2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy şu 3-4 haftayıda bi hayırlısıyla atlatsaydık
ezan okunuyor
Allah ım bütün bebekler zamanında sağ salim gelsin
yarın gidicez dr bakalım ne yapıcak
geçmedi hala akıntı deli oluyorum yine krem yada fitil vericek

canım dikkat et benim çok kötü oldu dün sabaha kadar buzlan tampon yaptım indi ilaç indiricek dedi ztn dr gerçektende hemn indirdi ama acısınıda ben bilirim

iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir annemlere gitmiştim 1 hafta orada kalacaktım ama kız kardeşim felaket gribe yakalanmış banada bulaşmasın diye 1 gün kaldım döndüm allah göstermesim bulaşsa ne yaparım doğum öncesibilmiyorumkismile

Slm kızlarrr...Birazdan gelicem..Çayımızı içeyim
Bugğn salı..Ben Lil@ yı merak ettim..İnş yazmıştır..gelince bakarım..
Birazdan grşrz

iyi aksamalr yusecigim :)
lala gayet iyi biliyosun dogum yapti tel.konustum sesi cok iyi geliyo ruzgarimizda iyi masallah sen neler yaptin ?
buarada kizkardeism bu gece adanaya ucuyormus :)

lilacım şimdi okudum allahanalı babalı büyütsün çok sevindim iyi olmana rabbim bir an önce bebeğine kavuşmanı nasip etsin çok duygulandım yazdıklarını okuyunca darısı bizim başımıza hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah a.s.

doğum çantası için birönerimvar kızlar.çıtçılı buzdolabı poşetleri var ya ben çoğu şeyi onlara koydum.yani iç çamaşırlarım,göğüs pedleri,tokalarım,emzirme sütyenim vb.bunları ayrı ayrı poşete koydumçok düzenli oldu.bebişin bezlerini filan da aynışekil koydum çantaya.kullanılmayanlar teiz kalacak en azında.
bir de hastane çıkışlarını pembe tül ve kurdeleyle minik bohça yaptım.

bu aksam yine sebebsiz cok asabiyim annemi aradim bi cok saydim bens izi ariyorum siz beni arada ariyosunuz sorumsuzlar dedim kadin neye ugradigini sasirdi aramayin bir daha beni hepinizi red ediyorum dedim kapadim telefonu caticak yer ariyorum nefesim daraliyo ortada sinrilenicek bir sey yok ama hakim olamiyorum kendime hep aklima kotu seyelr geliyo cok sinirleniyorum

canım benim üzme kendini eşinle çık dolaş biraz ... durduk yere sorun cıkartıyoruz az kaldı biraz daha sabredelim :teselli: şimdi annene öyle konuştuğun için üzülüyorsun değil mi?

canım benim üzme kendini eşinle çık dolaş biraz ... durduk yere sorun cıkartıyoruz az kaldı biraz daha sabredelim :teselli: şimdi annene öyle konuştuğun için üzülüyorsun değil mi?

yok uzulmuyorum yeni konustum zaten ilk kizkardesimi aradim konusuyorum abla yoldayim cagri atiyim ara dedi ona sinrlendim safimya hep ben aricam lafa bak erkek arkadasi olsa kosar o arada annemi aradim saydim saydim kadina merhaba dememle baslamam bir oldu hep ben ariyorum sizi nedense dedim siz arada akliniza gelirse aramayin acmicam teleofnalriniz dedim annelik duygusunu anla sen beni ara hep sorumsuz seyd edim kapadim kadinin sucu yok biliyorum ama sebebsiz cok sinirlyiim ciksa iyi olucak cidden eism yemek hazirliyo adam bakti bombayim birseymi oldu diyo olan bitende yok yemek yiyesimde yok su ayalrda gecsede rahatlasam zavalli kocamda korktu yemek hazirliyo giki cikmiyo :) gerci ona catasim yok anneme cattim rahatladim ..

ben anneme kızınca sonra cok üzülüyorum içim gidiyo canım ondan dedim ... kardeşine sinirlenmişsin aslında anneden cıkmış acısı anneler alınmaz boşver bizim şuanki halimizi onlar çekmiycekse kim çekicek ne güzel canım eşin sana cok iyi destek oluyor yemek hazırlıyor diyosun maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…