2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dogru hastane ilac bedava aslinda cocukta bedavaya geliyo belesci olduk burda iyice milletce

yok kiz onada aliyorum ama onunla aramizda 16 yas var yani ortanci gibi olmasi imkansiz gerci ortanci ilede 8 yas var annem ara tatilleri uzatmis biraz 16 yas olunca dogru ortanci gibi olmuyo gecen kasimi deldiricem dedide onada cemkirdim korkma ta burdan hepsine yetismeye calisiyorum annem relax kiloluda degil bu kadar relaxken 100 kg olmasi gerekir ama kadin sismiyo allahtan :) oda 16 yasinda gitmis sacini boyatmis benden bir sey istiyomusun dedim kasimi deldiricem bana bir akc model bir kac kas kupesi godnersen belki farjli modelelr vardir orda actim agzimi sonra gi baska deldirip kupe takacagin yer varmi ? kasin az kalir dedim 16 yasinda ben de susluydum ama kasimi falan deldirmedim hic bu ne ya annemde anam olsun bakalim diyor :)

çalışabilir raporu aldım canım.doktor tarih yazmamış rapora 19 una kadar bi ara gel hem çatı muayenesi yapacam dedi de o yüzden sordum.teşekkürler canım.

Kızlar Ben
Züleyha
Gamzekelebek
Eliznil
Datlumu merak ediyodum..onlar geçen hafta geldiler neyse

Şimdi
Hani Eşi ortalık karışık diye ailesinin yanına yollayan bi ark vardı...o naptı acaba rumuzunu unuttum..
Sevsevil
Nagihan
Sesleri çıkmıyor...Haber alanınız varmı
daha bikaç ark var..şimdi aceleyle unuttum..arada bi isimlerini yazacam unutuyorum

ne hafiza var kiz masallah sende :)
dadlumm dun burdaydi ona bir sey olmaz korkma durumalri ayniymis anlatiyodu yine
digerleri ile hic bir bilgim yok :)
merak ettim simdi bak

ne hafiza var kiz masallah sende :)
dadlumm dun burdaydi ona bir sey olmaz korkma durumalri ayniymis anlatiyodu yine
digerleri ile hic bir bilgim yok :)
merak ettim simdi bak

Evet datlum züleyha geçen hafta girdi

ben geçen hafta yazacaktım...ben yazmadan geldiler...züleyha doğurmuş hatta haber vermeye gelmişti ben yazmadan

İnş hayırlı haberlerle gelirler..
ne hafızası ayol..bunak oldum çıktım.. adımı unutuyom :roflol:

gamze eliznil ve dadlum yakın zamanda geldiler iyiydiler, züleyhada geçenlerde geldi, doğum yaptığından fazla giremiyor,

sevsevilde geçen geldi, nagihandan haberim yok, ortalık karışık yazan arkadaşta en son eğerki yanlış hatırlamıyorsam ailesinin yanına gitmişti yazmıştı buraya. eğer yanlış hatırlıyorsamda soryy :)

Pembehera annen nasıl oldu..aynı anda online olamıyoz ..ondan soramıyorum..şimdi denk geldi..geçmişi okuyosun sanırım

Evet kızlar geldi gördüm..
Sev sevili göremedim ne zamandır..geçmişi düüzenli okuyorum ama rastlamadım ona

Ortalık karışık yazan polis eşi ark ablasına gidecekti...bidaha haber gelmedi.. belki nickini bilmediğimden takip edemedim
Nagişte yok evet...,Nagişin erken riski yoktu sanırım..

yuseeeeeeeeee
yuseeeeeeeee
yuseeeeeeeeeee
ben hatirlatiyim belirlik aralikalrla istersen :)

sev sevil cok girmiyordu klube zaten arada geliyo sonra kayboluyo valla bayiliyorum ben ona cok guzel anne incecikti en sonki resminde hala msallah :)

Pembehera annen nasıl oldu..aynı anda online olamıyoz ..ondan soramıyorum..şimdi denk geldi..geçmişi okuyosun sanırım

annem 6. seans kemoterapide canım şuanda hastanede. ben hastaneye gidemiyorum göğüs hastalıkları kliniği olduğu için. ayakları tutmadığı için yatarak tedavi oluyor birkaç gün sonra evine dönecek inş. genel durumu iyi çok şükür...
teşekkür ederim ilginea.s.

1 aydir 65 kiloda kaldim hic almadim artik vucudum kendini doguma hazirliyor galiba kilo alimim durdu kanrimiz dahada buyucekmi acaba son ay ? yani buyucekse catlak ihtimalim halend evam ediyo onuda atlatsaydik olmadan :)

pembehara gecmis olsun canim ama skain uzulme benim kaynanamin tek gogsu yok kanserden 5 yil once kesmisler anlamadim hic kadin pamuk koyuyormus eism soyledi cokta acik giymedigi icin anlayamazdimz aten sorun yok su an sadece kontrollere gidiyo yilda 2 sefer falan ama nasil sigara iciyor halen gunde bir paket sok oluyorum ya doktor icme diyo yine iciyo ..ins annen cok iyi olur canim uzulme cok gecmis olsun..

sağol cnma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…