Bebek enfazla kaç kilo olursa sezeryan yapıyorlar bilen varmı arkadaşlar.Benim bebeğimin gelişimi baya ileri 4kiloyu geçer dedi doktor.ben normal doğurmak istiyorum ama çok büyürsede riske atmak istemem.Kaç kiloya kadar normal doğum yapılabiliyor.
hoşgeldin sadetcim...demek bütün korkularını yendin canım.nasıl oldu bu banada anlat birazda ben yeneyim şu korkularıdelikafadulden
Azönce geldim doktordan geldim 33+1 2620gr ve 48 cm :kedi:
ya kizlar benim kizim 5,935 dogdu yani 6kilo hemen hemencik ve seker hastasi olmada:=)
anlamiyorum ya hemen 4gectimi sezeryanami aliyorlar aaa
ilk kez duydum bruda sezeryana zor durum olursa bebek teehlikede olursa sezeryana basvuruluyor
ne olursa olsun normal dogumzaten 7oldumu bebek seker hastasi oluyor ve seizeryana baglaniyor,
eger rahim iyice acilmasa sezeryan olabilyior,aklim karisti:=))
ben acikcasi cok ama cok korkuyordum fakat bu gun nerdeyse tum korkualrimi yendim eismde yanimdaydi kullanilan tum teknik malzemeri gordum elimle dokundum yani dedimki epidural bile isteme herhalde normal dogum yaparken :)
Nasıl doğurdun kısmet yaa.Ben şimdiden korkmaya başladım zor olacak diye. Bide çok sıkıntıya giriyormuş büyük bebekler doğum sırasında.Kanal dar olduğu için.Bende şeker falan yok.Yani normal gelişimi böyle bebeğimin..
maşallah canım ne güzel beslemişsin sen nekadar aldın kilo hangi doktora gidiyordun canım
hahah canim benim dogum randveum normalinde 15,05,2000 di
ama benim kizim 12.05 de suyum geldi ve apar topar hastane derken rahimim acildi korkudan kizim geri akcti evet buyuk bebek korkuyor geri cekilyior
sonra sabah oldu oglen gelmedi,dr,yine cati kontrolu yapti esime dediki dogum olmak uzere saat18,15di dogum haneye giderken korktum dr,dedi bak cocuk kaciyor korkarsan sezeryana alirim arik ikinizde acsiniz kiz bende bebegimde oyle yemek evrmediler,
korkumu yendim 18.35de basladi sancim 20.34de kizimi o tombisimi dunyaya getirdim:=))
ve kilodan gozleri gorunmuyordu ahhahah:=))ama soyleyim cok basit inanki simdik korkuyoruz inan dogumdan sonra ku gibi oluyorsun:=))korkma masallahh bebegineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?