15 gunu bekleme gıt haftaya dr.ların her deddiğine uyarsan işimiz var
canım klima 24 saat açık bizim evde ama o bile fayda vermiyor bebek üst taraflara çok baskı yapıyor ondanmı acaba bilmiyorumkismileguclubacismile
mihricim bende sıcaktan nefes alamıyorum..klimayı açınca nefes alıyorum sanki
niye bimde indirimemi girmiş bende alımkızlar bim e gittim bebk yağı kolanyası seti kalmamış başka bim e gidip bakıcam ama biraz uzak :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?