2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4 ve üstü kiloları sezeryana alıyorlarmış.ama normal dogum yapanlarda var ama dikiş sayısı çok fazla oluyormuş.önceden kadınlar nasıl doguruyorlarmış 5 kilo bebekleri acaba

hoşgeldin sadetcim...demek bütün korkularını yendin canım.nasıl oldu bu banada anlat birazda ben yeneyim şu korkularıdelikafadulden

mopshy canim valla iki tane 50 yaslairnda gayet guler yuzlu hemsire normal dogum sanci sezeryan ve tum malzemelre gelmisler aldim elime tek tek inceledim birde iskeletor nereye neyi yapicakalrini tek tek gosterdiler keisnlikle normal dogum ama bebek 4 kg uzeri ise saglik sorunu varsa sezeryan epiduralden cok korktugumudda soyledim keisnlikle korkulacak bir sey olmadigin anladimki kadin gaz maskesi gaz emzigi ve 180 mg lik morfin eger agrini kesmezse epidural istedigin taktirde yapiliyor %90 epidralsiz yapiyo gaz maskesiyle dedi igneyide gordum yapilan yeride zaten daha onceden tonik suruyo su discilerin surdugu igneyi hissetmiyormussun :)

Nasıl doğurdun kısmet yaa.Ben şimdiden korkmaya başladım zor olacak diye. Bide çok sıkıntıya giriyormuş büyük bebekler doğum sırasında.Kanal dar olduğu için.Bende şeker falan yok.Yani normal gelişimi böyle bebeğimin..

mospy canim simdik anladim tsklr
ben tr,ozel hastanede tedaviyle hamile kaldim ve ilaclarimi ben doedim eczanede
misal burda sigortam oduyor hic odeme yapmam burda, sanirsma oda oyle brisey oldu:=))

SAADETT LILAMIZ DOGUM YAPTTIIIIII:teytey:
RUZGARIMIZ ARAMIZA KATILDIIIIIII

epiduralde birden korkup aci hissedince ani atak yaparsam dedim ya yanlis yere batarsa igne kadin uyustugun icin ignenin baskisi disinda aci hissetmen imkansiz atak yapamazsin dedi :)

Saolun teyzeleri 1 ayda 1,5 kilo almışım.Direk 1 kilosunu oğlum almış.Buna çok sevindim.Bende çok kalan olmıyacak..

lila dogummu yapti inannamiyorum zaten facebooktan emsaj yazmisdim nerde diye sok oldum normalmi ne olmus ben kartini hediyesini gondermedim daha yaaaaaaaaa bu gun poostaya versem yine gec ufffff masallah ya ..

ben acikcasi cok ama cok korkuyordum fakat bu gun nerdeyse tum korkualrimi yendim eismde yanimdaydi kullanilan tum teknik malzemeri gordum elimle dokundum yani dedimki epidural bile isteme herhalde normal dogum yaparken :)

saadetcim çok sevindim korkunu yenmene.bende hep normal doğumdan yanayım.sezeryanda annede bebekte sonrasında bakıma muhtaç hale geliyormuş.normalde çabuk toparlanıcaz inş.

canım artık Türkiyede de biçok yerde isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor.devlet büyük ölçüde önüne geçmeye çalışıyomuş bunun.bende başlarda sezeryan istemiştim dr.um kesinlikle keyfi sezeryan yapmıyoz dedi.

buarada dün ben dr.a gitttim tırnaklarımdaki morarma için.senin dediğin gibi dolaşım sistemi ile alakalıymış.hatta benim kalp damarlarımla ilgisi olabilirmiş.bunun için bi dahiliye uzmanına görüneceğim.şimdi biraz azaldı morluk ama hala var.bebeğimse çok şükür sağlıklı.

lila niye erken dogrmus kizlar sezeryanmi noramlmi yaaa cok sok oldum aklim karisti hemsire bana ilk bebekelr 10 gun gec gelebilir dedi ya benimkide erken gelse keske hatta cesaretim varken hemen bu gun gelse :)

kizlar sezeryan olucaklara dogumdan sonra korse corabi veriyorlarmis gordunuzmu beyaz bir sey kan dolasimini duzenliyormus epidural olanlarda mutlaka kullaniyormus bu corabi cunku epiduralde vucut kendini saldigi icin kan dolasimi yavasliyormus buda onu kontrol ediyormus korse gibi ama cok siki degil :)

hahah canim benim dogum randveum normalinde 15,05,2000 di
ama benim kizim 12.05 de suyum geldi ve apar topar hastane derken rahimim acildi korkudan kizim geri akcti evet buyuk bebek korkuyor geri cekilyior
sonra sabah oldu oglen gelmedi,dr,yine cati kontrolu yapti esime dediki dogum olmak uzere saat18,15di dogum haneye giderken korktum dr,dedi bak cocuk kaciyor korkarsan sezeryana alirim arik ikinizde acsiniz kiz bende bebegimde oyle yemek evrmediler,
korkumu yendim 18.35de basladi sancim 20.34de kizimi o tombisimi dunyaya getirdim:=))
ve kilodan gozleri gorunmuyordu ahhahah:=))ama soyleyim cok basit inanki simdik korkuyoruz inan dogumdan sonra ku gibi oluyorsun:=))korkma masallahh bebegineee

maşallah canım ne güzel beslemişsin sen nekadar aldın kilo hangi doktora gidiyordun canım

6.ayda çok kilo aldım ben şuan toplamda 14 oldu.Çekirge doruka gidiyorum melike hanıma.Ama bu 2.doktorum.Önce gizem hanıma gidiyordum.Oda hamileymiş.Bıraktım mecburen.

cay cay canim bak bugun seni sordum bakiyorum burdasin
nasilsiniz umarim ikinizde iyisiniz uzun zaman goremedim merak ettim,

Maşallah diyorum sana kısmet...bende çok istiyorum normal doğumu Allah nasşp eder inşallah..

ayy cok sevindim :) insallah saglikla gelir topige sok oldum lilacigim ins darisi basima bende erken gelsin istiyorum su dersleri unutmadan cesaretimde tam yerindeyken gelsin catir catior normla yapiyim yara izim falan olmasin

ay kizlar benidme iki bir sancim var ya kesin bu aralar dogururum ama bakalim hayirlisi:=))
ayy haftaya dogsun isterim:=))hahahaahhaben cikyiorum vallahi sancim var hem sirtimda hem sag kasiklarimda ama yalanci bunlar,yarin dr,randevum var ne diyecek bakalim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…