2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ama bebek bezlerinin içinde çok var sen paketle mi aldın fazlaya ne gerek var..gerçi bebek büyüynce lazım olur..kaydirigubbakcemile3

Benim aldığımda 24 tane var canım... Sonrası için kullanırmıyım bebeğime bilemem ama belkide yine doğum apacak birine veririm sırnaşık şey

Slm kızlar, beni sağlık ocağından aradılar, nasılsın falan diyer. Hemşire diyo normal doğum yap çok rahat edersin sonrasında. Dedim ben de doktor "bebek iri gidiyo kendini hazırla her 2 doğum şekline de" diye. 200-300 Gram fazla gösterir ultrason dedi hemşire. Sen ona bakma normal doğur dedi.

canim bebek kac kg su an 4 kg ustunu normal yapamiyorsund edi burdakiler yani altindaysa dun iki yontemide dineldim normal en temzii onceden cekyiorsun ama sezeryandada sornadan cekiyosun cok farki yok birde yara izini gordum sen bilirsin tabiki ama her seyide degerlendir ayrica normal ahirda dogurmican ilaci var epidurali var agri kesici bir cok seyiv ar eski kadinalr normal ilacsiz doguruyorlarmis :)

kızlar günaydın... magnezyum için benim gittiğim Dr 35. haftadan sonra içme bi faydası olmaz demişti sizede söyledimi öle bişi.. ?

Mentos Ben magnezyum kullanıyorum ama erken doğumu önler diye bişey yok kasılmalar ve ve krampları azaltıyor

Hande sen vitamin amaçlımı içiyosun magnezyumu?
ben içmedimmi çok fena oluyorum :gitme: yürüyemiyorum bile..yani bebiş için değil kendim için içiyorum
Dra 3 kutu yazdırdım bu hafta

Doğuma giderken 1 litrelik suya yapim götürim kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:...onu içersem doğum sancımda olmaz heralde

canım benim gittiğm Dr da beni 2 hafta sonraya çağırdı 34 haftalıktım 36 da gel çatı muayeni yapıcaz ve nst ye gireceksin dedi 34. haftamda sadece ultrasonla baktı benim kasılmalarım oluyor bu aralar sürekli o yüzden yarın gitmeyi düşünüyorum geç oluyo tabi ama niye öyle diyolar kafamçokkarıştı

ben daha hic magnezyum kullanmadim su ana kadar 2 sefer kramp girdi bacagima ama 10 gunde bir falan oldu ins bir daha olmaz ..gecmis olsun canim..

Hoşgeldin kelebek:)
hosbuldukk

benim karnımı her görende erkek diyor benimkide kız.

ben seni soruyorum butterflyim ya cok merak ettim nerdeysin kac gundur ?
saadetcim evde olmadıgım zamanlar nete giremiyorum. artık oturmak bile yoruyor. cok tembellestim. tek yürüdüğüm yer alısveriş merkezleri dün kardesim soka girdi hem yorgunum diyorsun hemde nasıl dolasıyorsun hayret diyor. bundan sonra spor için alısveriş merekezine gidecem

banada herkes normal dogum yap diyor. 2 günde toparlanırsın göbeginde kalmaz diyorlar. esim 4 kilo dogmuş ve normal dogum kadını görmelisiniz ufak tefek bisey

YUSE magnezyumu 1 kutu kullandım sadece ara ara kramplarım olduğumda aldım şimdi başka bi doktora gidiyorum 35.haftadan sonra fayda etmez dedi anlamadım bende

butterfly bende ayniyim tek yurudugum yer alisveris merkezleri mother care birde gerci baskada burda yurunecek yer yok orman dag tepe hep ayni benimde tembelligim uzerimde :)gecmis olsun canim soyle hareket et insan uyustukca uyusuyo valla ..

lila dogurdu mu kızlar
saadetcimden ögrendim simdi
kacırmısım konuyu girmeyince
cok sasırdımmm
heycan bastıııııı

nasılmıs? bebegi kac gr dogmus

ben dün dr.a cinselliği sordum.kesinlikle 28.haftadan sonra yasak dedi.normal doğum istiyorum doğumu kolaylaştırdığını duydum dedim.kolaylaştırırır hemen doğurursun dedi başladı gülmeye:roflol::roflol::roflol:

selam kızlar,,,

kaç gündür nete giremiyordum şöyle bir geçmişi okudum şok oldum bende ilk okuduğumda Lilacım Allah analı babalı büyütsün canım. Benimde dün alçım alındı özgürüm artık ama hala ayağımda ağrı var tabi . Bide ayağımı açtırdım arkasından koşa koşa denize gittim bi yarım saat yüzdüm sonrada denizin keyfini çıkardım bugünde çok sıcak evdeyim. herkesi öpüyorum

butterfly lila cok iyi dun tel.konustums esi masallah her zamanki gibi civil civil hic lohusa gibi degil masallah bebek doktor 2200gr dedi ama 1900 dogdu hepsi cok iyi ruzgar erken geldi birazcik o kadar ama allaha sukur saglikli hepsi darisi bizlerin basina ozeldende yazdim sana :)

kızlar benim akıntım çok fazlalaştı kasıklarımdada ağrı oluyo sizdede oluyo mu??doğumda da yanımda kimse olamayacak sonradan gelmeyi düşünüyor bizimkiler.çok korkuyorum tek başıma becerebilir miyim acaba???

dun hemsireler cinsel iliski icin onermiyoruz cunku babanin sivisi bu aylarda bebegi rahatsiz ediyo bebekelr hoslanmiyo bu sividan dedi tum salon kikirdadi :):)

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni bana 34. haftada cinsel ilişki yasak artık dedi eşime bakarak :)) :teytey:

gecmis olsun canim esin yanindami benimde kimse yok bir esim var esimin ailesi burda ama insanin kendi ailesi gibi olmuyor tabiki zaten aramam sogurmadan gece dogursam sabah haber veririm eism yeter bana sende salma kendini sonucta yaninda kim olursa olsun o odada tek olucan yada esin atlaticaz hepsini yaparsin ins :)

canımmmmmm seninle aynı durımdayız ((((((((((
benimde yanımda kimse yok kendi ailem Antalya da eşimin ailesi de Ankara da tek başıma gidicem sanırım ben doğuma pooooooooofffffffffffff:a015::a015::a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…