2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bndede oluyo kızlarrrr catı kemıklermızz acılıyomuşşş vucut kndını normal doguma alıstırdı yavas yavas

evet yuse tam orasi sonrada arka kemiklere dogru vuruyo sanci ozellikle oturup kalkarken yururken yatarken kalkarken hissediyorum ..

Benimde o kemikler ağrıyo....hele yan yatınca bazen hissediyorum..bide çömelmeye çalıştığımda..
ben onu çatım hazırlanıyo diye yoruyordum...
Öyledir muhakkak..

Senle belirtilerimiz...Tavırlarımız aynı
bende senin gibi çok gezmeye (yürüyüş amaçlı) ....alışveriş yapmaya başladım
Aynı yerlerimiz ağrıyo...
Bende sosyal deliyim az bişi lülülülülülü
2mizde sitenin en hareketlisiyiz :sm_cool:
Çatlak fobiliyiz..

Ay yoksa bilmeden 2. üyeliğimi açmışım :roflol:

of temızlık bugunde kldıı kadnın cocugu hastalnmışşş ew dandını hersey heryerde perdeyı bıle cıkrttımm yıkdım sabah hazır olsun dıe kırıs kırıs olcak((yarın gelecekmıss

yuse canim burda gida cok ama cok pahali ama kizmetik kiyafet turkiyeden daha ucuz hani bedava degil ama ciddi ucuz :):)
keske bende orda olsam kebab yesem allah daha ne isterim :)
telefonla ilgili kizarim mesele para falan degil mesele hatirlamak erkeka rkdasiylada barismis aslinda ona gicik oldum tam syamaya baslaidm yine herif yaninda abla ben sana cagri birakiyim o zaman ara deyincede kudurdum tabi yani anlamiyorumki nedir bu kadar kiymetli olan diyorumki ne oldu ne bitti bana mail gonder bir aydir zamanim yok diyo ekiyo beni hani tel yokd esem bir aydir internettemi yok gicik ediyo beni anneme cattim kadinin sucu yoktu ama hirsimi ondan aldim o aradada babama laf koydum en azindan :)

alemsin ya bens eni niye bu kadars eviyorum cunku benim gibisin
esinin cani sikilmaz senle bir obur her gun baska hava ne sansli bak :)

Off ya sonunda aldım randevumu
Benim dr izne gitmiş...
Başka dra verdiler randevumu... Yarın 3,5da drdayız kızlar..gelmezsem doğurdum sanmayın..henüz riskim yok :roflol:
Epidural ssk fiyatlarını öğreneyim bende unutmazsam

ne guzel ayrildilar diyordum ne var yine barisacak tam sayiyordum tel acmis sen gurursuzmusun niye baristin adams eni aldattimi aldatmadimi sen onu de bana o arada abla yanimda ben sana cagri atiyim deyicnede kudurdum tabi barismislar cunku cocuk gitmis bunun ismini kalici dovme yaptirmis koluna ne cocuk cocuk isler deli oluyorum ins yakinda patlar 2 senedir bekliyorum bitsin diye tam sevinmis sampanya bile icmistim

ayyy saadet alemsinnn kaydirigubbakcemile3

nasıl yani?çalışabilir raporumuz kesiliyomu?o beş haftayı doğum sonrasına aktaramıyomuyuz?

5 haftanın tamamını aktaramıyosun canım. Kaç günlük extra rapor aldıysan o 5 haftadan kesiliyo. mesela 1 hafta rapor aldın o zaman sadece 4 haftasını aktarabiliyosun

ayyy saadet alemsinnn kaydirigubbakcemile3

bozo gulme ya tam makineye baglamis sayiyordum bir kere yapan hep yapar salla faland erken sozumu keisnce sak diye sinir oldum annemi aradim merhaba dedim sornasi baska soz yok hep ben sizi ariyorum siz tahminim 5 ay once aradiniz beni artik sizi aramiyorum red ettim hepinzii dedim kadin yari uykulu kizkardeismde barismis yine dedim adanaya ucucakmis kim birakicak gece onu havalimanina dedim baban dedi o arada aaaa babammi kicini kaldirip birakicak sok oldum dedim kaidn ortada bir sey yok neye ugradigini sasirdi hala soktadilr sinirimi ondan aldim :):)

Dr hastane ilaç...bunlar bedava ya size
bide çocuk yardımı var :teselli:

Bu arada sen çifte standart uyguluyosun..gözümden kaçmadı
Büyük kardeşini çok seviyon..ama küçüğe öyle bişi yok...

hep hediyeler büyüğe... ilgi..alaka sevgi..paylaşamama...kıskançlık büyüğe...hatta büyüğün fotolarını koyuyon sadece..

Küçük sevgili bile edinemiyo..

sakin ol canım
annen de şok olmuştur

kızlar peki 37+0 da mı doğum izinine ayrılıyor?

ewt canım 37+0 da ayrılacaksın doğum iznine. Ama zaten şu ana kadar çalışabilir raporunu almış olman gerekiyodu. Raporun üzerinde de yazıyo hangi tarihe kadar çalışacağın. Mesela bende 20 ağustos yazıyo (37+2)haftalık oluyorum o zaman.

kızlar selam ben geldım...
bugun hareketlı bır gundur...
Dun LİLA doğurmuş dıye duyunca ..bende telaşlandım... bugunde ızne cıkacağım 3 saatlık bı yolum var...
temkınlı olayım devlet hast. bı gıdeyım dedım...normalde kendı muayenem13/08 de idi.
herneyse...

gııtım USG de baktı.... doktor (asıstan ) , benı görünce kaç aylıksınız dedeı 8.dedım..hımm bayağa büyümüş karnın dedı....dedım sağol cok moral verdın (içimden) :))
neyse ınceledı 2600 kg olmuş.... herşey normal dedı... ama bişey anormal..suyun azalmış dedı...
hemen doğum acıle gıt..NTS ye bağlasınlar dedı....
Aman Allahım...benı bir telaş aldı... yalnızımda yanımda kımse yok..hava cok sıcak... Ya Allah dedım gıttım doğumhaneye
doktor beklıyoruz doktorlar vızır vızır sezeryana gırıyor.... tam doğumhane önundeyım..içerde hanımlar yarı çıplak dolanıyor.... amanınnn...

neyse doktor geldı buda asıstan , hızlı hızlı hepimizi aldı... tansıyon falan ölçtü... benı götürüp NTS ye bağladı...NTS de küçücük bişiymiş ayolll ben daha komplike sanıyordum... bebişin kalp atışlarını dınledım...sonra bi ara bu sustu ..10.-15 sn falan hiç ses yok..sonra gene başladı... bu arada ben sıcaktan bı fenalaştım nerdeyse bayılacaktım..alttım makınayı b ı tarafa...neyse su falan içip toparlandım...
öbür odfalarda da muayeneler var... catı muayenesı olanlar falan... zor iş ..bi an bende doğuracam sandım valla...

sonuç olarak ...p.tesı kontrole gıdeceğim... haftada bır kontrole gelmelısın dedı..su azalmış sınırdaymış...
bebişimde bende iyiyiz... ama bende bayağı bı endişelendım...hele o NTS de bebişimin sesi cıkmayınca ....
bu arada hala işe gidip gelıyorum delı gıbı calışıyorum.... inşalah erken doğurmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…