2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlı olsun canım.Onun heveside daha farklıdır tabi.Bebişin içinde sağlıkla büyüsün

hazir bir cok sey ama ben oda yapmadim ona icerleniyorum biraz odam var ama biz evimizi satip mortgage baska bir eve tasimaya karar vermistik eski ev komsu falan yok diye cok sikiliyordum eismd aha merkez bir yer buldu orayi alicaz bankadan cevap bekliyoruz onay icin tabi boyle olunca odayi bosuna hazirlamak istemedim bu evde hazirla geri tasin bir cok is yeni evde esyali sifir cocuk odasida var ins olur oraya gecicez begen,mezsem esyalari yeni alirim yada o esyalar kalir sifir zaten ama bekledigimiz icinde bebek odasi yok burda eger erken falan gelirse yatak odamizda konaklicak bizimle bir sure :)

mother care e giriyorum adam yinemi diyo gecen evet yine dedim istersen disarda bekle ksada cagiririm seni ode diye ogrenmesi sart bakalim yarin dogum sinifina gelicek benimle oyuncak bebek elimizde tam komedi olucak cok gulucem yarin esime :)
bu arada senin gozun aydin benim eismde 2 hafta sorna bir arkadasinin bekarlik partisine gidicek bir gece iki gun evde olmucak gitme demedim degisiklik olur diye ins evde dogurmam o gece hastane yakin gerci taksiyle 3 dk biner giderim ama yanliz yakalarsa beni korkuyorummm

ayyy sıcaklardan uyuyamıyordum bide bu gece tekmelerden uyuyamıyorum bu gece çıldırdı sağdan soldan alttan her yerden vuruyor

Günaydın kızlar, yine kaynatmışsınız. Geçmişi okuyamıyorum laptop yaktı iyice. Umarım herkes iyidir. Ben erken kalkıyorum niyeyse...

Günaydın kızlar,trabzondan döndüm pazar günü,dünde geri işe başladım,buralar cennet gibi geldi nem olmadan...artık seyahat faslını kapatmış bulunuyorum:)birazdan duruşmalarım var ona çıkacam...sizde ne var ne yok?

Günaydın kızlar dün dr daydım.Ayın 20 sinden sonra istediğim tarih sezeryan olabilirmişim,20 side olabilir yani.Biliyosunuz ben gebelik şekeri yüzünden takip altındayım ve şekerim bebeğime zarar vermeye başladı henüz kalıcı bir zararı yok ama o yüzden erken alacaklar.Bende bebeğim için endişeliyim o yüzden bir an önce sezeryanla doğurmak istiyorum.Bıktım artık dr lardan hastaneden iğnelerden artık bir an önce allah benide bebeğimide sağ salim kurtarsın istiyorum.

Sen hala duruşuyor musun, gitsene kızım evine:CüvCüv: Biz de sıcakla boğuşuyoruz ve gün sayıyoruz bakalım. Kızım 2900 gram olmuş bu aradakaydirigubbakcemile2

Ayın 20si hepimiz için önemli bigün anlaşılan. Bizim de 20sinde bekliyoruz ama şimdilik sezaryen değil. Allah yardımcınız olsun...

günaydın çikom,günaydın melekcim...
ben hala duruşuyorum malesefbu ayın sonuna kadarda böyle sözde adli tatildeyiz:)

Nazo bnm doktor da dedi, iri bi bebek dedi, böyle giderse sezaryen olur falan dedi. Normal istiyorum çünkü... Ben de anlamış değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…