2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim bebişimiz de doktora göre iri bi bebekmiş ve bu durumda sezaryen yapabilirmiş, bence para için beni buna bi şekilde inandıracak. Keşke istediği kadar para alsa da normal doğum yaptırsa... Kızım 2900 gram olmuş teyzeleri :))

ben de yarın dr gidicem ilk kez nst ye giricem stresten sancı çıkıcak diye çok korkuyorum
bakalım bize ne tarih vericek dr

Ya ilk sayfa çok karışık, burda hiç aktif olmayan, bilgi alamadığımız kişi çok fazla. Canım Llilacığım ne çok emek verdi :))

kafam karıştı benim neyse şuanda çok yoğunum akşam skain kafayla bir daha okucam sağol canım.

keşke bizde 36 olsaydık melekcim ya :)
lila hiç üzerine almıyordu kimde sıra diyordu :)) kendi doğurdu :)))

sen şimdi sezeryan mı olucan?
benim teyzem kuzenimi 4 kilo doğurdu
bazı dr işine geliyor sezeryan

Bana kalsa olmam, doktora da kararlı bi şekilde normal istediğimi söyledim. Hem normal doğuma uygun bi vücudum var anneden abladan biliyorum. Kararlıyım yane...

bir söze rastladım internette,
dünyada bir şeyi bir kişi bile başarmışsa siz de başarabilirsiniz diyordu. esktrem durumlar hariç normal doğum yapılabilir, çok yapan var..

Lila doğum yapmış umarım ikiside iyidirler.Heyet raporlu olduğm için artık çalışmıyorum.Çalışırken hergün takip edebiliyordum sizleri.Ama evde olunca bir türlü girip okuyamıyorum.10 yaşında bir kızım daha var.Onunla vakit geçiriyorum bahane ile.İnşallah bebeklerimiz günlerini beklerler.Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…