banada doktor geçen hafta 3 hafta sonra her an dogum olabılır demişti kaldı 2 hafta of ya... Ben bide 2 gündür ishal oldum kızlar nasıl gecer cokta terlıyorum
lİLAya çok sevındım ..inş. kenıde bebekte sağlıklıdır..
bu arada nasıl ne zaman yaptıda doğumu face de haber verdı...bılgısı olan varmı?
belkıde eşi falan yazmıştır.... buda bı ıhtımal tabıkı
ama çok değişik hissettım valla...çok ta sevındım... dun burda konuşurken doğum yaptı...bızde her an doğurabılırız ... :))
birşey söyleyeceğim.
lila doğum yapmışsa şu anda resmen tırstım. çünkü ilk sayfaya baktım, beklenen doğum tarihi 10 eylül yazıyor. benimde beklenen doğum 14 eylül. kaldı ki , lilada erken doğuma dair bir durum yoktu diye biliyorum. yani daha önce yazdıysa belki ben mi kaçırdım? aniden mi oldu, yoksa daha önce erken doğum sinyali var mıydı, resmen tırstım, eğer 10 eylülde beklenen doğum 3 ağustosta olabiliyorsa hepimiz her an doğurabiliriz demek mi bu şimdi ? yaaaaaa, lilaaaa ....
ya şimdi çok canımı sıkan birşey oldu.
benim birlikte çalıştığıjm kız doğum izninde ve ay sonu gelecek. bende ara eleman aldırmıştım buraya. eğer kızın dönüşünden önce çıkmam gerekirse çocuk işleri devam ettirir diye. ben haftaya çıkmayı düşünüyordum. çocuk yurtdışında bir iş gezisinde gönderilmişti. 2 hafta sürecekti ve bu cuma dönecekti. bende 1 hafta daha idare edip, işleri ona devredip 13 ağustosta izne çıkacaktım. bunu da bu hafta patronla görüşecektim. cuma günü sakince konuşurum diyordum. çocuk diğer kız gelene kadar yani 2 hafta idare edecekti.
şimdi duydum ki, karşı firma bizim çocuğun(orada tamir için gönderildi) 1 hafta daha kalmasını talep etmiş ve patronda olur, 13 ağustosta dönsün demiş. tabi benim durumumdan habersiz. ben daha konuşma fırsatı bulamadan, çocuğun biletini uzatmışlar. napıcam ben şimdi ya.
kıza yazdım, haberi olsun diye. çocuk 13 ağustosta dönerse, 1 hafta birlikte çalışıp iş devretmem gerekir. ama benim o kadar gücüm yok, zaten sıcaklardan dolayı gerçekten çok bunaldım. burayı da boş bırakmak istemiyorum ama bendeki şansa bakın. çocuk 2 hafta diye gitti, 3,5 hafta olacak 13 ağustosta dönerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?