- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ya ama bebek bezlerinin içinde çok var sen paketle mi aldın fazlaya ne gerek var..gerçi bebek büyüynce lazım olur..kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar, beni sağlık ocağından aradılar, nasılsın falan diyer. Hemşire diyo normal doğum yap çok rahat edersin sonrasında. Dedim ben de doktor "bebek iri gidiyo kendini hazırla her 2 doğum şekline de" diye. 200-300 Gram fazla gösterir ultrason dedi hemşire. Sen ona bakma normal doğur dedi.
kızlar günaydın... magnezyum için benim gittiğim Dr 35. haftadan sonra içme bi faydası olmaz demişti sizede söyledimi öle bişi.. ?
Mentos Ben magnezyum kullanıyorum ama erken doğumu önler diye bişey yok kasılmalar ve ve krampları azaltıyor
ya ben doktora dedim ki çatı muanesi ne zaman olucam? ordan baksakta doğum şekli son ana kadar belli olmuyor dedi genellikle genç doktorlar çatı muanesi yapar ve internette hep yazar dedi şimdi 2 hafta sonraya kontrole çağırdı beni 1 hafta ilerdesin dediğine görede 37 haftalık olucam o zaman nst bağlıycaz dedi geç kalmış olmuyomuyum nst için zaten 2 hafta sonra her an dogumumda olabılırmiş ve hiç alttan bakılmadı hamılelık boyunca
Hande sen vitamin amaçlımı içiyosun magnezyumu?
ben içmedimmi çok fena oluyorum :gitme: yürüyemiyorum bile..yani bebiş için değil kendim için içiyorum
Dra 3 kutu yazdırdım bu hafta
Doğuma giderken 1 litrelik suya yapim götürim kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:...onu içersem doğum sancımda olmaz heralde
hosbuldukkHoşgeldin kelebek:)
benim karnımı her görende erkek diyor benimkide kız.kızlar doktora gidiyorum cinsiyetini kız ddiyor iki farklı doktorda kız diyor ama karnımı gören erkeğe benziyor diyor fazla kilo almadım normaldede zayıf olduğum için karnım çıktı sadece top gibi kafam çok karıştı sizdede aynı durumu yaşayan varmı?yaa kız oğlan farketmez sağlıklı olsun önemli olan o ama bütün hazırlıkları kıza göre yaptım odasına kadar neyaparım sonra sizce doktorlar yanılıyor olabilirmi?
saadetcim evde olmadıgım zamanlar nete giremiyorum. artık oturmak bile yoruyor. cok tembellestim. tek yürüdüğüm yer alısveriş merkezleri dün kardesim soka girdi hem yorgunum diyorsun hemde nasıl dolasıyorsun hayret diyor. bundan sonra spor için alısveriş merekezine gidecemben seni soruyorum butterflyim ya cok merak ettim nerdeysin kac gundur ?
banada herkes normal dogum yap diyor. 2 günde toparlanırsın göbeginde kalmaz diyorlar. esim 4 kilo dogmuş ve normal dogum kadını görmelisiniz ufak tefek biseySlm kızlar, beni sağlık ocağından aradılar, nasılsın falan diyer. Hemşire diyo normal doğum yap çok rahat edersin sonrasında. Dedim ben de doktor "bebek iri gidiyo kendini hazırla her 2 doğum şekline de" diye. 200-300 Gram fazla gösterir ultrason dedi hemşire. Sen ona bakma normal doğur dedi.
48 cm oluyor canım maşallah
hosbuldukk
benim karnımı her görende erkek diyor benimkide kız.
saadetcim evde olmadıgım zamanlar nete giremiyorum. artık oturmak bile yoruyor. cok tembellestim. tek yürüdüğüm yer alısveriş merkezleri dün kardesim soka girdi hem yorgunum diyorsun hemde nasıl dolasıyorsun hayret diyor. bundan sonra spor için alısveriş merekezine gidecem
banada herkes normal dogum yap diyor. 2 günde toparlanırsın göbeginde kalmaz diyorlar. esim 4 kilo dogmuş ve normal dogum kadını görmelisiniz ufak tefek bisey
ben dün dr.a cinselliği sordum.kesinlikle 28.haftadan sonra yasak dedi.normal doğum istiyorum doğumu kolaylaştırdığını duydum dedim.kolaylaştırırır hemen doğurursun dedi başladı gülmeye:roflol::roflol::roflol:
ben dün dr.a cinselliği sordum.kesinlikle 28.haftadan sonra yasak dedi.normal doğum istiyorum doğumu kolaylaştırdığını duydum dedim.kolaylaştırırır hemen doğurursun dedi başladı gülmeye:roflol::roflol::roflol:
kızlar benim akıntım çok fazlalaştı kasıklarımdada ağrı oluyo sizdede oluyo mu??doğumda da yanımda kimse olamayacak sonradan gelmeyi düşünüyor bizimkiler.çok korkuyorum tek başıma becerebilir miyim acaba???
kızlar benim akıntım çok fazlalaştı kasıklarımdada ağrı oluyo sizdede oluyo mu??doğumda da yanımda kimse olamayacak sonradan gelmeyi düşünüyor bizimkiler.çok korkuyorum tek başıma becerebilir miyim acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?