2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lilacim, suyun gelmemisse bebegini niye durduramadilar ? imkansizmiydi? bide zaten acilman olmussa niye normal dogurmadilar niye acil sezeryana aldilar?bilmiyorumkismile

canım 5 cm açılmam vardı suyum gelmedi.
zaten normal yaptırmak için patlatılınca da bebek tam aşşağıya gelmemiş.
bebeğin nabız atışları düşüncede acil sezeryana aldılar yoksa buradanasılda ahkam kesiyodum normal doğuracam diye.

o yüzden hiç bişey belli olmuyo kızlar son ana kadar....

lilacım tüm hazırlıkların tamammıydı? ben çok takıntılıyımıdır aman herşeyim hazır olsun falan diye hoş gerçi çantamı bile yapmadım daha da..umarım gecelik pijama falan bulurumda yaparım bir an önce..

sabacım canım yaa diyorumya nasıl yetişmeye çalışıyorum nolur kusura bakmayın atladıklarım varsa
çok çok sağolun canlarım mutluluğumu paylaştığınız için.
ama anlık bişiy korksakta olup bitiyo işte....

hmmmm demek su geldikten sonra bebek asagi gelmesi lazimmis dm? demek dogmaya pek te niyeti yokmus ha.. peki sancini durduramazmiydi?

lilacım hayırlı olsun bebeğin sağlıklıymış çok sevindim ilk erken doğum riski olan bendim valla benden önce davrandınız ben tedavi ve dinlenmelerdden sonra kendime geldim şükür inş böle devam eder canım bebişimizin fotosunu bekliyoruz merakla

sleepym canım bi tek cantam hazır değildi herşeyi hazırdı ama elim o çantayı hazırlamaya bi gitmedi yaa inan son gün bile gitmedi.
gece sancılanında 3-5 dk hazırlamışım...
e yumurta ağza gelince mecburen :))))

bu arada bende müthiş titizim biliyosunuz hastaneye gideceğiz çanta falan hazır ben masanın üstündeki bardakları makinaya yerleştiriyorum evi topluyorum dağnık diye :)))))
eşim hadi diyor sen ayakkabılarını giy geliyorum diyorum...

ha bu kadarda manyağım işte .)))))

Gönülcüm Faceden yazmıltım ama tekrar tebrik ediyorum, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı uzun ömürler versin inşallah...yazdıklarını okurken çok heyecanlandım...hazırlıklarının hepsi tamammıydı, eksiklerin varmıydı...neler tavsiye ediyorsun bizlere...neler yapalım yada yapmayalım...

saltanatım benim sancımda durdu kiii bebekte sancı vardı son zamanda sadece belime hafif sancı giriyodu o kadar oda pek hissedilmiyodu yani.
ama nstde bebek çok sancılıydı.
zaten 5 cm açılma olduktan sonra bunun geri dönüşü yokmuş.
2-3 olsa olurdu dediler.
ama 5 cm demek doğum demekmiş canım....

Lilacım,canım bir şey soracağım.
Doğum çantası derdimiz varya bizim :=))

En çok neler lazım oldu ???
Bende sezeryan olacağım çünkü...
Pijamamı gecelik mi giydin hangisi daha rahat oldu ????

ya işte benimde böyle takıntılarım var düzen konusunda..Allahtan eşyaları yıkandı,ütülendi odası falan geldi ama çantalar kaldı..bide bizim hastahane istanbulda 40 dk lık bi yol bizi bekliyor..umarım benim rüzgarım aceleci davranmaz:)))

5 cm epidural yapıyorlar normal doğumda

öneri öneri aslında pek öneriye gerek yok canım daha bebek yanımda yok ki ne kullanacağım ne kullanmayacağım bilemiyorum.
ama göğüs pedi muhakkak alın derim.
dün gece uyurken üstüm başım hep süt içinde kalmış.
destekli sütyen kullanın dedi bana hemşire göğüs yukarda olunca süt çok olurmuş ben şu an destekli takıyorum.
göğüs pedi kullanıyorum.

lilacım hikayenide okudum allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, ve biran önce hastanede toparlanıp anneciğinin koynunda yerini alsın rüzgar beyimiz

darısı tüm hamilelere olsun :)

anladiiiimmmm!! ay bir sorumu cevaplayinca ikincisini sorasim gelyo.. bebek sancisi diye ayri bisey mi var? o nasil bisey? yorulduysan cevaplamaya da bilirsin :kedi:

kızlar ben kaçıyorum gönülcüm çok tebrikler tekrar tatlım..daha çok başını şişiricez senin::))) bol bol dinlen tatlım aman yorma kendini..çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…