ay nasıl yani ya bak nasıl kızdımklava: sana niye bişey olsun canım boşver seni böyle üzenler bu durumda bunu yaşatanlar bunları çeksin hem sana bişey olursa bebişin nolcak kendine böyle beddualar etme merak etme Allah mazlum olanın haklı olanın hep yanındadır onu yalnız bırakmaz ama bu kadarda vicdansız olunmaz yani en azından şu durumundan dolayı yapmacıkta olsa insan biraz sabreder bu ne ya klava:dün akşamda bir arkadaşımızdada böyle bir durum vardı kızlar nazar değiyo herhalde dikkat edin kendinize kötü bişsey oldu nu bebişlerinizi düşünün....zaman en iyi ilaç
saadet durum boyle ise cok haklisin,,bencede birliktelikte arkadasliklarda yada evlilikte herseye katlanila bilir ama IHANETE ASLA suclu bence cokta iyi demissin abla olarak
onada ask olsun hamilesin hemde ablasin seni nasilda uzuyor,,hemde dovme yapmis hmm neyse challigine basgisla diyecem,gercei cahilde deilde hani bu konuda demek istedim,abla kardes arasina girmem dogru olmaz,sana hak veriyorumm
kismet bu gun dogum sinifina katildim sana anlattim ogrendikelrimi dimi neler gorendim neler valla dogumdan once rahatlama teknikleri- sanci basladiginda neler yapicagim-normal dogum-sezeryan-gaz maskesi epidural cok bilgili oldum valla :)
ay hic deme guzel insan inanki bende halen soklardayim:=))Allahim ikisnede saglik evrsin,İyiyim canım çok sağol, sen nasılsın?Hayretle lilayı okuyorum. Çok şaşırdım.
hehe canım bende o gun türlü yaptım ertesi gunde yeşil fasulye opuyorumnanaktan .. canım benım ya sen kendi derdini unutuyosun bize moral verıyosun sen başkasın gercekten alkisalkisalkis
cocuk gitmis kizkardesimin ismini koluna dovme yaptirmis tamam hepsi bitti unutuldu yine aglar yakinda tekmeyi nasil vurucan kafasina :)
ooo çoğalmışız hanımlar yarın dr gidecem tam doğum kesinleşticeğiz birde kızlar dün şekerim gene tavan yapmış başım öok dönüyordu bir ölçtüm 223 çıktı soğuk bir ter boşandı benden inanamazsınız 1 saat yürüdüm anca düşürdüm şekerimi allah yardımcımız olsun bakim dr yarın ne diyecek
tatlım ben kaçırmışım bizede anlatsana hem rahatlarsın dogum yapıcağımız anı gözümüzde canladırırız.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ysm_ysm canim
kim uzdu seni enistemiz mi? oyle ise sakin yuz verme,,,yuz verdikmi hemen simariyorlar nasil olsa bunlar hemen barisir diyorlar sakin,!!!eskiden ben oyle hemen yelken indiryordum,,simdik asla,
kendinide sakin uzme,,onun sana ihtiyaci var bunuda boyle bilsin esnitemiz,,
sağol canım şimdide başım dönüyor şeker aletimi annemlerde unutmuşm ölçemiyorum bir sabah olsaydı bakalım dr ne karar verecek erkenmi alır ne yapar bilmiyorum yediklerimede dikkat ediyorum aslında ama neden oluyor bilmiyorumcanım geçmiş olsun dikkaet et az kaldı neden öyle cıktı ki bilmiyorumkismile
sağol canım ben sabah erken gidecemopuyorumnanaktanmihri sekerim hosgeldin,,
ayy gecmisler olsun hemsommmm
yarin benimde randevum 16uhr bura saatiyle:=))30dk ctg (nst) sonra altan muayene sonr usten derken 1saatimi alir dr, benim off offf biktim ya:=((bakalim benimkine ne diyecek,,
guzel haberlerini bekliyoruz,,,,
bozo sekerim hosgeldin,
yarin benidem randevum var 16,da:=))
mihri de gidiyormus yarin dr,:=)) benide uyku tutmaz bakalim ne diyecek dr,
guzel haberlerle insallah,,
anlatirim tabi saat 10dan 2 ye kadar egitim gordum bu gun :):)
HAMILEYKEN RAHATLAMA YONTEMELRI : ilik gobegi kapaticak kadar kuvet su ve lavanta dedi hemsire sicak degil lilik bu bel agrisini ve sirt agrisini rahatlatip bebegi ve anneyi sakinlestiriyormus :)
YURUYUS : her gun 15 dakika hizli adimalrla yurumemiz gerekiyormus dogumu daha kolay yapabilmemiz icin..
ayrica bir alet gosterdi 30 euro kafana veya beline yapiskanlari var snyal veriyormus bel agrisi ve sirt agrisini geciriyormus :)
ilk olarak suyumuz geliyormus beyaz saf bir su eger gri bir sivi gelirse acilen doktora gitmemiz gerekiyormus su geldikten sonra 24 saat icinde sancimiz basliyormus sanci ilk olarak 10 dakikada 1 dakika daha sonra 8-6-4 diye yogunlasmaya absliyor hemsire 6 dakikaya dustugunde hastanemize geliyorsunuz daha once gelmeniz gereksiz dedi sanci baslar baslamaz bir sandayleye bir ayagimiz ielrde dayaniyoruz sanci girdikce derin ve skain nefes aliyoruz bu arada esimiz belimize avucunun icviyle masaj yapiyo keisnlikle hizli nefes alip vermiyoruz bu aciyi cogaltiyormus :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?