2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3
sağlıklı gelsinler
ama sana çok erken tarih vermiş 20 ağustos erken bana 31 ağustos dedi

ay saadetcim benimde canım havuz başı dondurma istedi...:)))
negüzel olurduuu vallaaa...:icecream::icecream:

evet sıcağın da soğuğun da aşırısı kötü ama biz türkiyede nefes dahi alamıyoruz onu da söyleyeyim. çok çok berbat havalar. yeriniz de olmak isterdim soğuk konusunda:)

kedileri ne kadar taniyorsunuz testine girdim 20 sorudan sadece 11 bildim yuh bana ama sorualr cidden cok ama cok zordu yani dunyada en cok yavrulayan kedi kac yavru yapmistir -dunyanin en katil kedisi kac hayvan oldurmustur direkt cok ciddi sorualr yine iyi koptu 11 tane bilmisim :)

kaydirigubbakcemile3
sağlıklı gelsinler
ama sana çok erken tarih vermiş 20 ağustos erken bana 31 ağustos dedi

canım tam tarih belli değil ..konuşma anında 20-30 arası dedi...ama en son gişttiğimizde 30 ağustos 1 eylül bakarız dedi..
ama riskli bişi olursa riske atmayız 1 hafta önce alırız dedi....bebeğin gelişimine ve durumuna bağlı ozaman karar vericez buna dedi canım

evet sıcağın da soğuğun da aşırısı kötü ama biz türkiyede nefes dahi alamıyoruz onu da söyleyeyim. çok çok berbat havalar. yeriniz de olmak isterdim soğuk konusunda:)

evet ya turkiyede feci orayida istemem esimin ablasi portekize gitmisti orasida turkiye gibiymis 40 derece annesi babasi turkiyeye geldi kusadasi kadin cok sicakti diyo burda dusunuyorum en yakin en ucuz ulke ispanya ayni oara birimi hemde burdan ucuz ulke en iyisi orasi hamile olmasam oraya giderdim 15 gun ama hamileyim :)

Sanırım benim ki de aynı tarihlerde olur Allahım ne heyecan offffff...

Şimdi dur aman biyere kıpırdama az kaldı sabret. bebişin doğduktan sonra istediğin yere rahat rahat gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…