kızlar nasıl korse alsam alttan giymeli mi yoksa sadece göbeğe takılanlardan mı?
bozoum alttan çıtçıtlı atletler varya korseli diye satılanlardan benim arkadaşım ondan giydiğini ve çok işe yaradığını söylemişti
Saadet kzıın kıpırdıyomu?
Ben en son temmuz 2de gittim kontrole
2 hafta önce gitmem gerekiyordu..tembellik ediyorum..
Şimdi yarına randevu alsam iyi olacakklava:
Kivimiz Ctesi gitti..Yemek sıkıntımız başladı bizimde eyvahedigeldismile
Saadet şu derste gördüklerini topluca (kopyala) bi topik olarak yayınlasan diğer hamilelerde yararlanır..
ay evet saadetcim çok yoğunum görüşemedik bu aralar
şuanda da bankanın alarm sistemi bozulmuş 1 saattir yangın alarmı ötüyor çatladı başım
bebekte içerde şekilden şekle giriyo duyuyo galiba
cnm birde stork marka var, ama stork krafta göre en olarak daha dar.
eminönü haşim işcanda 350-380 arası bulabilirsin, eğer ist. da isen.
benim dediklerim yükselip mama sandalyesi olabilen modeli, henüz almadım bende
cikolata dun agri pompasi deidkeloris eyide gosterdi hemsireler ama sadece sezeryanda veriyorlarmis onu sdumesi var agri hissetikce basiyosun belirli olcude morfin veriyormus :)
sezeryan olursam verirler artik bedava ama burda ..
arkadaslar bir sey sorucam oranizda agri hissediyormusunuz ? ben bir kac haftadir hafif otururken kalkarken kemiklerinde agri hissediyorum normalmi bu? sabahta hafif ayagim kayinca daha cok hissettim :)
benim oluyor
belki senin kızda çevirmiştir kafayı
arkadaslar bir sey sorucam oranizda agri hissediyormusunuz ? ben bir kac haftadir hafif otururken kalkarken kemiklerinde agri hissediyorum normalmi bu? sabahta hafif ayagim kayinca daha cok hissettim :)
Saadet tam bikini bölgenden 2 bacağına giden kemiklerinmi ağrıyor?
yuse kizkardeism gece adanaya ucmus simdide eger ucus bekliyorsa ordadir sana yakin bu gun :)
ben mama sandalyesini arabamizi seyahat yatagimizi gracodan aldik araba koltugumuzda mother care ama fiyatalri ucuzdu :)
Saadet tam bikini bölgenden 2 bacağına giden kemiklerinmi ağrıyor?
evet bozocum eğer bu kdr hareketine nazaran yerini değiştirmediyse rahim kanalına inmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?