2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar bu gun hastane cantasina konanalrida gordum yanliz cag agaci yagida ekleyin mutlaka unutmayin dediler ekleyen varmi aranizda ?

epiduralde birden korkup aci hissedince ani atak yaparsam dedim ya yanlis yere batarsa igne kadin uyustugun icin ignenin baskisi disinda aci hissetmen imkansiz atak yapamazsin dedi :)

hım demek epiduralden önce yaptıkları uyuşturma iğnesi bunun içinmiş..ben de korkuyordum epiduralden sıçrarım başka yerime gelir felç falan kalırım diye..

bu arada lila doğum yapmış ha..hayırlı olsun lilacımm..çok şaşırdım doğrusu..

lil@ da doğurmuş demek.Allah ikisinede sağlık versin.

herkeste olmuştur herhalde.acaba sıra bendemi korkusu?okudukça endişelenmeye başladım neden erken geliyor bu kuzucuklar ya:kedi:

o ne çay ağacı yağı ne işe yararmış..

tea tree oil natural antiseptik bebeign gobegine suruyorlarmis birde eger benim yaram olursa yaranin mikrop kapmamasini ve cabuk iyilesmesini sagliyo ayrica mantar gibi hastaliklarada derinin cabucak iyilesmesini dikislerin cabuk kapanmasini falan sagliyo dedi hemsire ..

internettede bu bilgielri buldum yagla ilgili :

kullandığımız tüm çay ağacı yağlarını Ciltteki tahriş, kızarıklık, kaşıntı, pul pul dökülme, iltihabı giderir, travma ve yanık durumunda cildi yeniler ve ağrıları yok eder. Saman nezlesi, alerji, ürtiker, herpetik ve irinli sivilceler, akne, ke**** sıyrık, ayak parmakları arasındaki pişik durumlarında etkilidir. Siğil, basur, mantar hastalıklarının tedavisinde yardımcı olur. Haşarat sokmalarından sonra oluşan kaşıntıyı giderir

Çay Ağacı Yağı ile kurumuş, çatlamış ve kaşıntı veren topuklarınızı rahatlatarak, yıpranmış derinin iyileşm
Çay Ağacı Yağı cildinize etkisi uzun süren bir rahatlama ve nem kazandırmaya yardımcı olur. Ayaklardaki su toplamalarını ve nasır oluşumlarını engellemeye yardımcıdıresine yardımcı olur.

Dr. Yüksel Cavlak’tan..
Çay Ağacı Yağı Ve Faydaları TEA TREE OİL

bu arada epiduralden sorna doktor uyarir ama heyecanla ayaga kalkip yurumeyi faland enemeyin yardim alin yeri boylarsiniz dedi cunku bacakalri hisstemiyecekmisiz yaklasik 6 saat :)

saadetcim hoşgeldin canım, baya cesaretlenmişsin maşallah :)

haha valla cikolata deidmki keisnlikle normal belki epidural bile kullanmama gaz maskesi gaz pompasi birde su hap zaten agir bir seymis 180 mg morfin yeter bana
esimde sinifta cok komikti nefes aliyo veriyo falan bazen hemsire cok hizli konusuyo ne dedi diyorum anlatiyo esim dediki ben bile yaaprim bebegi sen ver bana :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar Gönülün LiL@'n arkadaşımı akrabasımı bilmem özeline mesaj atmış^tım.. Cevap geldi
^^1 kilo 900 gram doğmuş bebiş, saklık durumu çok iyi ikisininde ama biraz kilo alması için küvezde bekletiyolar, gönülde ona süt taşıyo, bebek babaya benziyo, herkes çok mutlu... bu kadar... hastanede olduğu için telefona cevap veremeyebilir ama akşama mutlaka görüşürsünüz :) ^^

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mopshy gulme ya valla hele yoga yaptirdilar ben 6.dakkada actim gozumu baktim herkes uyuyo kahkahayi bir bastim disari cikmak zorunda kaldim deidmki uyucam simdi kimse uyandiramicak :)

mopshy yeni resimlerini gordum sacalrinin rengi ne renk su anda cok guzel durmus bende buna yakin bir renk istiyorum bebekten sorna cikolata kahvemi ?

çok sevindim iyi olmalarına ..sizde varmı tlfnu ? bana yollarmısın ceylanım ? konuşmak isterim ...

melek sütünü sağıp götürüyormuş
saadetcim bilgiler için teşekkürler almak lazım ozaman yağı bende beyaz tülbent yaptırdım mikrop kapmaması için göbeğini bağlarıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…