2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bişey sorcam sezeryan isteyenlerede çatı muayenesi yapıyolar mı yada kasılma olunca açılma falan var mı diye bakıyolar mı çok merak ettim bilen var mı ya ben vajinal utrasona bile zor giriyorumakannehir çatı muayenesi nasıl oluyo kiakannehir

kismet bu gun hemsire bir saat gosterdi sen ikinci dogumunu yapiyorsun gormussundur bu saati bebege dogar dogmaz takiyorlarmis hastane cikis islemleri olmadan bebek kapidan gectigi anda alarm caliniyormus polis var hastanede zaten mudahale ediyormus naisl birseyki bu hic gormemistim bebegimi kimse calamicak

Bende geldim Ayy sıcaklardan erken doğum yapmamak elde değil hayırlı zamanlarında gelsinler

mopshy lavmanida gordum kendiniz yapabilrisiniz dedi 1 saat icinde tuvaleti cikariyormus ama dusundum ben yapicamda arakama donemiyorum egilemiyorum gobegimde var naisl yapicaz onu tuvalette ?

cay cay canim bak bugun seni sordum bakiyorum burdasin
nasilsiniz umarim ikinizde iyisiniz uzun zaman goremedim merak ettim,

canım benim sağol iyiyiz ikimizde sen nasılsın?Görümcemin düğünü vardı canım o yüzden izmirdeydim dün nihayet gelebildim evime.artık aranızdayım

ne güzel bi uygulama
butterfly cuma gununden bu yana yok merak ettim :) ilk seni beklerken lila bebegini dunyaya getirdi liste karisiyo valla :)

dün burdaydı sanırım
kaynanasındaymış hafta sonu ondan yokmuş

mopshy lavmanida gordum kendiniz yapabilrisiniz dedi 1 saat icinde tuvaleti cikariyormus ama dusundum ben yapicamda arakama donemiyorum egilemiyorum gobegimde var naisl yapicaz onu tuvalette ?

canım klozette otururken yaparsın elin uzanıyor nasıl ozaman arka tarafa

sezeryan olucaksan çatı muayenesi olmuyor
ama sancın olurda dr gidersen açılma var mı diye bakarlar

Yoklama alıcaz artık, sağ baştan saaaaaykaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey::teytey:

ay çok hoşsun meleğim yaa...haklısın vallaa :roflol:

bu arada face teki telefon numaralarımız kısmını doldurun bence kızlar....birbrimizden haberdar oluruz 1 gün gelmeyeni hemen ararızz böyle aklımızda kalıyoo....

buttrefly yokk dimii??

gonulun telefonuna baktim simdi ariyim diye telefonuda aldim elime ama yok artik beklicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…