2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada kızım 3050 gram olmuş. Ama bundan daha küçük doğacak diye bekliyorum. Hep öyle oluyormuş. Bize yüzünü göstermiyo bi de küçük hanım. Çok nazlı teyzeleri :))

valla eism kiziyo biliyosun saklamisti buldum yine kulandim cami pencereyi actim birazdan gelir kokuyu almasin diye :):)

melek ahh sen benim anami gorsen tam teknoloji yabanisi kamera falan hak getire evdeki bilgisayarin kapagi naisl acilir onu bilmaz senin annen benimkidnen iyiymis yine kaynanamda tam tersi tum gun oyun oynuyo bilgisayarda hep bozuyo bilgisayari gozleride tam gormuyo bilgisayar objeleri dev boyutta cok guluyorum :)

su kaburga batmamda olmasa birazda asabiligim hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi gecen esimin abisi geldi yatagi tasiyorlar kcoa yatagi aldim kaldirdim abisi naisl kizdi bana eism diyoki ayagini tutsam eli durmuyo ne yapicam ben bunla bilmiyorumki :)

Doğuma tahminen 17 gün falan var. Annem hayatında ilk kez pc karşısına geçti. O da beni görür mü falan dio :)) Fazla basma tuşlara demez mi yavrum. :))

Benim de kaburgam çok batıyor, sebebini hiç anlayamıyorum...

dun hemsireyede sordum doktorada yani ciddi her saniye sanci buda asabi yapiyo beni bebek buyuyo yeri giderek daraliyo buda icerde baski yapiyo dedi yokmu ilaci falan dedim kaidn yok dedi kisacasi cekicez melekcigim ya benim sagimdaydi simdi iki gogus ortama geci morardi gogus ortam cidden :) kadin fazla oturma dedi ama ben hayatimda hic yatamam imkansiz bu benim icin ayakatada tum kalamiyacagima gore yine oturuyorum :)

bu arada dun erken uyumustum kedicklerim parfumelri devirmis babada kizmis hic haberim yok bu gun melekler cidden ne ses ne seda tum gece odaya gelmediler naisl anliyorlar anlamiyorum coks eviyorum ben bunalri ya :)alip icime koyasim geliyo ..

selam kızlar..melekçim maşallah bebişine canım sezeryanmı olucaksın sen yoksa muayenden falanmı anlıyorlar yaklaşıık tarihi normalse..

melek eism simdi geldi isyeri yakin buraya kokuyu anladi sen yinemi buldun camasir suyunu sana ypama demiyormuyum ben seninle ne yapicam dedi

bu arada dun erken uyumustum kedicklerim parfumelri devirmis babada kizmis hic haberim yok bu gun melekler cidden ne ses ne seda tum gece odaya gelmediler naisl anliyorlar anlamiyorum coks eviyorum ben bunalri ya :)alip icime koyasim geliyo ..

Şeniz benim kedim de eşime çok düşkün.her akşam eşimin eve geliş saatine yakın kapının önünde bekliyo gelince peşinden ayrılmıyo 10 dakika boyunca, lavaboya bile gidiyo onunla.
bebeğim sağlıkla doğsun nasıl oynayacaklar kim bilirŞeniz

Sleepy canım şimdilik doğum şeklim belli değil. Son ana kadar doktorum çatı muayenesi falan yapmıycak sanırım. Ben de sormadım niye çatıya bakmıyorsun diye :))) Hevesliymiş gibi. Ama kararlı olanların normal doğurduğunu biliyorum.

Melekcim maşallah bebişine...dediğin gibi ultrasyon bazen yanıltıyor..ben ilk doğumumda kızıma kontrole gittiğimde 3200 demişti doktor..2 gun sonra doğum yaptım 2.550 gr doğmuştu..önemli olan bebğin kilosu değil sağlıklı olsunlarda...

benim bebeğim ayak gelişli, eğer dönerse ben de normal doğum yapmak istiyorum

Sağol teyzesi, evet çok haklısın. Bebiş söylenen kilodan biraz eksik doğuyor. Demek bebişin 2500 gram doğdu, şimdi nasıl?

esin mama veriyodur onun icin dolasiyordur cok uyanik bunlar esime degilde bunalr bana yapiyo aynisini surekli pesimdeler ama sisman olucakalr diye eskisi gibi aklima geldikce mama vermiyorum :) benimde bebeigm gelsin oynucakalr diye hayal kuruyorum bebek arabasindan inmiyo siyah olan zaten artik gezmeye birlikte biri ustte biri altta gideriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…