2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moral oldu kızlar.annemin işi var kayınvalidemde gelmek istemedi önceden.ben kendim için değilde bebeğe bişey olur diye korkuyorum:çok üzgünüm:insan neler duyuyor belki şaçma bi korku amasenağlama

:)) ay ne güzel yaaa
biz seker pembeden beklerken bu seferde lila dogurmus :)
iyi olmasına cok sevindim darısı bizim basımıza

sendemi dr gittin canım

selam kizlar soyle bir goz atalim dedim oglusumla
kocacigimi bekliyorum dr,gidecezde oncesi karsilikli romantizim yasiyalim dedik ahahahaha cafede:=))
ayy erkek milletiii yuzune cok hastayim ya hahahaa ne isterim su adamdan bride bilsem:=))

melek boz canim dr,mi gittin? bizde birazdan gidecez saat16.da:=))
insallah bebegin cimcime hanim iyidir,,

kızlar benimde eşimin kuzenin bebekleri oldu benden bir hafta önce gidiyordu ama onun bebeği ikizdi 2 gün olmuş doğuralı doğuranları duyunca korktum eyvahedigeldismile

ay gecmise bakamiyacam ozur dilerim,,
zaten azla durmuyacam:=)

yuse m canim nasilsin hemsommmmmmmmm

mihri guzeli insallah iyisindir sekeirm,,,

dun hemsireler cinsel iliski icin onermiyoruz cunku babanin sivisi bu aylarda bebegi rahatsiz ediyo bebekelr hoslanmiyo bu sividan dedi tum salon kikirdadi :):)

delikafaduldensaadet canim nasilsiniz umarim ikinizde iyisinizdir,,
ay cok guldum burdada tam tersi sik sik girin iliskiye rahim acilsin diyor dr,lar,,ama ben esimle baci gibi olduk artik hahaaha
kafami bozdumu tabiki kadinligimi kulaniyorum ayri briseyde hahaaahakaydirigubbakcemile3

biz cikiyoruz kizlar gorusmek uzere
aman ha dogum yapmayin:=))
ay dr,ne diyecek beni hastaneye yollamasinda ne derse desin ya:=))

ev supourdum sildim banyolari temizledim muftagi temizledim geldim azicik camasir suyu buldum esim sakaldi ama iyi sakliyamamis hepsini kullandim ama yagaim kaydi dustum ama icim rahataldi ohhhh ev temtemiz oldu :):)

kiymet valla dun hemsireler soyledi tum kaidnalr kocalari ile gelmisti bebek sividan hoslanmiyor dedielr tum erkekler guldu valla :) ben ayalrdir yapmiyorum hic birs ey 4 ay oldu galiba :):)

bende ütü yaptım geldim..görüşürüz kısmetcim:gitme:
banyo yapıcam şimdi serin serin:CüvCüv:

canım yapma, yurtdışında da ev işi yapmaya günlük gelen kadınlar vardır sanırım. iş yapma artık, düşmüşsün bir deyasakkelime

cidden ben artık yani son 2 hafdadır ev süpürmüyorum, bulaşıkları da makineye eşimle diziyorum. eğilmeli ev işi yamıyorum sıkışıyor karnım.
dikkat edelim kendimize 8. aydayız...

Kız sen yine mi çamaşır suyunu buldun deli karııı, temizlik falanlmaz: Fazla yorulma bak aaaaaa doğuruvericen bi yerde. Cık cık cık cıklmaz: Bi saattir nette ablamla görüşüyodum. Annem o kadar yabancı ki kameradan görüşmeye, canım benim güldürdü bizi. O da normal doğum yapmam için telkin etti. Ben kararlıyım kızlar, tabii inşallah...

canım yapma, yurtdışında da ev işi yapmaya günlük gelen kadınlar vardır sanırım. iş yapma artık, düşmüşsün bir deyasakkelime

var tabi gecen esimde sordu gonderiyim birini diye sirketlerini temizliyen bir sirket varmis onlari hatta patronu gelsin temizlesin demis yok dedim istemem yani bunuda yapmasan tum gun evde ne yapicam iki kedi evde onlar var arada is cikariyorumda zaman geciyo yoksa otur otur anne yok akraba yok gelicek yer yok gidicek yer yok alisveris manyagi kesildim oda bir yere kadar zaman gecmiyo deli oluyorum birden nefesim kesiliyo sikintidan yatamamda gerci gelseler bile ben yine yaparim aynis eye geliyor ha gelmisler ha gelmemisler allahtan turk evi gibi hali falan yok :) takintiliyim temizliyorum canim sikiliyo yine temizliyorum :):)
kedileirmde sagolsun pislenmesine yardimci oluyorlar diyorumki bunalrda olmasa kedilerim iyice yemistim kafayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…