merhaba canim hosgeldiniz
saadetcim bende normal doğum taraftarayım..
merhaba arkadaslar bu gun saat 10 da eismle katildigim dogum alistirma sinifindan yeni geldim dogumla hamilleikte ilgili her seyi pratik halinde iki hemsireden tek tek dinledim cogu korkumu gercekten yendim bu gun bana acayip iyi geldi keisnlikle normal dogum dedim yani allah izin verirse :):)
bu gun ogrendiklerim : hamilikte rahatla yontemelri ve bel agrisi icin yontemler-dogum sancisi -dogum baslangici-dogumda kullanilan teknikler-epidural-noraml ve sezeryan farki-dogumdan sonra yapilicak islemler hepsini ogrendim hepsinin tek tek ne oldugunu gordum haftayada yine rahatla yontemelri-bebek bezleme-bebek banyo-emzirme bilgileri alicagim valla cok hosume gitti bu sinif su anki gazla gidip dogurasim bile var yani :) sizler naislsiniz ?
Bebek enfazla kaç kilo olursa sezeryan yapıyorlar bilen varmı arkadaşlar.Benim bebeğimin gelişimi baya ileri 4kiloyu geçer dedi doktor.ben normal doğurmak istiyorum ama çok büyürsede riske atmak istemem.Kaç kiloya kadar normal doğum yapılabiliyor.
Bebek enfazla kaç kilo olursa sezeryan yapıyorlar bilen varmı arkadaşlar.Benim bebeğimin gelişimi baya ileri 4kiloyu geçer dedi doktor.ben normal doğurmak istiyorum ama çok büyürsede riske atmak istemem.Kaç kiloya kadar normal doğum yapılabiliyor.
ben acikcasi cok ama cok korkuyordum fakat bu gun nerdeyse tum korkualrimi yendim eismde yanimdaydi kullanilan tum teknik malzemeri gordum elimle dokundum yani dedimki epidural bile isteme herhalde normal dogum yaparken :)
saadet evet canim eu ulekelerinde hepsi icinde hem sigortamiz sonuna kadar destek veriyor
sanirsma bu ingilterede boyle,
birde okuyorum turkiyede herkez sezeryan ve normal dogum masrafini anlatiyor sigorta odemiyor sanirsam tr,de:=(((ama nasil olur sigorta odemez aklim almiyor:=((
ohh en guzeli yapmisin ogren dersleri takip et faydasini sonra daha cok goreceksin,:=))
bende almsitim burda esinde goruyor ders ama bebek bakimi icin:;=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?