Dr hastane ilaç...bunlar bedava ya size
bide çocuk yardımı var :teselli:
Bu arada sen çifte standart uyguluyosun..gözümden kaçmadı
Büyük kardeşini çok seviyon..ama küçüğe öyle bişi yok...
hep hediyeler büyüğe... ilgi..alaka sevgi..paylaşamama...kıskançlık büyüğe...hatta büyüğün fotolarını koyuyon sadece..
Küçük sevgili bile edinemiyo..
ewt canım 37+0 da ayrılacaksın doğum iznine. Ama zaten şu ana kadar çalışabilir raporunu almış olman gerekiyodu. Raporun üzerinde de yazıyo hangi tarihe kadar çalışacağın. Mesela bende 20 ağustos yazıyo (37+2)haftalık oluyorum o zaman.
Kızlar Ben
Züleyha
Gamzekelebek
Eliznil
Datlumu merak ediyodum..onlar geçen hafta geldiler neyse
Şimdi
Hani Eşi ortalık karışık diye ailesinin yanına yollayan bi ark vardı...o naptı acaba rumuzunu unuttum..
Sevsevil
Nagihan
Sesleri çıkmıyor...Haber alanınız varmı
daha bikaç ark var..şimdi aceleyle unuttum..arada bi isimlerini yazacam unutuyorum
ne hafiza var kiz masallah sende :)
dadlumm dun burdaydi ona bir sey olmaz korkma durumalri ayniymis anlatiyodu yine
digerleri ile hic bir bilgim yok :)
merak ettim simdi bak
gamze eliznil ve dadlum yakın zamanda geldiler iyiydiler, züleyhada geçenlerde geldi, doğum yaptığından fazla giremiyor,
sevsevilde geçen geldi, nagihandan haberim yok, ortalık karışık yazan arkadaşta en son eğerki yanlış hatırlamıyorsam ailesinin yanına gitmişti yazmıştı buraya. eğer yanlış hatırlıyorsamda soryy :)
Evet datlum züleyha geçen hafta girdi
ben geçen hafta yazacaktım...ben yazmadan geldiler...züleyha doğurmuş hatta haber vermeye gelmişti ben yazmadan
İnş hayırlı haberlerle gelirler..
ne hafızası ayol..bunak oldum çıktım.. adımı unutuyom :roflol:
[/COLOR]
Evet kızlar geldi gördüm..
Sev sevili göremedim ne zamandır..geçmişi düüzenli okuyorum ama rastlamadım ona
Ortalık karışık yazan polis eşi ark ablasına gidecekti...bidaha haber gelmedi.. belki nickini bilmediğimden takip edemedim
Nagişte yok evet...,Nagişin erken riski yoktu sanırım..
Pembehera annen nasıl oldu..aynı anda online olamıyoz ..ondan soramıyorum..şimdi denk geldi..geçmişi okuyosun sanırım
annem 6. seans kemoterapide canım şuanda hastanede. ben hastaneye gidemiyorum göğüs hastalıkları kliniği olduğu için. ayakları tutmadığı için yatarak tedavi oluyor birkaç gün sonra evine dönecek inş. genel durumu iyi çok şükür...
teşekkür ederim ilginea.s.
pembehara gecmis olsun canim ama skain uzulme benim kaynanamin tek gogsu yok kanserden 5 yil once kesmisler anlamadim hic kadin pamuk koyuyormus eism soyledi cokta acik giymedigi icin anlayamazdimz aten sorun yok su an sadece kontrollere gidiyo yilda 2 sefer falan ama nasil sigara iciyor halen gunde bir paket sok oluyorum ya doktor icme diyo yine iciyo ..ins annen cok iyi olur canim uzulme cok gecmis olsun..
saadet sen rahat durmuyon..en iyisi bunla enerjini dağıt
Hadi kızlar... spor olsun birasss
demet akalın - evli, mutlu, çocuklu / fizy.http://fizy.com/s/1kdq3x#s/1ahdir
hihoyyyt
:teytey:
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?