Kız sen yine mi çamaşır suyunu buldun deli karııı, temizlik falanlmaz: Fazla yorulma bak aaaaaa doğuruvericen bi yerde. Cık cık cık cık lmaz: Bi saattir nette ablamla görüşüyodum. Annem o kadar yabancı ki kameradan görüşmeye, canım benim güldürdü bizi. O da normal doğum yapmam için telkin etti. Ben kararlıyım kızlar, tabii inşallah...
Bu arada kızım 3050 gram olmuş. Ama bundan daha küçük doğacak diye bekliyorum. Hep öyle oluyormuş. Bize yüzünü göstermiyo bi de küçük hanım. Çok nazlı teyzeleri :))
bende ütü yaptım geldim..görüşürüz kısmetcim:gitme:
banyo yapıcam şimdi serin serin:CüvCüv:
Benim de kaburgam çok batıyor, sebebini hiç anlayamıyorum...
bu arada dun erken uyumustum kedicklerim parfumelri devirmis babada kizmis hic haberim yok bu gun melekler cidden ne ses ne seda tum gece odaya gelmediler naisl anliyorlar anlamiyorum coks eviyorum ben bunalri ya :)alip icime koyasim geliyo ..
Sleepy canım şimdilik doğum şeklim belli değil. Son ana kadar doktorum çatı muayenesi falan yapmıycak sanırım. Ben de sormadım niye çatıya bakmıyorsun diye :))) Hevesliymiş gibi. Ama kararlı olanların normal doğurduğunu biliyorum.
Melekcim maşallah bebişine...dediğin gibi ultrasyon bazen yanıltıyor..ben ilk doğumumda kızıma kontrole gittiğimde 3200 demişti doktor..2 gun sonra doğum yaptım 2.550 gr doğmuştu..önemli olan bebğin kilosu değil sağlıklı olsunlarda...
benim bebeğim ayak gelişli, eğer dönerse ben de normal doğum yapmak istiyorum
Sağol teyzesi, evet çok haklısın. Bebiş söylenen kilodan biraz eksik doğuyor. Demek bebişin 2500 gram doğdu, şimdi nasıl?
Şeniz benim kedim de eşime çok düşkün.her akşam eşimin eve geliş saatine yakın kapının önünde bekliyo gelince peşinden ayrılmıyo 10 dakika boyunca, lavaboya bile gidiyo onunla.
bebeğim sağlıkla doğsun nasıl oynayacaklar kim bilirŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?