2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım döner inş. kardeşimin bebeği son 3 haftada dönmüştü benim kızım 28 c haftada döndü hada aynı

benim bebek odasıda yapıldı boyandı ama hala gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey oldu
dedesi yaptı

teşekkürler canımcım :)
eminim seninki de çok güzeldir.
resimlerini eklersin artık...

bizim yer sıkıntımız oldugu için yanımıza almamız lazım ilk zamanlar. aman olsun yanımda olsun kuzum :)

bzm mobılymızda beyaz odayı çok actıı cok gzell olduuu kokusu cıksn esyalrıını yerlştrıp resım eklıcmm

Ohh yaa, temizlik yapıldı, mis gibi oldu evceğizim. Artık hastane çantamızı ve kızımın odasını yapacağız. Annem burda, çok iyi oldu gelmesi. Yemek derdim sona erdi bi haftalığınazemuszemus

canım döner inş. kardeşimin bebeği son 3 haftada dönmüştü benim kızım 28 c haftada döndü hada aynı

bizim tembel hep uyuyor usg de popoyu kıpırdatıpda dönmeye niyeti yok gibi
ALLAHIM inşallah döner
şimdiye çoğu kuzucuklar dönmüş sanırım.... dönmicek diye korkuyorum

Artemisa canım izin olayını nasıl yaptın. 5 haftayı sonraya aktarabilecekmiyiz?? Öğretmenler nasıl bi uygulaması var?

Biz bugün klima aldık taktırıyoruz. Bi heves bekliyorum, akşama gelicek:lepi:

ne güzel canım iyi yapmışsınız güle güle kullan inş. bizde senye taktıracağız masraf çok oldu bebk hazırlığı şimdi doğum masrafları taktıramıyoruz ben bu sene çektim ama seneye bebeğim ne yapar bu sıcaklarda evin her yanı güneş alıyor her cepe cam tam köşe

hayırlı olsun sağlıkla kullansın a.s.

Canım bizim ev de güneşe karşı, nefret ettim bu evden. İmkanları bayağı zorladık bizde, kaynımın nişanı bizim üstümüzden geçti:1no2:

bizim evlendik evleneli iyki almışız dediğimiz şey klima o olamasaydı şimdi ben ne yapardım bilmem hayırlı olsun güle güle serinle canım

Ya sorma, eşim bi naz yaptı bi klima için. Atla deve değil taksitle ödersin dedim bastım cıngarı. Yaz başından beri sıcak tepemden geçti. Neyse buna da şükür

Ya sorma, eşim bi naz yaptı bi klima için. Atla deve değil taksitle ödersin dedim bastım cıngarı. Yaz başından beri sıcak tepemden geçti. Neyse buna da şükür

canım bizde almayı düşünüyoruz bu hafta filan
siz hangi marka kaça aldınız??
ve tabikki hayırlı olsun güle güle serin serin kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…