bozocum sende baştan beri benim gibi iltihaptı akıntıydı uğraşıosun cnm dikkat et biz dün gece hastanedeydik alt tarafımda acı kaşınma yanma bişiler var pişik sandım aynayla bi baktım iç dudaklar varya bi tarafı öle bi şişmişki dıştaki dudaklardan bile büyük ve dışarda duruyo ödümüz koptu kaynanamla ewde yalnızız eşimi bekledik nee geldi dooru hataneye oda korktu kıpkırmızı kocaman bişi çıkmış ordan iltihap akıntıdaki apse yapmış şişirmiş dikkat et tatlım nolur noolmaz
canım dikkat et benim çok kötü oldu dün sabaha kadar buzlan tampon yaptım indi ilaç indiricek dedi ztn dr gerçektende hemn indirdi ama acısınıda ben bilirim
benim kız son yuvarlağa girmiş imzamızda yşasınnn
bu aksam yine sebebsiz cok asabiyim annemi aradim bi cok saydim bens izi ariyorum siz beni arada ariyosunuz sorumsuzlar dedim kadin neye ugradigini sasirdi aramayin bir daha beni hepinizi red ediyorum dedim kapadim telefonu caticak yer ariyorum nefesim daraliyo ortada sinrilenicek bir sey yok ama hakim olamiyorum kendime hep aklima kotu seyelr geliyo cok sinirleniyorum
canım benim üzme kendini eşinle çık dolaş biraz ... durduk yere sorun cıkartıyoruz az kaldı biraz daha sabredelim :teselli: şimdi annene öyle konuştuğun için üzülüyorsun değil mi?
canlarım ben geldiiiim...
mutluluğumu benimle paylaşan tüm dostlarıma yürekten teşekkürler ...
sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki...
su kaburga batmamda deli ediyo beni elidme bicak olsada yarsam ben cikarsam su bebegi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?