datlum canim merhaba neden boyle bukadar bunaltiyorsun:=((
hiç bişey düzelmedi..sadece o olaylardan bi kaç gün sonra nikah yaptık..iyi savranıyodu beyefendi..hala aileme düşman durumda..ve bu sabah annemin getirdiği tüm eşyaları yorgan yatakları filan hepsini topladı aldı gitti..kargoyla göndericekmiş..hiç bişey demeden aldı götürdü..pislik..nefret ediyorum ondan..artık yüzünü bile görmek istemiyorum..doğumu bekliyorum.bide öğlen hiç bişey olmamaış gibi arıyor napıyosun diyor.hiç dedim kapattım..
yarın kargo gidince annem babam ne halde olucak bilmiyorum..onların gitmesine izin verdiğim için ailemde artık beni silicek yüzüme bakmıycak..
sabah gözlerim şişti ağlamaktan..dua ettim doğumda al canımı Allahım diye..
böyle işte...
Slm kızlarrr...Birazdan gelicem..Çayımızı içeyim
Bugğn salı..Ben Lil@ yı merak ettim..İnş yazmıştır..gelince bakarım..
Birazdan grşrz
canim arkadasim inanki seni iyi anliyorum sinirlisin yalnizsin tabiki ilgi bekliyorsun ama neylersin bazen yasadiklarimiz bize boyle kotu oyun oynuyor,biliyormusun ben anne ile ilgili cok sey demek isterdim ama usten gecmeyi psikolojim icin uygun goruyorum,bu aksam yine sebebsiz cok asabiyim annemi aradim bi cok saydim bens izi ariyorum siz beni arada ariyosunuz sorumsuzlar dedim kadin neye ugradigini sasirdi aramayin bir daha beni hepinizi red ediyorum dedim kapadim telefonu caticak yer ariyorum nefesim daraliyo ortada sinrilenicek bir sey yok ama hakim olamiyorum kendime hep aklima kotu seyelr geliyo cok sinirleniyorum
saadet relax bebişim...böyle durumlarda anneye değil kocaya çemkirilir:)bak mesela ben haftaya kocama çemkiricem şimdiden antreman yapıyorum muhaha
bende hayret ediyorum...hiç hayatımda bu kadar kinci bir insan görmedim...inşallah onun yüzünden başıma bişey gelirde,o da bu vicdan azabıyla ömür boyu acı çeker..bunu çok istiyorum gerçekten..
canım kısmetim benım ya ne güzel moral veriyosun herkese
saadet vallahi cok tatli bri arkadassin yaa,,
kendine stress etme bacim,ehh neylersin ask bu barisacak iste:=))
sen buygusun o kadarda olsun artik bacim ins sevdigine kavusur mutlu olacaksa eger,,
yaren38 merhaba canim nasilsiniz
uzun zaman hic denk gelemedik simdik gordum ins iyisinzdir,
opuyorumnanaktanysm canim nasilsiniz
ya canim biz bir aileyiz bir birimize elbette destek olacaz,ama sunu bilki sende oylesin
saolsun topikteki dostlarimizda oyle,dost kotu gunde blli olur sozdede diel ben bunu burda gordum sende dahi tum dostlar bana cok psikolojik destekler sundunuz asla unutamam,
suda gercekki hep kadin cekiyor ayrilmak cozumlenmiyor ayrilmamakta ortasida bulunmuyor hepimizin hayatinda puriz ler var Allahim hepimizi korusun amin,,
sekerimm yesil fasulye yaptim bugun aklima sen geldin:=)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?