butterfly geldimi kizlar forma bu gun ?
Yoklama alıcaz artık, sağ baştan saaaaaykaydirigubbakcemile3
cay cay canim bak bugun seni sordum bakiyorum burdasin
nasilsiniz umarim ikinizde iyisiniz uzun zaman goremedim merak ettim,
Melek sen hala doğurmadınmı :))) Çok nazlı çıktı
ne güzel bi uygulamakismet bu gun hemsire bir saat gosterdi sen ikinci dogumunu yapiyorsun gormussundur bu saati bebege dogar dogmaz takiyorlarmis hastane cikis islemleri olmadan bebek kapidan gectigi anda alarm caliniyormus polis var hastanede zaten mudahale ediyormus naisl birseyki bu hic gormemistim bebegimi kimse calamicak
butterfly cuma gununden bu yana yok merak ettim :) ilk seni beklerken lila bebegini dunyaya getirdi liste karisiyo valla :)
mopshy lavmanida gordum kendiniz yapabilrisiniz dedi 1 saat icinde tuvaleti cikariyormus ama dusundum ben yapicamda arakama donemiyorum egilemiyorum gobegimde var naisl yapicaz onu tuvalette ?
arkadaşlar bişey sorcam sezeryan isteyenlerede çatı muayenesi yapıyolar mı yada kasılma olunca açılma falan var mı diye bakıyolar mı çok merak ettim bilen var mı ya ben vajinal utrasona bile zor giriyorumakannehir çatı muayenesi nasıl oluyo kiakannehir
Yoklama alıcaz artık, sağ baştan saaaaaykaydirigubbakcemile3
canım klozette otururken yaparsın elin uzanıyor nasıl ozaman arka tarafa
:teytey::teytey::teytey:
ay çok hoşsun meleğim yaa...haklısın vallaa :roflol:
bu arada face teki telefon numaralarımız kısmını doldurun bence kızlar....birbrimizden haberdar oluruz 1 gün gelmeyeni hemen ararızz böyle aklımızda kalıyoo....
buttrefly yokk dimii??
Ben telimi yazdım oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?