su kaburga batmamda olmasa birazda asabiligim hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi gecen esimin abisi geldi yatagi tasiyorlar kcoa yatagi aldim kaldirdim abisi naisl kizdi bana eism diyoki ayagini tutsam eli durmuyo ne yapicam ben bunla bilmiyorumki :)
kızım maşallah turp gibi 2.500 doğmasına rağmen küveze girmedi..normal doğumdu çünkü.şimdi 7 yaşına giricek..tombiş birşey...
canimcim ben de su batmalardan cok zorlaniyorum( yatamiyorum, oturamiyorum. surekli dizleri karnimi delecek gibi batyo kafamçokkarıştıbilgisayarin onunde de oturamiyorum fazla.. onun icin ara ara gelip yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum.. offf hemen dogsun istiyorum yaaa
Ohh maaşallah, bunu bebişi küvezde olan arkadaşlara moral olsun diye sordum, benim ablamın da oğlu küvezde kaldı falan. Şimdi basketçi, çok yakışıklı maaşallah...
Slm nasılsınız
internette bir yerde okumuştum..sezeryanla doğan çocuklar ortama çabuk alışamadığından daha çok hasta oluyormuş..normal doğum olanlar çok sık hastalık geçirmiyormuş(gribal enfeksiyon falan...) ne kadar doğru bilmiyorum ama..normal doğumun cocuk ve anne üstünde bayağ faydası varmış...
ay gecmise bakamiyacam ozur dilerim,,
zaten azla durmuyacam:=)
yuse m canim nasilsin hemsommmmmmmmm
mihri guzeli insallah iyisindir sekeirm,,,
Şikayet etmek huyum oldu: Kaburgalarım batıyor, ayaklarım şişti basamıyorum:CüvCüv::CüvCüv:
Düştünmüev supourdum sildim banyolari temizledim muftagi temizledim geldim azicik camasir suyu buldum esim sakaldi ama iyi sakliyamamis hepsini kullandim ama yagaim kaydi dustum ama icim rahataldi ohhhh ev temtemiz oldu :):)
kiymet valla dun hemsireler soyledi tum kaidnalr kocalari ile gelmisti bebek sividan hoslanmiyor dedielr tum erkekler guldu valla :) ben ayalrdir yapmiyorum hic birs ey 4 ay oldu galiba :):)
Bozom aynı ben de öyle, hasta olmadığım gün yoktu eskiden beri, annem der seni ne çürük doğurmuşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?