canım bizde almayı düşünüyoruz bu hafta filan
siz hangi marka kaça aldınız??
ve tabikki hayırlı olsun güle güle serin serin kullanın
1 milyara almış eşim, henüz görmedim. Bebek için de özelliklerini göz önüne alınca odanın havasını temizler falan denmiş. Ciğerinden vurmuşlar. Ben diyordum hiiiiç kime demişiz. Arçelikmiş bu arada...
taksit ne kadar ödeyeceksiniz canım
annenmler gidecem eşimi bekliyorum hazır nekadar zor böyle hazır birirni beklemek yaaa sinir oldum
2,3 gün orada kalcam eşim işe gece gidecek ne olur ne olmaz gidim orada kalim
İiipek, nasılsın canım, nasıl geçiyor??
hadiye almış işte klima almış adam ne yapsınPazar günü evlilik yıldönümümüzdü, eşim özel olarak bi hediye almadı. Kalbimi çok kırdı ama sonuçta ilk yıldönümümüzdü. Hiç incelikli değildir. Bi mesaj dahi atmadı. Belki bugün geldiğinde yıldönümü hediyemi beğendinmi diye soraralsanaalsanasmile
1 milyara almış eşim, henüz görmedim. Bebek için de özelliklerini göz önüne alınca odanın havasını temizler falan denmiş. Ciğerinden vurmuşlar. Ben diyordum hiiiiç kime demişiz. Arçelikmiş bu arada...
Pazar günü evlilik yıldönümümüzdü, eşim özel olarak bi hediye almadı. Kalbimi çok kırdı ama sonuçta ilk yıldönümümüzdü. Hiç incelikli değildir. Bi mesaj dahi atmadı. Belki bugün geldiğinde yıldönümü hediyemi beğendinmi diye soraralsanaalsanasmile
yalnız kalmaya alışt ben ama bugünler ne olur ne olmaz doğum olsa ne yaparım ben müslümanın derdi gece olurmuş kızımda da eşim evde yoktu gece sancım tuttutek başıma gece 3 kadar kimseye söylemedim eşime haber vermedim ne salakmışım kayınımları çağırmıştım şimdi olsa kıyameti koparırımÇok iyi yaparsın, şuan en güzeli anneler bakar bize. Güzelce dinlen. Sıkılma beklerken, biz varız bak. Yalnız kalmak beni de üskütüyor doğrusu:kedi:
aksama yemek de yok ıyıce sınırler cıktı tepeme
bı tuhafım ıstedıgım bısey olmayınca coocuk gıbı sınırlenıyorum debelencem nerdeyse
hayırlısıyla bı dogsaydı su bebısler
sagol melekcım ıyıyım cok sukur
canım sıkkın bıraz
besıgımız geldı buyuyenlerden almıstık ıyı hos kuruldu ama odada ıstegım gıbı olmadı
odamız kucuk bı tanede cekyat var koyacak baska da yer yok cekyatı cıkarsam nereye koycam besıkle aynı odaya sıgmıyor oyle dondur boyle dondur olmuyor onu dusunuyorum kafam sıstı
canım ben yaptın
buyrun bize
Allah ne verdiyse yeriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?