2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saadet relax bebişim...böyle durumlarda anneye değil kocaya çemkirilir:)bak mesela ben haftaya kocama çemkiricem şimdiden antreman yapıyorum muhaha

datlum canim merhaba neden boyle bukadar bunaltiyorsun:=((
kesinlikle yaptigi cok buyuk ylanis ama neylersin en azindan dogumuna kadar bekle
eminimki ozaman daha guzel dusune bilecek karar vere bielceksin,inanki bazen insan oglu oyle anlayissiz oyle gaddar oluyorki disi seni ici beni yakar misali:=(
zaten dunyada kimse komcala superim diyemez diyende kendini kandirir buna emin ol kimse senden sikilmiyordur,kesinlikle paylas brua hepimiz bir aile olduk,,uzaktan demesi kolay diye dusunme guzel insan inanki yuregini cok iyi anliyorum,az daha disini sik rabbim seninle olsun,,karnindaki melegini dusun,,sevgilerimle opuyorumnanaktan:
Slm kızlarrr...Birazdan gelicem..Çayımızı içeyim
Bugğn salı..Ben Lil@ yı merak ettim..İnş yazmıştır..gelince bakarım..
Birazdan grşrz
yuse canim merhaba umarim ikinizde iyisinizdir,,
ruuzgar bebe dogdu gozu aydin lila mizin ve topigimizin sekerim duydun mu bilmyiorum amabilmiyorumkismile
canim arkadasim inanki seni iyi anliyorum sinirlisin yalnizsin tabiki ilgi bekliyorsun ama neylersin bazen yasadiklarimiz bize boyle kotu oyun oynuyor,biliyormusun ben anne ile ilgili cok sey demek isterdim ama usten gecmeyi psikolojim icin uygun goruyorum,
canim benim sen guclu mert bir kadinsin tek basina yuvanda duruyorsun ve hamilesin seninle grur duyuyorum ustelik eminim annede anlayis gosterecek cunki hamilesin,,
birazcik daha goz yum olanlara,,ha birde bak bugun korkunu yendin masallahh benim guzel arkadasima,,:1hug:
saadet relax bebişim...böyle durumlarda anneye değil kocaya çemkirilir:)bak mesela ben haftaya kocama çemkiricem şimdiden antreman yapıyorum muhaha

opuyorumnanaktanmade sekeri nasilsiniz
ayy canim ya okudum uzatmisin calisma raporumu vs, bacim azicik evde otur yiyenimi Allah korusun mahkemede doguracan:=))kaydirigubbakcemile3zaten bizim eylul:ecrin_bebek: bebeleri simarik hemen gelmeye hevesliler aman dikat et,,saglicakla,,,,canim arkadasim,,

iyiyim kısmetcim sıcakla mücadele ediyoruz işte...bugün evet çalışabilir raporu aldım sırf bebeğim doğduktan sonra onunla birlikte daha fazla vakit geçirebilmek için...inşallah zamanında ve sağlıkla gelirde...sen nasılsın?bu arada butterfly ı gören oldumu hiç?

bende hayret ediyorum...hiç hayatımda bu kadar kinci bir insan görmedim...inşallah onun yüzünden başıma bişey gelirde,o da bu vicdan azabıyla ömür boyu acı çeker..bunu çok istiyorum gerçekten..

ay nasıl yani ya bak nasıl kızdımklava: sana niye bişey olsun canım boşver seni böyle üzenler bu durumda bunu yaşatanlar bunları çeksin hem sana bişey olursa bebişin nolcak kendine böyle beddualar etme merak etme Allah mazlum olanın haklı olanın hep yanındadır onu yalnız bırakmaz ama bu kadarda vicdansız olunmaz yani en azından şu durumundan dolayı yapmacıkta olsa insan biraz sabreder bu ne ya klava:dün akşamda bir arkadaşımızdada böyle bir durum vardı kızlar nazar değiyo herhalde dikkat edin kendinize kötü bişsey oldu nu bebişlerinizi düşünün....zaman en iyi ilaç

made canim ben iyim tsklr,ama suanda bile sancim var,kasilmalar oluyor,,:=((ama onemsemiyorum olacak varsa olur,
canim ben bugun cok kalabalikti sanirsam butterfly gorur gibi oldum mu
ayy emin deilim,umarim iyidir,

sagolun kizlar kocama cemkirmedim cunku hep ona cemkiriyorum adamin sucu yokki kizkardesimi aradim bana diyoku su an mesgulum cagri atinca ara sorna dusundum bu beni 5 ay once aramis en son ben 2 gunde bir ariyorum ona sayamdim annem aldi onun payini kucuk senden o diyo sinirlenme erkeka rkadasi olsa bin kere arar lafa bak cagri atiyim sen beni ara hep ben ariyorum zaten ya insan zaman ayirir beni arar arayayin red ettim sizi dedim tabi bu sozun bu kadar buyucegini dusunmedi akrdesim anneme cattim arada o kaynadi :)

