2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun canım yinede hazırlıklıymşsın 1 günlük çok çıkmaz yani....
bide aniden olunca bahanesi olmaz tabi....bende ani oldu diye sordum zaten yoksa tabi hazırlığımızı yapar gideriz....allahtan 1 günlükmüş dimi:lepi:
ben doğuma giderken çantamı hemşireler açtı bebeğimin hastane çıkışını,battisini aldılar tamam şimdi bakıyorum poposunda bir bez küvozde...
sanırım çıkarken onla verecekler bana.

buda çok enteresan canım.demek bebekte sancılanıyormuş öylemiiiibilmiyorumkismile

vay be...sanki hep hamileydim bundan öncede gibi geliyor...sanki hiç doğurmayacakmışım gibi...hatta bu topikteki herkes için aynı şeyi düşünüyorum:)ama bebişler bize silkinin hatunlar ve kendinize gelin diyorlar:)

gideyim ben kızlar gene yazarım.
birazdan hastaneye gideceğiz süt sağıp bırakacağım Rüzgara.
Mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarıma Allah razı olsun diyorum.
gözümden kaçan cevaplayamadığım ne varsa affedin beni gelicem gene....

iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum.
dualarınızı esirgemeyin bizden Oğluma sağlıkla kavuşayım....
öptüm hepinizi can dostlarım ve oğlumun kankaları :)))

evet madecim işte o an en zor an ! Rabbim korktuğumuz şeylerden korusun bizleri bebeklerimizi...
:)[/B]

aminnn canımmmm amin......
sağlıkla sıhatle inşallahhh..darısı başımıza lilacım bizede dua ettin inşallah dimikaydirigubbakcemile3
belkide o heycanla unutmuşsundur canım unuttuysanda lohusasın nolur dua et bizim içinde....
ben şimdilik çıktım öptüm herkezi...
tekrar tebriklerrrr güzel anneee

şeker pembe hatırlarsan bi kaç hafta önce dur kızım,azcık daha dayan,sık olmayan dişlerini diyordun :):)
şimdi gel diyosun o gelmiyor :)
senin kız inatçı şimdiden :)
bakıyosun 40 haftayı beklermiş :)
Ayyy bende artık hemencik kavuşmak istiyorum ya :)

ozaman ben kriz geçiririm heralde dra gidince sölicem nasıl doorcam nezaman doorcam hadi doortsun artık beni özledim kızımı sen ne alemdesin düzeldimi sorunların

bozocum sende baştan beri benim gibi iltihaptı akıntıydı uğraşıosun cnm dikkat et biz dün gece hastanedeydik alt tarafımda acı kaşınma yanma bişiler var pişik sandım aynayla bi baktım iç dudaklar varya bi tarafı öle bi şişmişki dıştaki dudaklardan bile büyük ve dışarda duruyo ödümüz koptu kaynanamla ewde yalnızız eşimi bekledik nee geldi dooru hataneye oda korktu kıpkırmızı kocaman bişi çıkmış ordan iltihap akıntıdaki apse yapmış şişirmiş dikkat et tatlım nolur noolmaz

ozaman ben kriz geçiririm heralde dra gidince sölicem nasıl doorcam nezaman doorcam hadi doortsun artık beni özledim kızımı sen ne alemdesin düzeldimi sorunların

hiç bişey düzelmedi..sadece o olaylardan bi kaç gün sonra nikah yaptık..iyi savranıyodu beyefendi..hala aileme düşman durumda..ve bu sabah annemin getirdiği tüm eşyaları yorgan yatakları filan hepsini topladı aldı gitti..kargoyla göndericekmiş..hiç bişey demeden aldı götürdü..pislik..nefret ediyorum ondan..artık yüzünü bile görmek istemiyorum..doğumu bekliyorum.bide öğlen hiç bişey olmamaış gibi arıyor napıyosun diyor.hiç dedim kapattım..
yarın kargo gidince annem babam ne halde olucak bilmiyorum..onların gitmesine izin verdiğim için ailemde artık beni silicek yüzüme bakmıycak..
sabah gözlerim şişti ağlamaktan..dua ettim doğumda al canımı Allahım diye..
böyle işte...

tüm hamileleiğim stresli geçti..hep ağlayarak geçti..doğumumunda berbat geçiceğini biliyorum..bugün çok içten dua ettim doğumda ölmek için..

burda anlatıp herkesi sıkıyorum ama ne yapıyım işte..yalnızlık..
şu doğumu yapıyım gidicem bu lanet olası evden..hiç hevesim yok hiç bişeyde artık..dooğuma kadar o pisliğin yüzünü biraz daha görmeye tahammül edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…