2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok duygulandim lila:2:
canim tez gunde iyiles ve dilerim ruzgarimizi tez gunde zamanli kucagian alir eve donersin amin,,

masallah sana sesinde hic oyle lohusa gibi gelmiyo gayet saglikli masallah arkadasima darisi bize insallah :)

gonul dogurunca bizde hamileligi ozlicekmiyiz acaba icimiz bos gibimi gelicek acaba ben bebek gelsin istiyorum ins sonrada aman niye geldid emem kendi kendime :)

sağolun canlarım ben bile hala şaşkınım :) hele doğumdan sonra ailem eşim son anda söyledi onlara geldiler baktılar doğurmuşum.
neden her yükü kendiniz üstleniysunuz diyorlar .
dedim ben size demiştim bi telefonla öğrenirsiniz doğurduğumu.
annem diyor ben kalayım yanında.
dedim sen beni kucaklayıp kaldırabilcen mi?
selim beni tuvalete falan götürüyo o lazım şimdi bana :)
öylede oldu kimseye yük olmadım çok rahatım :)

Canımm lilacım bebeişini sağlıkla büyüt maşallah ikinizede çok sevindim yaaa biraz da şaşkınlık ve korku kapladı valla beni ....heran hazır olmak lazım demekki....güle güle büyüt oğluşunu:)))

lilacım bi ayaklarını üşütme birde sırtını üşütme yoksa hiç bişeyde olmaz
sırtını üşütürsen sütünü etkiler
genede yorma kendini fazla sıcak sıcak bilmezsin sonra sen çekersin

canlarım beniiim.
bişiy diycem saadetim.
doğumdan sonra herkes gitti hastanedeyim.
narkozun etkisi var hala.
ve inanırmısınız benim karnım seyiriyor.
nasıl atıyor böyle Rüzgarın olduğu yerler.
çok tuhaf bi duyguydu çok
sanki hala orda gibi.
ben alışmışım onla yaşamaya zor geldi aslında boş karın ((

Şeker pembe ve ben derken valla bu gidişle en son Doğuranlardan olacağız sanırım açıkçası ikinciyi bende şekerpembem yada ben diye bekliyordum

ay lilam gözün aydın allah sağlıklı uzun bir ömür versin Rüzgar paşaya ve sana...
hemen ayrıntıları okumak için geeri dönüyorum meraktan çatlayacam yoksa

Gönülüm mümkünse özelime telini yazarmısın bugün sayende az daha doğuruyordum bayanssulusmile

Lilacim, suyun gelmemisse bebegini niye durduramadilar ? imkansizmiydi? bide zaten acilman olmussa niye normal dogurmadilar niye acil sezeryana aldilar?bilmiyorumkismile

lilacigim bir kac gun sonra ruzgarcigin resmini koyarsin dimi cok merak ediyorum ya melegim benim benim kizimda su an karnimda tekme atip duruyo ruzgar geldi ben hala burdayim kiskandi galiba sevgilim baska kiza gidicek diyor galiba :):)

lilacım bencede çok yorma tatlım kendini nede olsa lohusalık bu aman dikkat keyfini çıkar bunlar son şımarıklıklarımız olucak:)))

Lila canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah bizede seninki gibi rahat ve sağlılı doğumlar yapmayı nasip etsin inşallah.
Aaaayy ne diyeceğimi bilemiyorum ya sen yazıyorsun ben kendimi koyuyorum senin yerine...
Çok mutlu oldum inanki
İnşallah yavrunla beraber biran evvel evinizde sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmek için evinize dönersiniz.

gece tuvalete gittim bir eğildim hooop sütlerim akmaya başladı ...
evet kızlar üşütmemem gerek yoksa sütümü etkilermiş.
rezene çayı verdiler hastaneden hem sütümü arttırırmış hem rahatlatırmış.
aklınızda olsun emi ...

Evet Kismetcim az kaldi bizim!!! aslinda bebegim bastan bu tickerden 2 hafta geride gidiyordu ama son ultrasona gore tickere yetismis ve ayni gidiyormusuz.. demek 25 Agustos gibi insallah gelmesi lazim melegim.. ben de korkuyordum bu gruptan tek ben Eylul annesi olamicagim diye.. meger bu gidisle hepimiz agustos anneleri olucaz galiba.. :1shok:

Lilacim, suyun gelmemisse bebegini niye durduramadilar ? imkansizmiydi? bide zaten acilman olmussa niye normal dogurmadilar niye acil sezeryana aldilar?bilmiyorumkismile

herhalde bebek doğum kanalına girmemiş yukardaymış doğru mu Lila?

neyse nihayet hikayeni buldum, az önce dileklerimi ilettim ama herkes sana yazıyor şu anda o mailimi görmemiş olabilirsin canım.
tekrar eşinle ve bebişinle hayırlı uzun bir ömür diliyorum. ama sana yazdığım yazıda ne kadar tırstığımı da yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…