butterfly lila cok iyi dun tel.konustums esi masallah her zamanki gibi civil civil hic lohusa gibi degil masallah bebek doktor 2200gr dedi ama 1900 dogdu hepsi cok iyi ruzgar erken geldi birazcik o kadar ama allaha sukur saglikli hepsi darisi bizlerin basina ozeldende yazdim sana :)
sendemi dr gittin canımSlm kızlar, beni sağlık ocağından aradılar, nasılsın falan diyer. Hemşire diyo normal doğum yap çok rahat edersin sonrasında. Dedim ben de doktor "bebek iri gidiyo kendini hazırla her 2 doğum şekline de" diye. 200-300 Gram fazla gösterir ultrason dedi hemşire. Sen ona bakma normal doğur dedi.
dun hemsireler cinsel iliski icin onermiyoruz cunku babanin sivisi bu aylarda bebegi rahatsiz ediyo bebekelr hoslanmiyo bu sividan dedi tum salon kikirdadi :):)
ev supourdum sildim banyolari temizledim muftagi temizledim geldim azicik camasir suyu buldum esim sakaldi ama iyi sakliyamamis hepsini kullandim ama yagaim kaydi dustum ama icim rahataldi ohhhh ev temtemiz oldu :):)
kiymet valla dun hemsireler soyledi tum kaidnalr kocalari ile gelmisti bebek sividan hoslanmiyor dedielr tum erkekler guldu valla :) ben ayalrdir yapmiyorum hic birs ey 4 ay oldu galiba :):)
ev supourdum sildim banyolari temizledim muftagi temizledim geldim azicik camasir suyu buldum esim sakaldi ama iyi sakliyamamis hepsini kullandim ama yagaim kaydi dustum ama icim rahataldi ohhhh ev temtemiz oldu :):)
kiymet valla dun hemsireler soyledi tum kaidnalr kocalari ile gelmisti bebek sividan hoslanmiyor dedielr tum erkekler guldu valla :) ben ayalrdir yapmiyorum hic birs ey 4 ay oldu galiba :):)
canım yapma, yurtdışında da ev işi yapmaya günlük gelen kadınlar vardır sanırım. iş yapma artık, düşmüşsün bir deyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?