2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl rapor açtırmadan doğurursak izin ve para yok cnm anlamadım, biraz detaylandırırmısın boshayallersmile

gamze maşallah kuzularına büyümüşler,

bende eylülde doğuruyorum yanlız değilsin sempatiksalakcinni hatta benim doğum eylülün sonu :)

Sabaaa umarım bian evvel bu sorun hallolur, bu sıcaklarda bu halimizle çalışmak çok zor. Allah yardımcın olsun canım yaa....

sağol melekçim,
gerçekten zor, dişimi sıka sıka 13 ağustosta ayrılıcam derken, şimdi 1 hafta daha çekebilecek sabrım ve gücüm yok açıkçası. belki o hafta 2 gün gelirim, çocuğa işleri paslar, giderim. tabi umarım patron devam etmem için ısrar falan etmez.

evet canım ben izliyorum malum artık benim doktorum
annemi bile aradım anne bak torununu bu dr. doğurtacak diye :)))))

ayy benimde doktorum .amet bey ama izleyemedim yaa tühh dün randevum vardı aslında 1 aydırda gitmiyodum birden hastaneden aradılar cuma gününe kadar yokmuş cumaya aldılar randevumu bende sandım izine çıkmış demek istanbullarda fink atıyo doktorum neyse sorarım ben ona :) cumayı iple çekiyorum kızımı çok merak ediyorum yaaaaa

sabaa sıkma canını herşeyde bir hayır vardır, bende artık gün sayıyorum, evde rahatça dinlenmek istiyorum aynı şekilde yerme gelecek elemanı bekliyorum, allah yardımcımız olsun

amin çikolata, umarım senin beklediğin kişi de çabuk gelir.
umarım dayanabiliriz, çünkü ben artık çok sıkıldım. müşterilerle falan telefonda konuşmak bile sıkıyor beni artık. zaten sıcaklar bastırınca çok çabuk afaganlar basmaya başladı bana, sakin olmaya çalışsam da , artık evde oturmanın zamanı geldi bence. psikolojim ve vücudum bunu istiyor. çalışmak değil.

nasıl rapor açtırmadan doğurursak izin ve para yok cnm anlamadım, biraz detaylandırırmısın boshayallersmile

tabı canım anlatayım...
diyelım 31 de doğurdun dırek doğum sonrası 2 ayın başlar...
32 de çalışır aldın..37 ye kadar.. ama raporunu açtırmadan 36+5 de doğurdun dıyelım yanı hiç izin yapmadın , yine doğum sonrası 2 ayın başlar...o yüzden riske etmeden raporu açtırmakta fayda var ki kullanmadığın 4 .hafta . doğum sonrasına eklensın...
yoksa otomatıkman 2 ayın gıdıyor.
size dıyorum da bende32de calışır raporu aldım ancak ayın 17 sıne falan açtıracağım ki benım bebiş 2.hafta önde gıdıyor inş..erken olmaz..yoksa bu kadar calıştığıma yanarım valla...
benım amacım para değil bebişimle biraz daha vakıt gecırmek... sonra ikiside uçup gıdıyor... ince bır ayar yanıı..keşke bizim elımızde olsa bu zamanlama ...

merhaba kızlar.bende eylül annesiyim daha önce birkaç kez yazmıştım ama pek giremediğim için muhabbetlerinize ortak olamadım.arada bir girip bakıyordum ilk doğum olduğunu duyunca dayanamadım.hayırlı uğurlu olsun topiğin ilk bebeği.

aman yarabbim gözlerime inanamıyorum lila bebişine kavuşmuş.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ayyy korktum ben şimdi ya erken erken mi doğurucaz acaba.Daha doğum çantamı bile hazırlamadım gerçi benim eylül 23 gözüküyor ama belli olmuyor demekki.başka doğum yapan varmı bizim topikten

bu arada çikolata park yatağı nerden ve ne kadara alıyorsun canım
bende karar veremedım ama sanırım park yatak alacağım...

pc bozuktu sabahtan beri giremedimm ya...face te gördüm şok oldum lila doğurmuşş yaaa... nasılmış ? geçmişte bulamam şimdi yazarmısınız yaa ? ne szaman doğurmuşş ve normalmmi olmuşş ??? çok merakl ettimm yaa.

gamze maşallah kuzularına büyümüşler,

bende eylülde doğuruyorum yanlız değilsin sempatiksalakcinni hatta benim doğum eylülün sonu :)

inşallah bekleyebiliriz topicin güzel anneleri erkenden erkenden doğurmaya başladı valla:):):)

bankacımısın??? bende bankacıydım bıraktım işi :):):) iiki de bırakmışım yoksa hamilelikle stres çekilmezdi heralde senin nasıl zorlanıomusun??

lilacığım gözün aydın canım umarım sende rüzgar bebekte iyisinizdir Allah sağlık sıhhat versin .... biran önce toparlan gelde bize anlat herkes merak ediyor ... kutluyorum tekrardan canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…