bir söze rastladım internette,
dünyada bir şeyi bir kişi bile başarmışsa siz de başarabilirsiniz diyordu. esktrem durumlar hariç normal doğum yapılabilir, çok yapan var..
keşke bizde 36 olsaydık melekcim ya :)
lila hiç üzerine almıyordu kimde sıra diyordu :)) kendi doğurdu :)))
bu arada çikolata park yatağı nerden ve ne kadara alıyorsun canım
bende karar veremedım ama sanırım park yatak alacağım...
Kısmet hoşgeldin, nasılsın?
inşallah bekleyebiliriz topicin güzel anneleri erkenden erkenden doğurmaya başladı valla:):):)
bankacımısın??? bende bankacıydım bıraktım işi :):):) iiki de bırakmışım yoksa hamilelikle stres çekilmezdi heraldesenin nasıl zorlanıomusun??
melek canim hosbulduk
tsk ederim biz iyiyiz dun kotu idim psikolojik vs, ama bugun baya iyiyim,
ya snei cok emrak ettim nasil gecti hafta sonun,
dun yazmsitim belki goremedin kalabalik oldumzdan okumamis olman cok normal,
EVLILIK YIL DONUMUN KUTLU OLSUN NICE GUZEL YILLARA CANIM ARKADASIM;a.s.
merhaba kızlar
merhaba arkadaslar bu gun saat 10 da eismle katildigim dogum alistirma sinifindan yeni geldim dogumla hamilleikte ilgili her seyi pratik halinde iki hemsireden tek tek dinledim cogu korkumu gercekten yendim bu gun bana acayip iyi geldi keisnlikle normal dogum dedim yani allah izin verirse :):)
bu gun ogrendiklerim : hamilikte rahatla yontemelri ve bel agrisi icin yontemler-dogum sancisi -dogum baslangici-dogumda kullanilan teknikler-epidural-noraml ve sezeryan farki-dogumdan sonra yapilicak islemler hepsini ogrendim hepsinin tek tek ne oldugunu gordum haftayada yine rahatla yontemelri-bebek bezleme-bebek banyo-emzirme bilgileri alicagim valla cok hosume gitti bu sinif su anki gazla gidip dogurasim bile var yani :) sizler naislsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?