ilk ben aricam seni zaten dort gozle bekliyorum dogur diye :)
sezeryan olucaksan çatı muayenesi olmuyor
ama sancın olurda dr gidersen açılma var mı diye bakarlar
3.kim olacak Sağlıkla gelsinler...
arkadaslar bu gun hastane cantasina konanalrida gordum yanliz cag agaci yagida ekleyin mutlaka unutmayin dediler ekleyen varmi aranizda ?
epiduralde birden korkup aci hissedince ani atak yaparsam dedim ya yanlis yere batarsa igne kadin uyustugun icin ignenin baskisi disinda aci hissetmen imkansiz atak yapamazsin dedi :)
o ne çay ağacı yağı ne işe yararmış..
hım demek epiduralden önce yaptıkları uyuşturma iğnesi bunun içinmiş..ben de korkuyordum epiduralden sıçrarım başka yerime gelir felç falan kalırım diye..
bu arada lila doğum yapmış ha..hayırlı olsun lilacımm..çok şaşırdım doğrusu..
saadetcim hoşgeldin canım, baya cesaretlenmişsin maşallah :)
haha valla cikolata deidmki keisnlikle normal belki epidural bile kullanmama gaz maskesi gaz pompasi birde su hap zaten agir bir seymis 180 mg morfin yeter bana
esimde sinifta cok komikti nefes aliyo veriyo falan bazen hemsire cok hizli konusuyo ne dedi diyorum anlatiyo esim dediki ben bile yaaprim bebegi sen ver bana :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar Gönülün LiL@'n arkadaşımı akrabasımı bilmem özeline mesaj atmış^tım.. Cevap geldi
^^1 kilo 900 gram doğmuş bebiş, saklık durumu çok iyi ikisininde ama biraz kilo alması için küvezde bekletiyolar, gönülde ona süt taşıyo, bebek babaya benziyo, herkes çok mutlu... bu kadar... hastanede olduğu için telefona cevap veremeyebilir ama akşama mutlaka görüşürsünüz :) ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?