kızlar iyi akşamlaarrr...
beşiğimizi 2-3 gün sonra beklerken hemen bu akşam geldi.bir hevesle açtım uyku setini, cibinliğini...
oyuncagını bile taktım. gidip gelip bakıyoruz.
rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
yarın da kalan son eksiklerimizi tamamlayacagız allahın izniyle. sonra resim çeker eklerim.
bakalım begenecekmisiniz.
ama şimdi çok yorldum belim feci agrıyor. artık yatsam iyi olucak. öpüyorum hepinzi. iyi geceleeeerrr olumunekankayizsmile
Sizin birçok şeyiniz hazır.Biz y.dışına gideceğimiz için bişeyde alamıyoruz.Normal hazırlıkları bile tam değil yani.Sadece giyeceği kıyafetleri vardı.Eşim glesinde 1-2 gün içinde eksiklerimizi alalım bende stresten kurtulayım.Annemlerde olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum.
İstanbuldan dönüyor canım.İşlerinden dolayı sancımın başladığı gün gitmek zorunda kaldı.Bu gece dönüyor.Benim eşimde anlamam falan diyor ama ben pek takmıyorum.Öğrensin kızına bişeyler almayı.Kalite konusunu benden daha iyi anlıyor.Sende teşvik et almayı öğrensin
günaydın güzel anneler....
Günaydın kızlar,trabzondan döndüm pazar günü,dünde geri işe başladım,buralar cennet gibi geldi nem olmadan...artık seyahat faslını kapatmış bulunuyorum:)birazdan duruşmalarım var ona çıkacam...sizde ne var ne yok?
Günaydın kızlar dün dr daydım.Ayın 20 sinden sonra istediğim tarih sezeryan olabilirmişim,20 side olabilir yani.Biliyosunuz ben gebelik şekeri yüzünden takip altındayım ve şekerim bebeğime zarar vermeye başladı henüz kalıcı bir zararı yok ama o yüzden erken alacaklar.Bende bebeğim için endişeliyim o yüzden bir an önce sezeryanla doğurmak istiyorum.Bıktım artık dr lardan hastaneden iğnelerden artık bir an önce allah benide bebeğimide sağ salim kurtarsın istiyorum.
Sen hala duruşuyor musun, gitsene kızım evine:CüvCüv: Biz de sıcakla boğuşuyoruz ve gün sayıyoruz bakalım. Kızım 2900 gram olmuş bu aradakaydirigubbakcemile2[/Q
Dün baktılar kilosuna oğlumun dün 35+1 dik bebeğimin kilosu 2989 gr çıktı çok dedi dr lar.Sanada çok diyolarmı kilosu için.Bana hemen şekerden bebeğin çok iri çok kilolu falan diyolar allah aşkına 18-20 gün sonra doğum yapıcam 2989 gr ın nesi fazla anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?