evet yuse tam orasi sonrada arka kemiklere dogru vuruyo sanci ozellikle oturup kalkarken yururken yatarken kalkarken hissediyorum ..
Sizin orda herşey ucuz ...hatta bedava negüzel..
Ama bizde burda(özellikle adanada) herşeyin en tazesi..en ucuzunu yiyoruz...
Adana bugün esiyo..hava çook güzel saadet..keşke sen gelseydin...Kebabını yiyodur uçuş beklerken kardeşin
Bu arada kızma boşa kızcağıza..
Sizin tlflar (almanya öyle biliyorum) bedava
Bizde 1 maaş öderiz heralde yurt dışını aramak için
kızlar çalışabilir raporu aldık ya,başka bir doktordan grip olduk diye rapor alsak doğum öncesi iznimiz kesilmiyo demi?
benimki de inmiş
korktum dr bugün doğum kanalına girmiş deyince
Benimde o kemikler ağrıyo....hele yan yatınca bazen hissediyorum..bide çömelmeye çalıştığımda..
ben onu çatım hazırlanıyo diye yoruyordum...
Öyledir muhakkak..
Senle belirtilerimiz...Tavırlarımız aynı
bende senin gibi çok gezmeye (yürüyüş amaçlı) ....alışveriş yapmaya başladım
Aynı yerlerimiz ağrıyo...
Bende sosyal deliyim az bişi lülülülülülü
2mizde sitenin en hareketlisiyiz :sm_cool:
Çatlak fobiliyiz..
Ay yoksa bilmeden 2. üyeliğimi açmışım :roflol:
korkma cnm en kötü ihtimal doğarlar bişi olmaz :)
ne guzel ayrildilar diyordum ne var yine barisacak tam sayiyordum tel acmis sen gurursuzmusun niye baristin adams eni aldattimi aldatmadimi sen onu de bana o arada abla yanimda ben sana cagri atiyim deyicnede kudurdum tabi barismislar cunku cocuk gitmis bunun ismini kalici dovme yaptirmis koluna ne cocuk cocuk isler deli oluyorum ins yakinda patlar 2 senedir bekliyorum bitsin diye tam sevinmis sampanya bile icmistim
canım böyle bir durumda grip için aldığın raporlu gün sayısını doğum sonrasına ekleyemiyosun haberin olsun
nasıl yani?çalışabilir raporumuz kesiliyomu?o beş haftayı doğum sonrasına aktaramıyomuyuz?
ayyy saadet alemsinnn kaydirigubbakcemile3
yuse canim burda gida cok ama cok pahali ama kizmetik kiyafet turkiyeden daha ucuz hani bedava degil ama ciddi ucuz :):)
keske bende orda olsam kebab yesem allah daha ne isterim :)
telefonla ilgili kizarim mesele para falan degil mesele hatirlamak erkeka rkdasiylada barismis aslinda ona gicik oldum tam syamaya baslaidm yine herif yaninda abla ben sana cagri birakiyim o zaman ara deyincede kudurdum tabi yani anlamiyorumki nedir bu kadar kiymetli olan diyorumki ne oldu ne bitti bana mail gonder bir aydir zamanim yok diyo ekiyo beni hani tel yokd esem bir aydir internettemi yok gicik ediyo beni anneme cattim kadinin sucu yoktu ama hirsimi ondan aldim o aradada babama laf koydum en azindan :)
bozo gulme ya tam makineye baglamis sayiyordum bir kere yapan hep yapar salla faland erken sozumu keisnce sak diye sinir oldum annemi aradim merhaba dedim sornasi baska soz yok hep ben sizi ariyorum siz tahminim 5 ay once aradiniz beni artik sizi aramiyorum red ettim hepinzii dedim kadin yari uykulu kizkardeismde barismis yine dedim adanaya ucucakmis kim birakicak gece onu havalimanina dedim baban dedi o arada aaaa babammi kicini kaldirip birakicak sok oldum dedim kaidn ortada bir sey yok neye ugradigini sasirdi hala soktadilr sinirimi ondan aldim :):)
kızlar peki 37+0 da mı doğum izinine ayrılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?