2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim yaaa,çok uğtaştırdı seni bu mesele ama inşallah doğumdan sonra kurtulursun.

inşllah korunmayı bıraktığımda bidaha olmuştum ozaman fitil ve soğan suyu içmiştim geçmişti
soğan sütü artırıyormuş belki doğumdan sonra yaparım kurtulurum şu iltihaptan

Kızlar nişan gelmesi nasıl bişey bilen var mı? ya biz farketmezsek idrar yaparken o nişan atılır da biz farketmezsek.... olur mu öyle birşey acaba

saol canım 3-3500 kilo doğar dedi dr
sonda takılcak mı dedim yok hayır dedi çok sevindim kaydirigubbakcemile3
senin ki kaç kiloydu
2 hafta önce 2075 di benim

bizimkide 2364 canım...34+3 teki ölçüm...
buarada 15 gün önce 1900 dük biz...

gunaydin kizlar bende yeni uyandim hava yine kotu ya tum gece yagmur yagdi soyle tatile gitmek istiyorum sicak havuz basi dondurma yemek istiyorum ama nerdeee
hava soguk oluncada daha cok tuvalete gidiyorum dakka basi tuvalet seansim suruyo gicik oluyorum ya :)

kizlar sabahtan beri uyku sersemligini atamiyorum.. bi taraftan bizim yaramaz da durmadan tekmeliyor, bi garip hissedyom yaa. kave icsem gecer mi acaba..

bizimkide 2364 canım...34+3 teki ölçüm...
buarada 15 gün önce 1900 dük biz...

mopshy masallah..
iki hafta once benimkide 2 kg demisti doktor kac oldu acaba ben gerci korkuyorum lilayada 2300 dediler 1900 oldu ne kadar saglikli bu soyledikelri kilo cok emin degilim
ins dogrudur ..

saol canım 3-3500 kilo doğar dedi dr
sonda takılcak mı dedim yok hayır dedi çok sevindim kaydirigubbakcemile3
senin ki kaç kiloydu
2 hafta önce 2075 di benim
nefes alma problemi yaşıyorum bugünlerde sıkıntım var dedim dr oda birkaç tahlil istedi sonucu öğleden sonra çıkacak

:):) Türkiye ye gel istersen sıcağı görürsün:):)

kızlar bebek boyu fl denmi bakılıyorduuuu...
bizim fl 68.91
boyumuz kaç oluyorr

Kızlar nişan gelmesi nasıl bişey bilen var mı? ya biz farketmezsek idrar yaparken o nişan atılır da biz farketmezsek.... olur mu öyle birşey acaba

kanla karisik yapisik bisey gelyo diye okumustum. genelde kizlar WC-ye gittiginde ic camasirindan farketmisler.. bence farkedilmemeye de bilirmis gibi gelyo.. cunku yakinlarimda dogum yapanlardan nisan geldi diye hic duymadim. hep sancim basladi diyolar direk.. CADIARZU

:):) Türkiye ye gel istersen sıcağı görürsün:):)

siz yaniyorsunuz ben donuyorum yaz geleli ayaklarim usuyo her gun her gun yagmur annem diyoki ne guzel iste deidmki hic guzel degil herseyin ortasi guzel insan yaz deyincede soyle havuz keyfi ariyo sicak kemigine islesin istiyo ama yok burdaki insanalr yakin sicak yerlere tatile gidiyo akin akin hamileik bir yerede kipirdiyamadim eisme diyorumki ne zaman denize gidicez agustos eylul arasi insallah diyo tabi insallah bellide degil havalara guven olmaz diyo :):)

maşallahh
bizim kızlar nazlı yavaş yavaş kilo alıyor
benimki de kafayı sokmuş doğm kanalı aklım çıkıyor şimdi bişey olucak diye

benimkide aynı)))hehehhehe)
neden kanala girdiki bunlar anlmadım..biz alcaz onları:))ben hiç hareket etmiyorum durmadan yatıyorum kanalda ilerlemesin diyekaydirigubbakcemile3
bozocum sanırım biz aynı gün ve aynı şekilde doğurcaz..sanırım bebeklerin kilosuda aynı olacak...inşallah sağlıkla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…