2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doktora gidiyorum cinsiyetini kız ddiyor iki farklı doktorda kız diyor ama karnımı gören erkeğe benziyor diyor fazla kilo almadım normaldede zayıf olduğum için karnım çıktı sadece top gibi kafam çok karıştı sizdede aynı durumu yaşayan varmı?yaa kız oğlan farketmez sağlıklı olsun önemli olan o ama bütün hazırlıkları kıza göre yaptım odasına kadar neyaparım sonra sizce doktorlar yanılıyor olabilirmi?

Güzel anneler.. öğle tatilinden döndük.. Hazır çıkmışken miigrosa uğradık oğluma unibaby yebnidoğan ıslak pamuğunu aldım... 3lü paketi 9,90 uygun geldi banma netten baktım 11-13 civarıydı....
Haberiniz olsun

Önemli olan dr.unun içerde yatan bebeğini görerek cinsiyetini söylemesi. Başkalarının sözleri önemli değil bence. Dr.una güven derim ben.

evt canım kaydirigubbakcemile3
bide bebekler doğmuş olacakö öyle nefes problemimiz olmayacak falan..doğumda düşünmücez

mopshy lila dogurdu zuleyha dogurdu sirayla gidiyoruz dunde bana cesaret asisi yaptilar korkmayalaim ya herhalde bizde oyle boyle doguracagiz hayirlisi ile insallahhhhhh:):)sonra birde kilolari veririz havuzlara gideriz :)

dr.lar kız diyorsa kızdır.karnının şekline bakıp yorum yapanları umursama cnm.saçmalık.

kizlar ingilterede bir kadin gazetede okudum bebek kiz demsi dotkor kaidnda cokz engin bebek odasi yapmis milyon dolara bebek dogmus erkek kadin simdi doktora dava acmis develt red etmis davayi tipta yanliskliklar olabilir bebege bu kadar para harcamasaydin demis nazikce :):) ama odayi falan gosteriyo gazete muhtesem hersey pembe ama :)

mopshy lila dogurdu zuleyha dogurdu sirayla gidiyoruz dunde bana cesaret asisi yaptilar korkmayalaim ya herhalde bizde oyle boyle doguracagiz hayirlisi ile insallahhhhhh:):)sonra birde kilolari veririz havuzlara gideriz :)

saadet nasıl cesaret aşısı? nasıl bişey o?

saadet nasıl cesaret aşısı? nasıl bişey o?

haha yok oyle bir asi dun dogum sinifi vardi iki yasli hemsire elelrinde tum kullanilan malzemeler geldiler hepsini tek tek ince detaylara kadar anlattilar dogum naisl baslar hamileikte msaajalr egzersizler rahatlama yontemi dogumda kullanilan aletler hepsini gosterdiler ama bana cok iyi geldi sorularimida tek tek sordum epiduralden falan ben cok korkuyordum aman birsey degilmis dedim :) brave heart oldum unutmazsam gayet normal catir catir dogururum gerci burda gerekmedikce sezeryan yasa disi mecbur dogurucam :)

Ay bende orda birkaç hafta önceden cesaret aşısı mı yapıyorlar allah allaaaaaah ilginç diye düşünüyordum:):):)
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişini doğurursun hem de hiç zorluk çekmeden. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

yok sadece basina gelicekelri biliyosun asisi yok aslidna guzel fikir ya keske boyle bir asi olsa pantentide bende olsa cokz engin olurum ya

Kısmet benim magnezyumu unutmam imkansızzzzz senağlama
Ben içmedimmi kramp giriyo göbeğime :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…