2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yusem kipirdamazmi tum gun kipir kipir dans ediyo zaten hemsire eger gunde 10 defadan az oynarsa hemen doktora gidin dedi ama o oynadikca icim tuhaf oluyo yeri azaldi galiba cok feci hissediyorum artik

benimde bu hafta gitmem lazimdi doktora yarin gidiyim barid edim ayni senin gibiyim gitmek zoruma gidiyo gitsedme hep aynis ey idrar testi ultrason yallah baska sey yok :):)
kivi gitti tabi evde yemek devri basladi iyi iyi esin cok yoruluyodu kivi yuzunden biraz dinlenir adamcagiz sende esinle zaman gecirirsin :)
topikmi yayinlicam kim yazicak o kadars eyi yeniden bosver burdakiler biliyo yeter bize

ay evet saadetcim çok yoğunum görüşemedik bu aralar
şuanda da bankanın alarm sistemi bozulmuş 1 saattir yangın alarmı ötüyor çatladı başım
bebekte içerde şekilden şekle giriyo duyuyo galiba

bebekcik o sesi ne cok duyuyordur simdi icerden rahatsiz oldu melegim benim ya :)
banka deidn aklima yine bebeks ekerim geldi neyse hala haber yok bebek gelicek sekerden umudumu kestim valla

cikolata dun agri pompasi deidkeloris eyide gosterdi hemsireler ama sadece sezeryanda veriyorlarmis onu sdumesi var agri hissetikce basiyosun belirli olcude morfin veriyormus :)
sezeryan olursam verirler artik bedava ama burda ..

cnm birde stork marka var, ama stork krafta göre en olarak daha dar.
eminönü haşim işcanda 350-380 arası bulabilirsin, eğer ist. da isen.
benim dediklerim yükselip mama sandalyesi olabilen modeli, henüz almadım bende

Tşk ederim..Birazdan araştırrım netten..
Babamızın gönlü oldu..artık almaya niyetliyiz.

Ben Adanada yaşıyorum...
Hem uzun süre kullanayım... 0 dan itibaren..hemde çok fonksiyonlu olsun istiyorum.. Tabi bide ucuz olsun :sm_cool:
(dondy..hem yatak hem gündüz oturak..hemde mama sandalyesiymiş)

ptesi mağazaya girdik..
Küveti..
yatağı...
Dondy..
araç koltuğu

600 civarıydı..topluca alıyoduk...vazgeçtim..
Belki daha iyisini bulurum diye..

İyi kocayı beğenmişim..daha iyisini beklesem evde kalacaktım... Kıl payı lülülülülülü

arkadaslar bir sey sorucam oranizda agri hissediyormusunuz ? ben bir kac haftadir hafif otururken kalkarken kemiklerinde agri hissediyorum normalmi bu? sabahta hafif ayagim kayinca daha cok hissettim :)

cikolata dun agri pompasi deidkeloris eyide gosterdi hemsireler ama sadece sezeryanda veriyorlarmis onu sdumesi var agri hissetikce basiyosun belirli olcude morfin veriyormus :)
sezeryan olursam verirler artik bedava ama burda ..

hehe orda bedavamı burda ücretli :)) inş. gerek kalmazda normal doğum olursun.

arkadaslar bir sey sorucam oranizda agri hissediyormusunuz ? ben bir kac haftadir hafif otururken kalkarken kemiklerinde agri hissediyorum normalmi bu? sabahta hafif ayagim kayinca daha cok hissettim :)

benim oluyor
belki senin kızda çevirmiştir kafayı

yuse kizkardeism gece adanaya ucmus simdide eger ucus bekliyorsa ordadir sana yakin bu gun :)

ben mama sandalyesini arabamizi seyahat yatagimizi gracodan aldik araba koltugumuzda mother care ama fiyatalri ucuzdu :)

saadet ben hissediyorum özelliklede çok oturunca ve hareketleri coştuğunda, aşağıda hissediyorum sanıyorumki kolunu bacağını çıkaracak ordan :))

Saadet tam bikini bölgenden 2 bacağına giden kemiklerinmi ağrıyor?

yuse kizkardeism gece adanaya ucmus simdide eger ucus bekliyorsa ordadir sana yakin bu gun :)

ben mama sandalyesini arabamizi seyahat yatagimizi gracodan aldik araba koltugumuzda mother care ama fiyatalri ucuzdu :)

Sizin orda herşey ucuz ...hatta bedava negüzel..
Ama bizde burda(özellikle adanada) herşeyin en tazesi..en ucuzunu yiyoruz...

Adana bugün esiyo..hava çook güzel saadet..keşke sen gelseydin...Kebabını yiyodur uçuş beklerken kardeşin

Bu arada kızma boşa kızcağıza..
Sizin tlflar (almanya öyle biliyorum) bedava
Bizde 1 maaş öderiz heralde yurt dışını aramak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…