kızlar bim e gittim bebk yağı kolanyası seti kalmamış başka bim e gidip bakıcam ama biraz uzak :umursamaz:
kalmamıştır ki anında kapış kapış gitti onlar
ben ertesi gün başka bişey için gittim bim e kalmamıştı
canım jansın beybi kolanya bebe yağ şampuan sabun tam hatırlamıyorum paket 15 tl felan sanırım stoklarla sınırlıymış ama kalmamışniye bimde indirimemi girmiş bende alım
darısı bize benim camlar mutfak felaket hepsinizemuszemus doğumdan 1 hafta önce yaptıracamkızlrr bnm ewde temzlıkk bşladıı mutfagı btrdıkkk komple hersey dökuldu yıkndı sılındıııı öldumm esmle yegenımle yptık dunn tertemz olduu bugunde utu camasır yıkncaakk esylrı ayarlıorum yoruldmmm yrndA ANNNM glcek ewı tmzlıcek komple..
kızlar selaaaammmm...
az önce beşiğimizi aldıııkkkkk hihoyyyt
altı 4 çekmeceli. 2 güne gelicek. geldiğinde resimlerini eklerim...
yanında cibinliği,uyku seti dönencesi de var.
mobilyalarıma uysun diye krem-kahve aldık.
mdf ve anti alerjik boyalı. ayyy heycan bastı hazırlıklar hız kazanınca delikafadulden
kızlar yorgunluktan ölüyorum gardolapları düzettim hastane çantamızı yeniden hazırladım birkaç eksiğim vardı onları tamamladım hastane çantamız hazır işim kalmadı guclubacismile
kızlar selaaaammmm...
az önce beşiğimizi aldıııkkkkk hihoyyyt
altı 4 çekmeceli. 2 güne gelicek. geldiğinde resimlerini eklerim...
yanında cibinliği,uyku seti dönencesi de var.
mobilyalarıma uysun diye krem-kahve aldık.
mdf ve anti alerjik boyalı. ayyy heycan bastı hazırlıklar hız kazanınca delikafadulden
benim bebek odasıda yapıldı boyandı ama hala gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey oldu
dedesi yaptı
ne kadar şanslısın eminmim okadar özene bezene sevgisini katarak yapmıştır ii günlerde kullanın..
saol canım
evet boyasına kadar herşeyi özel yaptırdı
ama acayip merak ediyorum sırf beyaz yaptırdım
daha iyileri sizlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?