2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizde almayı düşünüyoruz bu hafta filan
siz hangi marka kaça aldınız??
ve tabikki hayırlı olsun güle güle serin serin kullanın

1 milyara almış eşim, henüz görmedim. Bebek için de özelliklerini göz önüne alınca odanın havasını temizler falan denmiş. Ciğerinden vurmuşlar. Ben diyordum hiiiiç kime demişiz. Arçelikmiş bu arada...

annenmler gidecem eşimi bekliyorum hazır nekadar zor böyle hazır birirni beklemek yaaa sinir oldum
2,3 gün orada kalcam eşim işe gece gidecek ne olur ne olmaz gidim orada kalim

Pazar günü evlilik yıldönümümüzdü, eşim özel olarak bi hediye almadı. Kalbimi çok kırdı ama sonuçta ilk yıldönümümüzdü. Hiç incelikli değildir. Bi mesaj dahi atmadı. Belki bugün geldiğinde yıldönümü hediyemi beğendinmi diye soraralsanaalsanasmile

annenmler gidecem eşimi bekliyorum hazır nekadar zor böyle hazır birirni beklemek yaaa sinir oldum
2,3 gün orada kalcam eşim işe gece gidecek ne olur ne olmaz gidim orada kalim

Çok iyi yaparsın, şuan en güzeli anneler bakar bize. Güzelce dinlen. Sıkılma beklerken, biz varız bak. Yalnız kalmak beni de üskütüyor doğrusu:kedi:

İiipek, nasılsın canım, nasıl geçiyor??

sagol melekcım ıyıyım cok sukur
canım sıkkın bıraz
besıgımız geldı buyuyenlerden almıstık ıyı hos kuruldu ama odada ıstegım gıbı olmadı
odamız kucuk bı tanede cekyat var koyacak baska da yer yok cekyatı cıkarsam nereye koycam besıkle aynı odaya sıgmıyor oyle dondur boyle dondur olmuyor onu dusunuyorum kafam sıstı

hadiye almış işte klima almış adam ne yapsın

slm kızlar çok yoruldum misafirim gelecek yemek yaptım kız kardeşim geliyo bana yardıma 15 gün yanmda kalacaksositosositoben artık iş yapamıyorm kızlar ancak yemek yapıyrum buarada bizm evde 2 tana klima var yatk odasında ve salonumda yatak odasındaki hayatımı kurtardı gece açıyorm kumanda elimde bi sernletiyom bazande açık uyuya kalıyorm yoksa ne yhapoardım evem çok güneş alıyo 4 etrafından korkuym hasta olacağım diye allhım koruyo işde

eşimde mitsubishi inverter mı ne varmış 1500lr civarında onu alacak sanırım
bizde taksitle alacağız kuzucuklar paraları bitirdi :))

aksama yemek de yok ıyıce sınırler cıktı tepeme
bı tuhafım ıstedıgım bısey olmayınca coocuk gıbı sınırlenıyorum debelencem nerdeyse
hayırlısıyla bı dogsaydı su bebısler

kızlar sizde doğum hediyesi varmı bizde var eşim den araba istedim şöle 10milyarlık falan sanıyorm alacak süpriz yaprm diyadananiknanik

melek canım hayırlı olsun serin serin oturursun ne güzel ...bende midemi bozmuşum kızlar mutfagı temızlıycektım temızleyemedım tuvaletten cıkamıyorum eşimlede konusmuyorum 3 gundur iyice bunaldım

adam parayı klimaya bağlamış :))
olsun üzülme bak oda sizin için uğraşıyor
tabi alsa süper olurdu ama ben artık böyle şeyleri takmıyorum
düşündüm martta bizim 3 senemizdi bana ne aldı ben ne aldım diye
inan hatırlamıyorum bile
zaten her istediğimi alıyor sağolsun ben de uçuk şeyler istemem
müsrüf değilim onun için bu günlerde hatırlaması bi öpücük kafi geliyor bana
ama belki eşinn vardır bi küçük sürprizi bide siizn daha 1.senenenizmiş

Çok iyi yaparsın, şuan en güzeli anneler bakar bize. Güzelce dinlen. Sıkılma beklerken, biz varız bak. Yalnız kalmak beni de üskütüyor doğrusu:kedi:
yalnız kalmaya alışt ben ama bugünler ne olur ne olmaz doğum olsa ne yaparım ben müslümanın derdi gece olurmuş kızımda da eşim evde yoktu gece sancım tuttutek başıma gece 3 kadar kimseye söylemedim eşime haber vermedim ne salakmışım kayınımları çağırmıştım şimdi olsa kıyameti koparırım

aksama yemek de yok ıyıce sınırler cıktı tepeme
bı tuhafım ıstedıgım bısey olmayınca coocuk gıbı sınırlenıyorum debelencem nerdeyse
hayırlısıyla bı dogsaydı su bebısler

canım ben yaptın
buyrun bize
Allah ne verdiyse yeriz :)))

canım aynı dert bendede var büyüyen beşik yaptırdık ama odada istediğim gibi olmadı eşimin bekarken kullandığı yatakla dolap var beşikte yatağın boyunda olunca aralarında yarım metre mesafe bile kalmadı şimdi mecbur camın önüne alıdırıcam yatağı bide yüzlerini kaplatmam lazım kahverengiler beşikte beyaz cok iş var cok neden son zamanda bıraktık ya hastane cantamda hazır değil daha eksikliklerim var patlıycam

kızlar mrb bende yemeğimi fırına koydum kocişim geldiğinde sıcak sıcak yerizzz acıktımda zaten kurt gibi oldumm:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…