Lil@ cimm RÜZGAR in hakkatten ruzgar gibi gelmis dunyaya .yazini okurken o anlari kendim yasamis gibi oldum .allahim anali babali hayirli evlat etsin ailenize a.s.

bide tutmus erkek arkadasi ile barismis ogut veriyoeum bi tarafinin kilinda salliyo bneni abla musait degilim cagri aticam 10 dk sorna arasana sanki ben ptt subesiyim burda :)

canım kısmetim benım ya ne güzel moral veriyosun herkese

opuyorumnanaktanysm canim nasilsiniz
ya canim biz bir aileyiz bir birimize elbette destek olacaz,ama sunu bilki sende oylesin
saolsun topikteki dostlarimizda oyle,dost kotu gunde blli olur sozdede diel ben bunu burda gordum sende dahi tum dostlar bana cok psikolojik destekler sundunuz asla unutamam,
suda gercekki hep kadin cekiyor ayrilmak cozumlenmiyor ayrilmamakta ortasida bulunmuyor hepimizin hayatinda puriz ler var Allahim hepimizi korusun amin,,
sekerimm yesil fasulye yaptim bugun aklima sen geldin:=)kaydirigubbakcemile3

saadet vallahi cok tatli bri arkadassin yaa,,
kendine stress etme bacim,ehh neylersin ask bu barisacak iste:=))
sen buygusun o kadarda olsun artik bacim ins sevdigine kavusur mutlu olacaksa eger,,

saadet vallahi cok tatli bri arkadassin yaa,,
kendine stress etme bacim,ehh neylersin ask bu barisacak iste:=))
sen buygusun o kadarda olsun artik bacim ins sevdigine kavusur mutlu olacaksa eger,,

kismet iki gun once agliyodu abla beni aldatti diyodu simdi ismini koluna dovme yapmisl;arda barismis deidmki ne gurursuzsun aldatmis bir kere bu gun koluna ismini yazidrdi bittimi hepsi abla dur ben cagri atiyim sana sorna konusalim diyo bak ama ariyim degil cagri atiyim parasimi yok valla var benden cok parada sorun degil ya dusunmek onemli ama abla arar zaten en son 5 ay once aramisti o aradada annemi aradim ona saydim o arada aslinda babamda nasiplendi kizkardeism adanaya ucusu varmis bu gece hostesya baban uyuyo gece havalimanina birakicak dedi aaaa hadi ya babami oldu allahtan anlamis sorumluluk almayi biraksin tabi ise yarasin dedim annem zaten neye igradigini sasirdi hepsine bir laf sokunca :)

hehe canım bende o gun türlü yaptım ertesi gunde yeşil fasulye opuyorumnanaktan .. canım benım ya sen kendi derdini unutuyosun bize moral verıyosun sen başkasın gercekten alkisalkisalkis

saadet durum boyle ise cok haklisin,,bencede birliktelikte arkadasliklarda yada evlilikte herseye katlanila bilir ama IHANETE ASLA suclu bence cokta iyi demissin abla olarak
onada ask olsun hamilesin hemde ablasin seni nasilda uzuyor,,hemde dovme yapmis hmm neyse challigine basgisla diyecem,gercei cahilde deilde hani bu konuda demek istedim,abla kardes arasina girmem dogru olmaz,sana hak veriyorumm

kismet bu gun dogum sinifina katildim sana anlattim ogrendikelrimi dimi neler gorendim neler valla dogumdan once rahatlama teknikleri- sanci basladiginda neler yapicagim-normal dogum-sezeryan-gaz maskesi epidural cok bilgili oldum valla :)

Lil@ gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Senin Rüzgarın rüzgar gibi gelmiş bakalım bizim Rüzgarımız ne zaman gelecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…