2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl yani, şimdi açtım da forumu, lila yani sitemizin kurucusu tatlı lila doğum mu yaptı? akç haftalıktı ki, başka lila yoktu değil mi aramızda?

birşey söyleyeceğim.
lila doğum yapmışsa şu anda resmen tırstım. çünkü ilk sayfaya baktım, beklenen doğum tarihi 10 eylül yazıyor. benimde beklenen doğum 14 eylül. kaldı ki , lilada erken doğuma dair bir durum yoktu diye biliyorum. yani daha önce yazdıysa belki ben mi kaçırdım? aniden mi oldu, yoksa daha önce erken doğum sinyali var mıydı, resmen tırstım, eğer 10 eylülde beklenen doğum 3 ağustosta olabiliyorsa hepimiz her an doğurabiliriz demek mi bu şimdi ? yaaaaaa, lilaaaa ....

vallla ben de cok korktummm bunların beklemeye nıyetlerı yok bzden sabırsızlarrr ıns zamanında gelırlerrr hyrlı olsun lılacımmm alllh uzun ömurler versın sana esıne ve oğlusunaaa

soktayım sabahtan berııı (((hıc bı iş yapamıomm takıldım kaldım nese kalkımm temızlıge devammm:S yarın kadın gelıcek 2tane onlra herseyı hazırlıomm yıkayıp utuluom flnn onlr sılıpp sılıp yerleştrsınler..

Korku filmleri gibi olduk, ben de cidden tırsıyorum.

bugün çok yoğun bir gün, ofisten kaçta çıkarım bilemiyorum karnımın tamamı kasıldı sanırım stresten şekli değişti öylece kaldı şu 1 ayıda bi atlatsamda sonra evimde otursam rahat rahat

ya şimdi çok canımı sıkan birşey oldu.
benim birlikte çalıştığıjm kız doğum izninde ve ay sonu gelecek. bende ara eleman aldırmıştım buraya. eğer kızın dönüşünden önce çıkmam gerekirse çocuk işleri devam ettirir diye. ben haftaya çıkmayı düşünüyordum. çocuk yurtdışında bir iş gezisinde gönderilmişti. 2 hafta sürecekti ve bu cuma dönecekti. bende 1 hafta daha idare edip, işleri ona devredip 13 ağustosta izne çıkacaktım. bunu da bu hafta patronla görüşecektim. cuma günü sakince konuşurum diyordum. çocuk diğer kız gelene kadar yani 2 hafta idare edecekti.
şimdi duydum ki, karşı firma bizim çocuğun(orada tamir için gönderildi) 1 hafta daha kalmasını talep etmiş ve patronda olur, 13 ağustosta dönsün demiş. tabi benim durumumdan habersiz. ben daha konuşma fırsatı bulamadan, çocuğun biletini uzatmışlar. napıcam ben şimdi ya.
kıza yazdım, haberi olsun diye. çocuk 13 ağustosta dönerse, 1 hafta birlikte çalışıp iş devretmem gerekir. ama benim o kadar gücüm yok, zaten sıcaklardan dolayı gerçekten çok bunaldım. burayı da boş bırakmak istemiyorum ama bendeki şansa bakın. çocuk 2 hafta diye gitti, 3,5 hafta olacak 13 ağustosta dönerse.

Sabaaa umarım bian evvel bu sorun hallolur, bu sıcaklarda bu halimizle çalışmak çok zor. Allah yardımcın olsun canım yaa....

Kızlar ben de korktum valla..yarın 2 gun izin alıp çınarcığa gideceğim...bişi olurmu olmaz mı dıye...
doktordan randevu aldım..gıdıp bı baktırayım... gerçi çok anlaşılmıyor ama yinede içim rahat etsın...
bebiş çok hareketli... ve hiç durmuyor kasılıp duruyor karnımda....

bu arada denıze gırsem sıkıntı olurmuı onuda sorcağım

canım yaa ne zor oluyor bu zamanda böyle aksılıkler .
inşallah senınkınede bı çare bulunur
bende de aynı gidicem dıye herkes bişi söylüyor..şuda bıtsın buda bıtsın sunada bak...
bende 10-ağustos gıbı düşünüyordum ama 20 ağustosa kalıcam sanırım...
bu arada doğurmayalımda..yoksa çalıştıklarımız boşa gıdıyor....
rapor açtırmadan doğurursak izinde yok -parada yok unutmayın kızlr....

sabaa sıkma canını herşeyde bir hayır vardır, bende artık gün sayıyorum, evde rahatça dinlenmek istiyorum aynı şekilde yerme gelecek elemanı bekliyorum, allah yardımcımız olsun

kızlarrr mrbbbb:):):)
doktordan geliorum yeni bizim minikler 2100 gr olmuşlarr :):):) doktor hala tarih vermio doğum için ama eylül 1 i beklicez muhakkak dedi:):):) heralde topicte bi ben eylülde doğuracam:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…