kızlar annemler gelmişti uzun zamandır giremiyordum
ama maşallah sorun yok kimsede sanırım
biz kontröle gittiğimizde bizim küçükbeyin kafası hala yukarda ayaklar kasıklarımım orda alttaydı
sizinkiler dönmüş mü o zaman 31haftaydık
ben dönmicek diye korkuyorum sezeryan istemiyorum ama herşey istekle olmuyor
sizin kuzucukar kanala girdimi????????????
yani kafa aşağı dönmüşler mi????????????????
benim bebek odasıda yapıldı boyandı ama hala gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey oldu
dedesi yaptı
hayırlı olsun
canım döner inş. kardeşimin bebeği son 3 haftada dönmüştü benim kızım 28 c haftada döndü hada aynı
herkese selamlar ya ben nefes alamıyorum sizler nasılsınız
Biz bugün klima aldık taktırıyoruz. Bi heves bekliyorum, akşama gelicek:lepi:
hayırlı olsun sağlıkla kullansın a.s.kızlar selaaaammmm...
az önce beşiğimizi aldıııkkkkk hihoyyyt
altı 4 çekmeceli. 2 güne gelicek. geldiğinde resimlerini eklerim...
yanında cibinliği,uyku seti dönencesi de var.
mobilyalarıma uysun diye krem-kahve aldık.
mdf ve anti alerjik boyalı. ayyy heycan bastı hazırlıklar hız kazanınca delikafadulden
bizim evlendik evleneli iyki almışız dediğimiz şey klima o olamasaydı şimdi ben ne yapardım bilmem hayırlı olsun güle güle serinle canımBiz bugün klima aldık taktırıyoruz. Bi heves bekliyorum, akşama gelicek:lepi:
aynen canım nefes almakta güçlük çekiyorum bayılacak gibi oluyorum akannehirherkese selamlar ya ben nefes alamıyorum sizler nasılsınız
ne güzel canım iyi yapmışsınız güle güle kullan inş. bizde senye taktıracağız masraf çok oldu bebk hazırlığı şimdi doğum masrafları taktıramıyoruz ben bu sene çektim ama seneye bebeğim ne yapar bu sıcaklarda evin her yanı güneş alıyor her cepe cam tam köşe
bizim evlendik evleneli iyki almışız dediğimiz şey klima o olamasaydı şimdi ben ne yapardım bilmem hayırlı olsun güle güle serinle canım
evet yazın başında lağzımdı sana sizin oralarda çok sıcaktır şimdiYa sorma, eşim bi naz yaptı bi klima için. Atla deve değil taksitle ödersin dedim bastım cıngarı. Yaz başından beri sıcak tepemden geçti. Neyse buna da şükür
Ya sorma, eşim bi naz yaptı bi klima için. Atla deve değil taksitle ödersin dedim bastım cıngarı. Yaz başından beri sıcak tepemden geçti. Neyse buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?