2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memur arkadaslar
hamıle olanlara hafta sonuna kadar tatıl dedı haberturkte ama kacırdım sonuna denk gelebıldım ıns yanlıs anlamamısımdır

made nasıl ihmal edilmiş böyle bir durum
yerinde olsam izne ayrılırım bu durumda doğum paranıda alamayacaksın galiba

ya ben memurum zaten doğum parası bize yok,maaşımızı almaya devam ediyoruz doğum izninde biz..ama bizim salaklar işte...allahtan erken uyandım ya bir ay sonrasında fark etseydim tümden ortada kalacaktım..şimdi aktive ettiler bende sgkdaki avukat arkadaşımı aradım tamam sağlık güvencen açılmış görünüyo sorun yok dedi haftaya doktora kontrole gidicem bir kezde orda sorarım kızlara ne görünüyo diye...millet işini bu kadar yapıyo işte...deli oluyorum böyle insanlara ya ben duruşmaya girmem,keşfe gitmem diyebiliyomuyum,bunları savsaklayabiliyomuyum kardeşim ya,ne rahatlar...ki eğer çözülmeseydi kesin şikayet edecektim tüm personel işlerini görevi ihmalden

yuse iyiyiz bitanem kizimizda iyi yarin doktora gidicez sornaki randevumda iki hafta sonra bakalim artik 5 haftamiz var sat tarihine gore ne olucak bilmem erkenmi gelir gecmi gelir hemsire ilk bebekelrde 10 gun gecikme yasanabiliyo cogu zaman dedi sen nasilsin canim bu gunelrde snei formda goremiyorum ? senin kivi gittimi ?

melek ne guzel ya pazarami gidicen burda hic pazar yok keske annem yanidma olsada arada pazarda olsa gitsemd egisiklik olur :):)

Çikolata yanılmıyosam sen KRAFT DONDY almıştın..
kızında kullanmışmıydın..Öneriyormusun..

Fiyatı 400 civarı benim sorduğum yerlerde...
buna yakın... daha uygun fiyatlı ne var..sen bu konuda daha çok araştırma yaptın... biliyosundur..
ben p.tesi gezdim sadece kraft görebildim
muadili yok maalesef

ciddi ihmalkarlık, herkez aldığı parayı haketmiyor işte. yarım yamalak iş yapıp ay sonu maaşı almayı biliyorlar. sen sakin ol cnm , neyseki çözümlenmiş, bebeğin hissetmesin stresini

kızlar bu sene herkes erken doğuruyo yine eylül annesi olucak bi arkadaşım doğum yapmış 30 haftalıkken bebeği 1900 gr mış küvezde falan kalmış ama şimdi iyilermişkaydirigubbakcemile3 noluyo bu sene sıcaklardan galiba inş.bizimkiler bari bekler günlerini:Saruboceq:

Saadet kzıın kıpırdıyomu?

Ben en son temmuz 2de gittim kontrole
2 hafta önce gitmem gerekiyordu..tembellik ediyorum..
Şimdi yarına randevu alsam iyi olacak klava:
Kivimiz Ctesi gitti..Yemek sıkıntımız başladı bizimde eyvahedigeldismile
Saadet şu derste gördüklerini topluca (kopyala) bi topik olarak yayınlasan diğer hamilelerde yararlanır..

cnm birde stork marka var, ama stork krafta göre en olarak daha dar.
eminönü haşim işcanda 350-380 arası bulabilirsin, eğer ist. da isen.
benim dediklerim yükselip mama sandalyesi olabilen modeli, henüz almadım bende

sicakalrdan erken geliyorlarsa turkiyede benimki 10 gun keisn hemsirenin dedigi gibi gec gelebilir bekle anam bekle :)

kızlar çalışabilir raporu aldık ya,başka bir doktordan grip olduk diye rapor alsak doğum öncesi iznimiz kesilmiyo demi?

ay evet saadetcim çok yoğunum görüşemedik bu aralar
şuanda da bankanın alarm sistemi bozulmuş 1 saattir yangın alarmı ötüyor çatladı başım
bebekte içerde şekilden şekle giriyo duyuyo galiba

ben de bugün nst ye girdim ses çok yüksekti kendi sesinden korktu galiba çıldırdı içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…