48 cm oluyor canım maşallah
kızlar bebek boyu fl denmi bakılıyorduuuu...
bizim fl 68.91
boyumuz kaç oluyorr
kızlar bebek boyu fl denmi bakılıyorduuuu...
bizim fl 68.91
boyumuz kaç oluyorr
sağol canım...maşşallah:ecrin_bebek:48 cm oluyor canım maşallah
evt seker....gecen hafta ben buna yakin demistim hatirliyormusun mopsy 49 demistim :)
fl de yazan sayıyı 7 ile çarpıyorsun
ama 68.değildğr o iyi bak 6.8 olmasın
benimkide aynı)))hehehhehe)
neden kanala girdiki bunlar anlmadım..biz alcaz onları:))ben hiç hareket etmiyorum durmadan yatıyorum kanalda ilerlemesin diyekaydirigubbakcemile3
bozocum sanırım biz aynı gün ve aynı şekilde doğurcaz..sanırım bebeklerin kilosuda aynı olacak...inşallah sağlıkla olur
siz yaniyorsunuz ben donuyorum yaz geleli ayaklarim usuyo her gun her gun yagmur annem diyoki ne guzel iste deidmki hic guzel degil herseyin ortasi guzel insan yaz deyincede soyle havuz keyfi ariyo sicak kemigine islesin istiyo ama yok burdaki insanalr yakin sicak yerlere tatile gidiyo akin akin hamileik bir yerede kipirdiyamadim eisme diyorumki ne zaman denize gidicez agustos eylul arasi insallah diyo tabi insallah bellide degil havalara guven olmaz diyo :):)
setup aramiza hosgeldin bu arada canim :)
ay saadetcim benimde canım havuz başı dondurma istedi...:)))
negüzel olurduuu vallaaa...:icecream::icecream:
kaydirigubbakcemile3
sağlıklı gelsinler
ama sana çok erken tarih vermiş 20 ağustos erken bana 31 ağustos dedi
evet sıcağın da soğuğun da aşırısı kötü ama biz türkiyede nefes dahi alamıyoruz onu da söyleyeyim. çok çok berbat havalar. yeriniz de olmak isterdim soğuk konusunda:)
:dance:evet mopshy ya uzanicaksin ama tabi cokta asiri sicak olmicak dondurma hemen erir :):)
canım tam tarih belli değil ..konuşma anında 20-30 arası dedi...ama en son gişttiğimizde 30 ağustos 1 eylül bakarız dedi..
ama riskli bişi olursa riske atmayız 1 hafta önce alırız dedi....bebeğin gelişimine ve durumuna bağlı ozaman karar vericez buna dedi canım
evet ya turkiyede feci orayida istemem esimin ablasi portekize gitmisti orasida turkiye gibiymis 40 derece annesi babasi turkiyeye geldi kusadasi kadin cok sicakti diyo burda dusunuyorum en yakin en ucuz ulke ispanya ayni oara birimi hemde burdan ucuz ulke en iyisi orasi hamile olmasam oraya giderdim 15 gun ama hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?