2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlrr bnm ewde temzlıkk bşladıı mutfagı btrdıkkk komple hersey dökuldu yıkndı sılındıııı öldumm esmle yegenımle yptık dunn tertemz olduu bugunde utu camasır yıkncaakk esylrı ayarlıorum yoruldmmm yrndA ANNNM glcek ewı tmzlıcek komple..

darısı bize benim camlar mutfak felaket hepsinizemuszemus doğumdan 1 hafta önce yaptıracam

vlla mıhrıcımm bnmde hersey krışmmıştı daha fazla dayanamıom halılrmda geldı yıkamadann yarın sılıp sılıp sercezz

kızlar selaaaammmm...

az önce beşiğimizi aldıııkkkkk hihoyyyt
altı 4 çekmeceli. 2 güne gelicek. geldiğinde resimlerini eklerim...
yanında cibinliği,uyku seti dönencesi de var.
mobilyalarıma uysun diye krem-kahve aldık.
mdf ve anti alerjik boyalı. ayyy heycan bastı hazırlıklar hız kazanınca delikafadulden

benim bebek odasıda yapıldı boyandı ama hala gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey oldu
dedesi yaptı

hayırlı olsun

kızlar yorgunluktan ölüyorum gardolapları düzettim hastane çantamızı yeniden hazırladım birkaç eksiğim vardı onları tamamladım hastane çantamız hazır işim kalmadı guclubacismile

ne güzel bende her akşam işten çıkarken bu akşam hazırlıycam diyorum ama eve gidince hep başak şeyler çıkıyor bakalım bu akşam yapabilecekmiyim hepsini yıkat,dım ütüleim dolaba yerleştiridm çantaya koymak kaldı ama .... bi beerip koyamadım

hayırlı olsun canım güle güle kullanın

gule gule kullnın ttubişş hyrlı olsnnnn

epackk kız senı grdmm asagıdaaa nerelerdesnnn msnde hıç yoksunnn

saol canım
evet boyasına kadar herşeyi özel yaptırdı
ama acayip merak ediyorum sırf beyaz yaptırdım
daha iyileri sizlerin olsun

zaten bebek mobilya beşiklerde beyaz çok güzel giidyor favori rengim bende mobilya düşünseydim beyaz renk alırdım saflığın rengi çok güzel dir eminimzemuszemus

kızlar annemler gelmişti uzun zamandır giremiyordum
ama maşallah sorun yok kimsede sanırım

biz kontröle gittiğimizde bizim küçükbeyin kafası hala yukarda ayaklar kasıklarımım orda alttaydı
sizinkiler dönmüş mü o zaman 31haftaydık
ben dönmicek diye korkuyorum sezeryan istemiyorum ama herşey istekle olmuyor
sizin kuzucukar kanala girdimi????????????
yani kafa aşağı dönmüşler mi????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…