2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke bizde 36 olsaydık melekcim ya :)
lila hiç üzerine almıyordu kimde sıra diyordu :)) kendi doğurdu :)))

nevin sekerim ben en cok senden ve kendimden korkuyordum:=))kaydirigubbakcemile3
dedim ki eksin ben once dogururum sonra nevin sirayi alir ahhahahaah ama olduki guzelim arkadasimiz lila dogum yapti:=):teytey:saglikla haberleirni alalim ins,allahim ikiisnide korusun amin,,
ama ben halen inanamiyorum lilanin dogum yaptina,masallahhhhhhhhhikisnede

bu arada çikolata park yatağı nerden ve ne kadara alıyorsun canım
bende karar veremedım ama sanırım park yatak alacağım...

canım eminönü haşim işcan geçidinden aldım baby2go markası, eve gelsin foto çeker koyarım, içi tam istediğim gibi geniş aldım. rengide çok tatlı açık koyu mavi kombineli, yatağı dahil 170 e aldık, nette sadece park yatak aynı modeli 200 tl

Kısmet hoşgeldin, nasılsın?

melek canim hosbulduk
tsk ederim biz iyiyiz dun kotu idim psikolojik vs, ama bugun baya iyiyim,
ya snei cok emrak ettim nasil gecti hafta sonun,
dun yazmsitim belki goremedin kalabalik oldumzdan okumamis olman cok normal,
EVLILIK YIL DONUMUN KUTLU OLSUN NICE GUZEL YILLARA CANIM ARKADASIM;a.s.

bankacıyım gamzecim, zorlanıyorum çok stresli geçiyor, bir an önce izne çıkmak istiyorum, stresten kasılmalarım artıyor, sen tamamenmi bıraktın ?

oo baya kalabalığız...
demek lila sezeryan oldu.....acil alındı bebişi..

merhaba arkadaslar bu gun saat 10 da eismle katildigim dogum alistirma sinifindan yeni geldim dogumla hamilleikte ilgili her seyi pratik halinde iki hemsireden tek tek dinledim cogu korkumu gercekten yendim bu gun bana acayip iyi geldi keisnlikle normal dogum dedim yani allah izin verirse :):)
bu gun ogrendiklerim : hamilikte rahatla yontemelri ve bel agrisi icin yontemler-dogum sancisi -dogum baslangici-dogumda kullanilan teknikler-epidural-noraml ve sezeryan farki-dogumdan sonra yapilicak islemler hepsini ogrendim hepsinin tek tek ne oldugunu gordum haftayada yine rahatla yontemelri-bebek bezleme-bebek banyo-emzirme bilgileri alicagim valla cok hosume gitti bu sinif su anki gazla gidip dogurasim bile var yani :) sizler naislsiniz ?

cikolata gule gule kullan sekerim,
simdikten hazir olmasi iyi oldu,sanirsam bir cok seyinide hazir etmistin ellerine sgalik,
ciko babamla meslektasmissiniz oda iskendrun halk bakasinda 25yil calisti,sonra almanyada emekliligini aldi:=)ayy aklima eski yillarimiz geldi ama gercekten zor is olsa gerek,,izine ne zaman ayriliyorsun zorlanmiyormusun,

saadet canim hosgeldinn
gozumuz aydin ola lila miz dogum yapti:teytey:
aramiza ruzgar pasamiz katildi
darisi zamanli bizlerin basina,

Ah benim ince düşünceli arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Hafta sonu güzeldi, ben yorulmadım pek. Bi ara kızım çok kasıldı, cumartesi sabaha karşıydı. Şimdilik herşey yolunda. 17 günümüz falan var Kısmetim...

nekadar güzel imkanların var konuşmalrından korktuğunu hep dile getiriyordun ama çok şükür maşallah yenmişsin nekadar faydalı olmuş bu kurs sana ....kaydirigubbakcemile3

arkadaslar oncelikle sezeryan icin ozellikle hemsireye gittim ben normal dogumdan korkuyorum sezeryan secme hakkim varmi diye sordum bunun ingilterede ve irlandada keisnlikle secim hakkin yapamiyacagimi hatta sebebsiz doktor bana sirf istedigim icin sezeryan yaparsa yasa disi oldugunu soyledi turkiye yapiliyor ama dedigimde kadinin agzi resmen acik kaldi bebegin kalp atislarinda veya benim kalp atislarimda sorun yoksa bebek cok buyukse cikamiyacak kadar yapiliyor keisnlikle sezeryan tercih edilmiyor dedi sezeryan icinde oyle kucumsenecek bir ameliyat degil normal dogumda cektigin acialri daha sonra aynis ekilde yine cekeceksin daha cok seni ve bebegini engelliyecek ayrica ne kadar estetikte olsan karninda buyuk bir iz tasiyacaksin dedi ve su an bir kadin doktoruyla mahkemelikmis kadina doktor sezeryan yapmis kadin ikna olmamis hayatim boyunca bu yara izinin sebebi doktordur diye doktora dava acmis hemsire bunu nasil secme hakkin olabilir hangi ulke diyede ikis efer sordu bana turkiye dedim ama bilmiyo turkiyedeki doktorlairn bunun icin ekstra para aldigini :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…